Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...δλδ οταν πλεον παει σε συγκρουση το πραμα εκει τι κανεις???
![]()
Την αποφεύγω αν μπορώ.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
...δλδ οταν πλεον παει σε συγκρουση το πραμα εκει τι κανεις???
![]()
Την αποφεύγω αν μπορώ.
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Ρε μάγκες καλά τα λέμε όλοι, όταν όμως έρθει η ώρα να μας πεί το παιδί μας οτι θα πάρει μηχανή με όλα αυτά που βλέπουμε στους δρόμους να δω τι θα απαντήσουμε...
και μην απάντήσει κανείς τώρα απλά να το κρατήσει σε μια γωνία στο μυαλό του για εκείνη τη μέρα....
+1![]()
ρε λες να συμφωνεις μαζι μου και να μη το ξερεις????Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
μαλλον πως αυτο ηθελα να πω εγω...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
δεν εχω προβλημα να σου πω απο τωρα οτι πιθανον εκεινη τη μερα να αλλαξουνε <<στρατοπεδο>> οσοι θα αλαξουνεΑρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Ρε μάγκες καλά τα λέμε όλοι, όταν όμως έρθει η ώρα να μας πεί το παιδί μας οτι θα πάρει μηχανή με όλα αυτά που βλέπουμε στους δρόμους να δω τι θα απαντήσουμε...
και μην απάντήσει κανείς τώρα απλά να το κρατήσει σε μια γωνία στο μυαλό του για εκείνη τη μέρα....
![]()
αναλογα αν μου πει οτι θελει χονδα
ο καιαδας που πεφτει ειπαμε?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
οχι σοβαρα τωρα δε ξερω τι θα κανω μαλλον αυτο που καναν οι δικοι μου
πηγαινε 18 δουλεψε και κανε οτι θες
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑρχικά δημιουργήθηκε από div400
διψαω και εχω γκ@#$λες....![]()
πιες και γ@#$σου
ξερω ξερω....
ΔΕ ΤΗ ΜΠΑΛΕΥΩ ΛΕΜΕ!!!!!!!
:rotflmao:
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Ορκισμένος σιδερόκωλος!
βαριεμαι τις στραβοτιμονιες ρε νικολη σε τετοιες καταστασεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikoskazer2000
Την αποφεύγω αν μπορώ.
![]()
το μαχαιρι στο κοκκαλο.
Θα απαντησεις ΝΑΙ και θα τον βοηθησεις οσο μπορεις !Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
και μην απάντήσει κανείς τώρα απλά να το κρατήσει σε μια γωνία στο μυαλό του για εκείνη τη μέρα....![]()
Γιατι αμα πεις οχι ...... Θα παρει του φιλου του......![]()
Και θα ειναι και λιγουρης...........![]()
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κυκλοφορούν ακόμα kawasakiΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αναλογα αν μου πει οτι θελει χονδα![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
αληθεια δεν μπορω να καταλαβω τι νομιζετε οτι κανετε οταν "απαγορευετε" κατι απο καποιον ενηλικο ανθρωπο!!
δηλαδη αυτος δεν ξερει οτι το να καβαλαει ειναι επικινδυνο?? ή ειναι πολυ μικρος??(θα συμφωνησω με την αγωνια και την ανησυχια του γονεα το να καβαλησει το καμαρι του κατι που εχει στειλει πολλους ....αλλα δεν ειναι ο σωστος τροπος αυτος!)
μηπως λεγοντας "οχι" στα θελω καποιου νεου τον ευνουχιζουμε??
και μην μου πειτε οτι οταν ανακοινωσατε στους γονεις σας οτι θα παρετε μηχανη αντεδρασαν ψυχραιμα!!
οχι,
θα σκοτωθεις,
παρατα τον διαολο,
θα πεθανω,
θα με στειλεις,
θα μου βγαλεις τον καρκινο,
θα στο καψω,
σε παρακαλω μη,
λυπησου με,
τοσοι εχουν σκοτωθει,
παμε στο κατ μια βολτα,
δεν με σκεφτεσαι καθολου...
κ.τ.λ.
ολα αυτα μηπως....λεω μηπως .....ειναι ενας ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ??
ακουνε ποτε την γνωμη και τ αθελω του ΕΝΗΛΙΚΟΥ παιδιου τους??
ή μηπως δεν μπορουν να καταλαβουν οτι εχει μεγαλωσει αρκετα ωστε να παιρνει την ζωη στα χερια του και να καβαλει κατα βουληση??
δεν ειμαι πατερας και δεν ξερω την αλλη μερια...
αλλα θελω να πιστευω (ποτε δεν ξερεις τι σου ξημερωνει) οτι θα ακουω ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ τις ανησυχιες του γιου/κορη μου και θα κοιταω να τον συμβουλεψω παρα να τον φοβησω!
η μανα και ο πατερας θα βλεπουν παντα το παιδι τους σαν το ιδανικο και φυσικα δεν θελουν να παθει το παραμικρο!
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ!
και ενα τελευταιο παραδειγμα και πεφτω και εγω για υπνο....
για να καταλβεις ποσο πισω ειναι οι γονεις (εκπαιδευτικα) σκεψου ποσοι απο αυτους πηγαινουν τα παιδια τους απο μικρη ηλικια να μαθουν να χειριζονται μοτοσικλετα σε καποια αλανα ή σε καποιο βουνο με καποιο μικρο ασφαλες μηχανακι!
ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΑΜΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ!
δλδ ενα ποσοστο της ταξεως του 2% πανω-κατω θα πω αισιοδοξα.
ενω στο εξωτερικο...τα βαζουν και πιστα!και μετα βγαινουν στον δρομο ολοι μαζι με σωστο εξοπλισμο και συμπεριφορα
(μηπως ειναι τυχαιο οτι δεν εχουμε καποιον παγκοσμιο οδηγο αγωνων??)
οι Ελληνες ειμαστε συντηρητικοι απο τα γενοφασκια μας...και η μοτοσυκλετα ειναι ενα πραγμα του διαολου που σκοτωνει κοσμο!
αυτα λενε στα παιδια που θελουν να παρουν μηχανακι-μηχανη ετσι γινονται και αυτα οταν μεγαλωσουν!
τι να λεμε τωρα....
αλλη μια για να μην χαθει....και απανταω και στο ερωτημα σου!
![]()
προσεξε τωρα που εισαι μποσικος θα σε πεισω !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
παιζει κι αυτο τελικα...![]()
![]()
με τοσα π ειπαμε, απο αλλου ξεκινησαμε, αλλου πηγαμε, αλλου βρεθηκαμε κι αλλου φτασαμε..
:rotflmao:
αφου μας καταδικασε η μοιρα να μοιρα-ζομαστε το ιδιο φορουμ τι να κανουμε δεν γινεται να μην συμφωνησουμε στο τελος...:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εχω αρχισει και νυσταζω παιδια δε πιστευω να φαινεται πολυ...![]()
οτι με κανει να πιστευω οτι θα κυκλοφορουν ακομα χονδαΑρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κυκλοφορούν ακόμα kawasaki![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως θα κυκλοφορούν ακόμα kawasaki![]()
![]()
![]()
Σίγουρα θα βοηθήσεις αλλά μη μου πείς οτι τις ώρες που θα λείπει θα κοιμάσε ήσυχοςΑρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Θα απαντησεις ΝΑΙ και θα τον βοηθησεις οσο μπορεις !![]()
Γιατι αμα πεις οχι ...... Θα παρει του φιλου του......![]()
Και θα ειναι και λιγουρης...........![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
μισο λεπτακι....Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
προσεξε τωρα που εισαι μποσικος θα σε πεισω !!!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
...................
![]()
λεγε...
![]()
![]()