Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Αν δεν φάτε ποπκορν δεν σας λέω……………..![]()
EEEEEEEEEEEEEλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααα........
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από paraligo
Αν δεν φάτε ποπκορν δεν σας λέω……………..![]()
EEEEEEEEEEEEEλλλλλλλλλλλλλλλλααααααααααα........
![]()
![]()
![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
την αγορασε τελικα και πηγε στην Ασια ........greece 2 AsiaΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Αγόρι μου στην ηλικία σου ο Αλέξανδρος (ο Μέγας ντέ) ξεκίναγε να κατακτήσει την Ασία και εσυ ρωτάς πως θα πάρεις μηχανή?
ΕΛΕΟΣ![]()
![]()
οπου ναναι γυριζει
![]()
Την ιστορία με την Μαιρούλα εεε....Μην ξεχνιόμαστε!Περιμένει κοινό...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Να πω κι εγώ τη δικη μου ιστορία. Αν και δεν ήταν ζόρικη. Ο πατέρας μου πιο θετικός στην κτήση μοτοσικλέτας, μετά από πολλές υποσχέσεις μου ότι δε θα τρέχω και δε θα κάνω παπαριές, μου πήρε αυτό το FZR400. Ο ίδιος είχε στην κατοχή του για χρονια κάτι BSA, BMW και κάποια εμπειρία οδήγησης με HARLEY του στρατού. Όταν ήρθαμε σπίτι, έκατσε και μου είπε: "κοίτα να δεις τι θα γίνει τώρα αγόρι μου. Το γεγονός ότι θα πέσεις, είναι περισσότερο από σίγουρο. Αυτό που εύχομαι πλέον, είναι το πέσιμο να είναι τόσο ανώδυνο, αλλα και συνάμα τόσο τρομαχτικό για σένα, ώστε από τη μια να μην πάθεις τίποτα και από την άλλη να τρομάξεις και να καταλάβεις ότι πρέπει να κόψεις τις χαζομάρες". Και η ευχή του έπιασε![]()
http://www.youtube.com/watch?v=EJtQd_SXXfw
Το κόστος του κράνους σου, εξαρτάται από το πόσο ακριβό πιστεύεις ότι είναι το κεφάλι σου.
Ο εξής διάλογος είναι 100% πραγματικός και έλαβε χώρα μεταξύ εμού και της - προ 25ετίας συγχωρεμενης - γιαγιάς μου ένα πρωί που με είδε να φεύγω αρματωμένος από το σπίτι..Αρχικά δημιουργήθηκε από csofos
μετά από πολλές υποσχέσεις μου ότι δε θα τρέχω και δε θα κάνω παπαριές,
Γιαγια: Που πάς πάλι παιδάκι μου με αυτό τον διάολο που καβαλάς..??
Εγώ: Αγώνα έχω ρε γιαγιά για το Πανελλήνιο..
Γιαγιά; Καλά παιδάκι μου, με την ευχή μου αλλά ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ...!! :rotflmao::rotflmao:
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
:a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Καλά παιδάκι μου, με την ευχή μου αλλά ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ο εξής διάλογος είναι 100% πραγματικός και έλαβε χώρα μεταξύ εμού και της - προ 25ετίας συγχωρεμενης - γιαγιάς μου ένα πρωί που με είδε να φεύγω αρματωμένος από το σπίτι..
Γιαγιά; Καλά παιδάκι μου, με την ευχή μου αλλά ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ...!! :rotflmao::rotflmao:
Να φανταστώ τερμάτισες τελευταίος?![]()
![]()
Ρισπέκτ στη γιαγιά!![]()
"Qu ils mangent de la brioche"
υπαρχουν απειροι τροποι.
1)σκας με ενα κρανος στο χερι σπιτι. καλημερα, τι ειναι αυτο? κρανος.τι το θες? για ασφαλεια. (υποσυνειδητα στο μυαλο του μπαμπα η σκεψη....ωχ...ετοιμασου να τρεχεις...τουλαχιστον ξερει το κρανος)
2)σκας σπιτι με κανα 50αρακι απο φιλο σου παρατημενο που δεν το χρησιμοποιει. τι ειναι αυτο γιε μου? τιποτα μπαμπα ενα μηχανακι μεχρι να παρω το δικο μου καλυτερο απο αυτο και ποιο ασφαλες.
3)σκας σπιτι απλα ..........με μηχανη.τι ειναι αυτο γιε μου? τιποτα μπαμπα μαζεψα οτι οικονομιες ειχα και πηρα μια φτηνη μηχανη να...τσουλαω.
4)μπαμπα? θελω να επενδυσω. σε τι πραγμα γιε μου? αγοραζοντας μια μηχανη (παρε μια μουτζα στον γιοκα)
τα παραπανω τα εφαρμοσα εγω.ειμαι 32 εχω οδηγησει μηχανες και μηχανες και ακομα δεν εχω καταφερει να αγορασω δικια μου.
ωρα για μπυρα.γεια μας.
spiros.... ο dolmas μεγαλωσε...εγινε λαχανοdolmas , παντρευτηκε , εκανε σαρμαδάκια....Αρχικά δημιουργήθηκε από dj_spiros
τα παραπανω τα εφαρμοσα εγω.ειμαι 32 εχω οδηγησει μηχανες και μηχανες και ακομα δεν εχω καταφερει να αγορασω δικια μου.
ωρα για μπυρα.γεια μας.
Δεν νομιζω να τον νοιαζει τι λενε οι γονεις του απο το 2007....τωρα δεν τον αφηνει η γυναικα του να παρει μηχανακι......![]()
χε χε το ξερω απλα τωρα το ειδα και απλα εγραψα την δικια μου εκδοχη. =)
malaka klaio..!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
spiros.... ο dolmas μεγαλωσε...εγινε λαχανοdolmas , παντρευτηκε , εκανε σαρμαδάκια....
Δεν νομιζω να τον νοιαζει τι λενε οι γονεις του απο το 2007....τωρα δεν τον αφηνει η γυναικα του να παρει μηχανακι......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειδες ρε οι Γιαγιαδες τοτε........Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ο εξής διάλογος είναι 100% πραγματικός και έλαβε χώρα μεταξύ εμού και της - προ 25ετίας συγχωρεμενης - γιαγιάς μου ένα πρωί που με είδε να φεύγω αρματωμένος από το σπίτι..
Εμενα ενας γνωστος ( σειρα σου και η ιστορια πραγματικη ) την φωναζε να του κραταει το maiko 480 μεχρι να ντυθει.........
( Το εβαζε μπρος να ζεσταθει , μεχρι να ντυθει, αλλα αυτο καθως ειχε διπλο σταντ επαιαρνε δρομο μονο του και επεφτε μεσα στα παρτερια με τις τριανταφυλιες στον κηπο του .... )
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Αυτο το νήμα ειναι θησαυρός.
Καλησπέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα.
Δε ξέρω αν έχει ήδη γραφτεί αλλά να το επισημάνω:
Αν βγάζεις λεφτά ζεις μόνος σου και γενικά είναι οικονομικά ανεξάρτητος κάνεις ότι θέλεις και απλά τους αναφέρεις ότι πήρες μηχανη...του γκαζόν του βουνού τράιαλ εντούρο του φραπέ κλπ κλπ.
Αν εξαρτάσαι ΕΣΤΩ και για ένα ευρώ κάνεις το μαλάκα....
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Δεν είναι τόσο απόλυτο.
Και τελείως ανεξάρτητος να είσαι, έχουν τον τρόπο τους να σε γεμίσουν ενοχές και να σε κάνουν να νιώσεις ότι μόνο "ανεξάρτητος" δεν είσαι.
Υπάρχουν πλάγιες οδοί και για τους γονείς να κάνουν το παιδί να νιώσει εξαρτημένο, και για το παιδί να πλασάρει με τρόπο αυτό που θέλει χωρίς να χρειαστεί να κάνει το μαλάκα.
Το ποιός θα "κερδίσει" στο τέλος είναι μια άλλη ιστορία.
Ένα παιχνίδι πολιτικής και διπλωματίας είναι.