δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι οταν μιλας για γονεις-"αφεντικα"...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πονανε οι αληθειες μικρε. δυστυχως...![]()
![]()
εκτος κι αν δεν εννοεις αυτο...![]()
δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι οταν μιλας για γονεις-"αφεντικα"...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
πονανε οι αληθειες μικρε. δυστυχως...![]()
![]()
Eγώ που θέλω να τους πείσω να ξανακαβαλήσω πρέπει να ανοίξω άλλο thread ή δίνονται και εδώ απαντήσεις;![]()
:rotflmao:
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
[/B]![]()
![]()
![]()
ρε! το 1989 γεννημενος?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τρουπερ γιατι νιωθω κωλογρια τωρα ?και ειμαστε και στην ιδια δεκαετια ........
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
Eγώ που θέλω να τους πείσω να ξανακαβαλήσω πρέπει να ανοίξω άλλο thread ή δίνονται και εδώ απαντήσεις;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
devil's animal δεν σε γνωριζω οπως κι εσυ επισης -το ποστ σου ομως μου εδωσε αφορμη να γραψω οτι εγραψα και σιγουρα δεν απευθυνεται μονο σε σεναΑρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ο καθε ενας που ειναι σε μια Α ηλικια μπορει να κανει οτι θελει χωρις να ρωταει το μπαμπα ή την μαμα του! φυσικα! αλλα εχεις κι ευθυνη απεναντι τους....
αυτος ο ανθρωπος εχει ηλικια που αλλοι εχουν 3 και 4 παιδια!
ψηφιζει και εκλεγει τους αυριανους πολιτικους..μπορει ακομα και ο ιδιος αν θελει να βαλει υποψηφιοτητα ..να εκλεγει και να παρει στα χερια του μια χωρα ή ενα κομματι αυτης!δεν ζητησες ποτε συμβουλη??....
το point ειναι οτι μπορει να ακουει τις συμβουλες αλλων (και ποσο μαλλον των γονιων του) αλλα στην τελικη αν θελει να την παρει την μοτο ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ! εδω ομως τα γυρνας....προς τι λοιπον αυτο το 'καζο'....?
και εμενα οι γονεις μου ηταν καθετοι-αντιθετοι σε σημειο παραλογισμου (ο πατερας μου δεν τα παει καλα με τις λεξεις ηρεμια και αυτοσυγκρατηση)πολλοι γονεις το εχουν αυτο-οφειλεται σε αγαπη ,ανυσηχια ,ανασφαλεια,αγαπη και αγαπη για σενα (ΞΕΡΩ τι λεω)
εβγαλα διπλωμα για μεγαλο μηχανακι με δικα μου λεφτα...και μετα απο 2 χρονια την πηρα ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ!αυτο ειναι μαγκια?δλδ....ασε την εχω μεγαλυτερη.....
εγκεφαλικα-καρδιακα-πιεσεις....
δεν με νοιαζει τι σηκωσαν...ΕΓΩ την πηρα και ειμαι πολυ χαρουμενος που εκανα αυτο που θελω εγω και οχι αυτο που θελουν αυτοι!αυτο κι αν ειναι ΚΑΦΡΙΛΑ!!!.......
αποφασιζω για εμενα και το γουσταρω....ΕΤΣΙ - ΕΤΣΙ ! ! ! ! .........
υπ'οψιν οτι ακομα [Β]δεν εχω απογαλακτιστει πληρως (μενω με τους δικους μου)[/Β] λογω οικονομικων δυσκολιων,αλλα θα γινει και αυτο στο εγγυς μελλον!Ε! τωρα μας το χαλασες!! που εισαι Αφροοοοο.. αλλος ενας για καζουρα..........
αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα των νεων ελληνων (μεχρι 30) . ακομα μενουν με τους δικους τους και αναποφευκτα ακουν την γνωμη τους...α σ χ ο λ ι α σ τ ο......
φιλικα.
![]()
το θεμα πηγε στις σχεσεις γονιων-παιδιων και σιγουρα υπαρχει λαθος νοοτροπια εδω
τι σημαινει 'ακουω το μπαμπα μου και τη μαμα μου' ?? υπαρχουν δυο ακρα και απο τις 2 πλευρες αλλα δεν νομιζω οτι η περιπτωση του dolma ειχε να κανει μαυτες
ο ανθρωπος ζητησε μια συμβουλη γιατι θεωρησε οτι θα βρει ενα φιλικο περιβαλλον 'την αγελη του' που λεμε αλλα μαλλον στη λουμπα με τα κλδχτυλα επεσε......
καποιοι ειπαν 2 λογια (σωστα ή λαθος δεν θα το κρινουμε) και καποιοι αλλοι βρηκαν ευκαιρια για 'πλακιτσα'(?) ανωδυνη γι αυτους αλλα κι εκ του ασφαλους ως συνηθως
τεσπα - ο καθενας κρινει οπως νομιζει, φορουμ και μελη πανε κι ερχονται,αλλα ο π0uστης ο καιρος εχει γυρισματα
ΥΓ. το ''πληκτρολογιο'' με συνεση γιατι θα πιασουν καλους οι ..παλαμες σας :a31: :a019:
ΑΑ! ναι ..μην ξεχασω...
ΦΙΛΙΚΑ!!
μιλαω για τους γονεις που δε φροντισανε να αφησουνε ελευθερο το παιδι τους δινοντας του προτυπα και ιδανικα αλλα ανθρωπους οι οποιοι ασκουνε βια στο παιδι τους ειτε σωματικη ειτε ψυχολογικη γιατι μαλλον αυτο δε το προσεξες:Αρχικά δημιουργήθηκε από losttris
δεν ξερω σε ποιους αναφερεσαι οταν μιλας για γονεις-"αφεντικα"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dolmas
με εκαναν να νοιωθω τυψεις...
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
![]()
τριγκερ = το μαυρο ξωτικο της διχονοιας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Δεν διαφωνώ! αλλά ούτε εσύ κατάλαβες τί λέμε! τον παρεξήγησες τον άνθρωπο ρε τρούπερ και μάλιστα του επιτέθικες χωρίς να ξέρεις τί και ποιός είναι και τί έχει περάσει όπως είπε και κάποιος άλλος πρίν!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
δηλαδη οι αντρες εχουνε πηγμη και αποψη.+-
αν καταλαβες εχει καλως αν οχι ψαχτο.
![]()
Ο άνθρωπος ήταν διατεθειμένος να πάρει δίπλωμα κρυφά! Αυτό δείχνει μαλλον αποφασισμένο να πάρει μηχανή ή όχι?
Τέλοσπάντων για μένα μετρά το ότι ένας νέος έμαθε για το ΜΟΤΟ φόρουμ και έκανε μια προσπάθεια για επικοινωνία (στα πλαίσια απόκτησης μηχανής) και τον απογοητεύσαμε σαν φόρουμ! Αυτό μετρά και άστε τα περί φλώρων και ευθύνης εμάς προς τους γονείς του όπως είπε ο Αφρο και νομίζω συμφώνησες!
Chris
δεν νομιζω να τον εκαναν σκοπιμα να νιωσει τυψεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μιλαω για τους γονεις που δε φροντισανε να αφησουνε ελευθερο το παιδι τους δινοντας του προτυπα και ιδανικα αλλα ανθρωπους οι οποιοι ασκουνε βια στο παιδι τους ειτε σωματικη ειτε ψυχολογικη γιατι μαλλον αυτο δε το προσεξες:
εφοσον αγαπα τους γονεις και καταλαβαινει οτι στεναχωριουνται λογικο ειναι να νιωθει τυψεις![]()
spam onΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τριγκερ = το μαυρο ξωτικο της διχονοιας :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν ήθελα να χαλάσω το όμορφο κλίμα της συζήτησηςγι'αυτό ρώτησα
spam off
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
ρε! το 1989 γεννημενος?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε τρουπερ γιατι νιωθω κωλογρια τωρα ?και ειμαστε και στην ιδια δεκαετια ........
ελα μωρε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
devil's animal δεν σε γνωριζω οπως κι εσυ επισης -το ποστ σου ομως μου εδωσε αφορμη να γραψω οτι εγραψα και σιγουρα δεν απευθυνεται μονο σε σενα
το θεμα πηγε στις σχεσεις γονιων-παιδιων και σιγουρα υπαρχει λαθος νοοτροπια εδω
τι σημαινει 'ακουω το μπαμπα μου και τη μαμα μου' ?? υπαρχουν δυο ακρα και απο τις 2 πλευρες αλλα δεν νομιζω οτι η περιπτωση του dolma ειχε να κανει μαυτες
ο ανθρωπος ζητησε μια συμβουλη γιατι θεωρησε οτι θα βρει ενα φιλικο περιβαλλον 'την αγελη του' που λεμε αλλα μαλλον στη λουμπα με τα κλδχτυλα επεσε......
καποιοι ειπαν 2 λογια (σωστα ή λαθος δεν θα το κρινουμε) και καποιοι αλλοι βρηκαν ευκαιρια για 'πλακιτσα'(?) ανωδυνη γι αυτους αλλα κι εκ του ασφαλους ως συνηθως
τεσπα - ο καθενας κρινει οπως νομιζει, φορουμ και μελη πανε κι ερχονται,αλλα ο π0uστης ο καιρος εχει γυρισματα
ΥΓ. το ''πληκτρολογιο'' με συνεση γιατι θα πιασουν καλους οι ..παλαμες σας :a31: :a019:
ΑΑ! ναι ..μην ξεχασω...
ΦΙΛΙΚΑ!!!!!
Chris
δεν χρειαζεται να σχολιασω κατι, ...Αρχικά δημιουργήθηκε από makocer
devil's animal δεν σε γνωριζω οπως κι εσυ επισης -το ποστ σου ομως μου εδωσε αφορμη να γραψω οτι εγραψα και σιγουρα δεν απευθυνεται μονο σε σενα
ΑΑ! ναι ..μην ξεχασω...
ΦΙΛΙΚΑ!!![]()
ετσι για να φαινεται περισσοτερο μια ΑΠΑΝΤΗΣΗ!![]()
Γ.Λαμπράκη και Πύλης γωνία.... έχουν αρχίσει τις εγγραφέςΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
![]()
![]()
![]()
ρε! το 1989 γεννημενος?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ουτε οι δικοι μου θελουν να παρω μηχανη.ο πατερας μου καβαλουσε μηχανη,δεν πηρε αλλη βεβαια αν και ψηνεται ακομα.ο παππους μου το ιδιο(τρικυκλο bmw αρχικα).ο θειος μου καβαλαει σκουτερ πια.ουτε να ακουσουν θελουν ο,τι μαζευω λεφτα για μηχανη.μια μερα λεω στη μανα μου:"λεφτα για την μηχανη δε θελω,το κρανος ομως που χω δει κανει 400ευρω,βαζεις τα μισα?".....18 ειμαι,με τους δικους μου μενω,σπουδαζω και τα λοιπα.σεβομαι (οσο πρεπει) τους δικους μου αλλα σε σημειο που ο σεβασμος δεν υποβιβαζει και δεν υποβαθμιζει την προσωπικοτητα μου και το τι θα κανω γω στη ζωη μου.αν δεν την παρω τωρα την μηχανη,θα την παρω σε 5,σε 10 χρονια.χειροτερα θα ειναι...τωρα οσα ειπωθηκαν πριν στο ποστ ηταν ισως λιγο ακραια αλλα οι πορσωπικες αποψεις ειναι για να λεγονται(εστω και πισω απο το ψευδονυμο,οποιος θελει κλεινει και ραντεβου για κατ'ιδιαν συναντηση βεβαια!).οι αρχικες γκρινιες,αν χειριστεις σωστα τα οπλα που εχεις και φανεις εξυπνος θα μετατραπουν σε σεβασμο απο τους δικους σου(αν ακομα παρακολουθεις το φορουμ,κατι μου λεει πως το κανεις...)