Σελίδα 10 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 427

Θέμα: Πως θα πεισω τους γονεις μου να παρω μηχανη!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    κατσε να το δουμε αδερφε...λοιπον εγω λεω οτι διαβαζεις και εσυ πας ταπα με 70 στο αρτεμισιο ποιος ειναι ο γελοιος ειπες????

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Εσυ εισαι γελοιος.......

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    παρακαλειτε ο devils animal να μεταβει στα στραβα και αναποδα που τον γυρευει ο κυριακοςστ με το αχ ενα χονδα επειγωντος να απαντησει γιατι κλεινουν τα ματουλινια μου και δε θελω να περιμενω μεχρι αυριο

ευχαριστω γελοιους και μη

:smilea:
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
    Θυμάμαι κάτι εποχές που η μάνα μου μου έλεγε "αν πάρεις μηχανάκι θα πεθάνω!"
    αγόρασα το παπί και δεν έγινε τίποτα, ήμασταν όλοι ευτυχισμένοι...

Αργότερα θέλησα να πάρω μηχανή οπότε άκουσα... "αν πάρεις μηχανή θα πεθάνω!"
    αγόρασα και μάλιστα έκανα ταξίδια στην Πάτρα και πάντα βράδυ λόγω δουλειας.
    Μαντέψτε... πάλι δεν έπαθε τίποτα...

Το μόνο πρόβλημα είναι πως έχω χάσει τον πατέρα μου εδώ και 15 χρόνια από τροχαίο
    και μου είχε πει η μάνα μου πως δε θα αντέξει να χτυπήσω και εγώ...
    Δυστυχώς πρίν από 9 μήνες χτύπησα και μάλιστα πολύ άσχημα....
    Και πάλι όμως άντεξε...
    Τώρα βέβαια έχω κάποιες δυσκολίες στο να της πω οτι θα ξανακαβαλήσω όταν γίνω καλά
    αλλά τουλάχιστον ξέρω....

οτι αντέχει!!!!!!!!!!
    καλα ρε και περιμενες τοσα χρονια να βεβαιωθεις????

γιατι δε ρωτουσες εμας που την ειχαμε τσεκαρει στο ιατρειο για ανοχες????:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    για στακα ρε μαστορα να ρωτησω κατι εγω τωρα μετα απο ολα αυτα που εγραψες...BOB O MASTORASSSSS! ! ! !

γιατι πρεπει να καταπιεστει το παιδι σου για να κοιμασαι εσυ ησυχος και να μη καταπιεστεις εσυ για να ζησει το παιδι σου οπως θελει??? κανεις δεν μιλησε για καταπιεση - δεν ξερω βεβαια αν μιλας για δικα σου βιωματα οποτε - πασο !!

οντως πως το ειπες εισαι μπαμπας και την εχεις πιο μεγαλη??? το προσεξες εε??!! πως το γραφετε εδω.....χμμ Α! ναι GAY ALERT !!

μη ξεχαστω και εγω ε....φιλικα.
    μην ξεχνας και την καταπιεση των παιδιων προς τους γονεις....μικρος εισαι θα μαθεις ομως και συ -οσο και να θες η εμπειρια δεν διδασκεται/χαριζεται πουθενα

(και οπως παντα..) φιλικα!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    παρακαλειτε ο devils animal να μεταβει στα στραβα και αναποδα που τον γυρευει ο κυριακοςστ με το αχ ενα χονδα επειγωντος να απαντησει γιατι κλεινουν τα ματουλινια μου και δε θελω να περιμενω μεχρι αυριο

ευχαριστω γελοιους και μη

:smilea:
    spam on
    Ρε EVI αύριο έχει λα'ι'ική στη γειτονιά σου, Θα μου πάρεις δύο καθρέφτες;
    spam off
    ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Εσυ εισαι γελοιος.......

ναι αλλα εσυ πας ταπα με 70 με το μπουσα στο αρτεμισιο :a029: :a029: :a029:

spam on
    Ρε EVI αύριο έχει λα'ι'ική στη γειτονιά σου, Θα μου πάρεις δύο καθρέφτες; bigcry:
    spam off:

δοτ 498408 390480-

η

ΔΟΤ 56903 Κ23095 Δ0954

εχει σημασια

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΜΠΛΑΚ ΜΠΟΥΣΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ευχαριστω

πάρε έναν και έναν να δοκιμάσουμε και αν δεν κάνουν τους γυρνάμε και παίρνουμε 3 κιλά τομάτες...

κάπου θα χρειαστούν....

πάρε έναν και έναν να δοκιμάσουμε και αν δεν κάνουν τους γυρνάμε και παίρνουμε 3 κιλά τομάτες...

κάπου θα χρειαστούν....
    αμα ειναι για τοματες καλος
    γιατι αν ελεγες για γλαστρες να το συζητουσαμε λιγο ακομα

αμα ειναι για τοματες καλος
    γιατι αν ελεγες για γλαστρες να το συζητουσαμε λιγο ακομα

καλά πάρε τομάτες σε γλάστρα

άμα δεν πετύχω εσένα κάπου θα τις στείλω....

στο thread αναπαλαίωσης ίσως...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΚΑΙ ΚΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΡΕ ΜΠΛΑΚ ΜΠΟΥΣΑ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΗΜΕΡΑ!

ευχαριστω

Αν προσεξεις στην αρχικη σελιδα,φαινεται ποσα μελη ειναι online.....αν δεν τον βλεπεις εκει μαλλον θα ειναι offline.......και κολοψαρο και τυφλη.....μας δουλευουνε τελικα για το φωσφορο......παρακαλω.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
    μην ξεχνας και την καταπιεση των παιδιων προς τους γονεις....μικρος εισαι θα μαθεις ομως και συ -οσο και να θες η εμπειρια δεν διδασκεται/χαριζεται πουθενα

(και οπως παντα..) φιλικα!!
    προσωπικα καταπιεση δεν ενιωσα.

σιγουρα η εμπειρια δε διδασκεται αλλα μεγαλωνοντας μαθαινεις.
    το θεμα ειναι.......μαθαινεις η νομιζεις οτι εμαθες ?????

α και κατι αλλο...αξιωματικα ισχυει δλδ...επειδη μιλησες για την καταπιεση του παιδιου προς τους γονεις...οταν συμβαινει αυτο ποιος φταιει το παιδι η ο τροπος που γαλουχισανε οι γονεις το παιδι???

εννοειτε φιλικα αγαπητε!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
    devil's animal δεν σε γνωριζω οπως κι εσυ επισης -το ποστ σου ομως μου εδωσε αφορμη να γραψω οτι εγραψα και σιγουρα δεν απευθυνεται μονο σε σενα
    το θεμα πηγε στις σχεσεις γονιων-παιδιων και σιγουρα υπαρχει λαθος νοοτροπια εδω
    τι σημαινει 'ακουω το μπαμπα μου και τη μαμα μου' ?? υπαρχουν δυο ακρα και απο τις 2 πλευρες αλλα δεν νομιζω οτι η περιπτωση του dolma ειχε να κανει μαυτες
    ο ανθρωπος ζητησε μια συμβουλη γιατι θεωρησε οτι θα βρει ενα φιλικο περιβαλλον 'την αγελη του' που λεμε αλλα μαλλον στη λουμπα με τα κλδχτυλα επεσε......
    καποιοι ειπαν 2 λογια (σωστα ή λαθος δεν θα το κρινουμε) και καποιοι αλλοι βρηκαν ευκαιρια για 'πλακιτσα'(?) ανωδυνη γι αυτους αλλα κι εκ του ασφαλους ως συνηθως
    τεσπα - ο καθενας κρινει οπως νομιζει, φορουμ και μελη πανε κι ερχονται,αλλα ο π0uστης ο καιρος εχει γυρισματα

ΥΓ. το ''πληκτρολογιο'' με συνεση γιατι θα πιασουν καλους οι ..παλαμες σας :a31: :a019:

ΑΑ! ναι ..μην ξεχασω...
    ΦΙΛΙΚΑ!!

αληθεια δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζετε οτι κανετε οταν "απαγορευετε" κατι απο καποιον ενηλικο ανθρωπο!!

δηλαδη αυτος δεν ξερει οτι το να καβαλαει ειναι επικινδυνο?? ή ειναι πολυ μικρος??(θα συμφωνησω με την αγωνια και την ανησυχια του γονεα το να καβαλησει το καμαρι του κατι που εχει στειλει πολλους ....αλλα δεν ειναι ο σωστος τροπος αυτος!)

μηπως λεγοντας "οχι" στα θελω καποιου νεου τον ευνουχιζουμε??

και μην μου πειτε οτι οταν ανακοινωσατε στους γονεις σας οτι θα παρετε μηχανη αντεδρασαν ψυχραιμα!!

οχι,
    θα σκοτωθεις,
    παρατα τον διαολο,
    θα πεθανω,
    θα με στειλεις,
    θα μου βγαλεις τον καρκινο,
    θα στο καψω,
    σε παρακαλω μη,
    λυπησου με,
    τοσοι εχουν σκοτωθει,
    παμε στο κατ μια βολτα,
    δεν με σκεφτεσαι καθολου...
    κ.τ.λ.

ολα αυτα μηπως....λεω μηπως .....ειναι ενας ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ??

ακουνε ποτε την γνωμη και τ αθελω του ΕΝΗΛΙΚΟΥ παιδιου τους??

ή μηπως δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εχει μεγαλωσει αρκετα ωστε να παιρνει την ζωη στα χερια του και να καβαλει κατα βουληση??

δεν ειμαι πατερας και δεν ξερω την αλλη μερια...
    αλλα θελω να πιστευω (ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει) οτι θα ακουω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις ανησυχιες του γιου/κορη μου και θα κοιταω να τον συμβουλεψω παρα να τον φοβησω!

η μανα και ο πατερας θα βλεπουν παντα το παιδι τους σαν το ιδανικο και φυσικα δεν θελουν να παθει το παραμικρο!
    ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!

φιλε μου ουτε εγω σε ξερω αλλα πιστεψε με ...εχω "εντρυφησει" αρκευτα στο θεμα απο την μερια μου (οχι απο την μερια των γονιων μου)

και ενα τελευταιο παραδειγμα και πεφτω και εγω για υπνο....

για να καταλβεις ποσο πισω ειναι οι γονεις (εκπαιδευτικα) σκεψου ποσοι απο αυτους πηγαινουν τα παιδια τους απο μικρη ηλικια να μαθουν να χειριζονται μοτοσικλετα σε καποια αλανα ή σε καποιο βουνο με καποιο μικρο ασφαλες μηχανακι!
    ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ!
    δλδ ενα ποσοστο της ταξεως του 2% πανω-κατω θα πω αισιοδοξα.

ενω στο εξωτερικο...τα βαζουν και πιστα!και μετα βγαινουν στον δρομο ολοι μαζι με σωστο εξοπλισμο και συμπεριφορα

(μηπως ειναι τυχαιο οτι δεν εχουμε καποιον παγκοσμιο οδηγο αγωνων??)

οι Ελληνες ειμαστε συντηρητικοι απο τα γενοφασκια μας...και η μοτοσυκλετα ειναι ενα πραγμα του διαολου που σκοτωνει κοσμο!

αυτα λενε στα παιδια που θελουν να παρουν μηχανακι-μηχανη ετσι γινονται και αυτα οταν μεγαλωσουν!

τι να λεμε τωρα....

αντε καληνυχτες και με λιγοτερο υφακι την αλλη φορα....
    και αν θες περνα απο Δελεαρ να τα πουμε εκτενεστερα!

λιγοτερο φιλικα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Αν προσεξεις στην αρχικη σελιδα,φαινεται ποσα μελη ειναι online.....αν δεν τον βλεπεις εκει μαλλον θα ειναι offline.......και κολοψαρο και τυφλη.....μας δουλευουνε τελικα για το φωσφορο......παρακαλω.....

μα τον εβλεπα μεχρι την ωρα που σου εγραψα κουλε μου αεκτζη

:rotflmao:

Σελίδα 10 από 29 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να πάρω μηχανή και αν ναι ποιά?
    από anathema13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 09/06/2010, 11:07
  2. Να σας πω τι χρήση θα κάνω να μου πείτε τι μηχανή να πάρω?
    από rider6182 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 07/05/2010, 12:37
  3. Θέλω τους φίλους μου να βρω
    από free rider στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 09:22
  4. Θελω τους φιλους μου να δω
    από AFTER στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2005, 16:03
  5. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 13:19