Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 31

Θέμα: Τα αγαθά κόποις κτώνται

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Το ζορι τους ενδεχεται να ειναι και τα ταχυδρομεια μιας και πολυς κοσμος "μαυριζει" αδικως τον πωλητη για καθυστερησεις των ΕΛΤΑ...
    Αυτός είναι ο μόνος λόγος βασικά.
    Υποφέρω από χρόνια μπαλαρινίαση.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Το ζορι τους ενδεχεται να ειναι και τα ταχυδρομεια μιας και πολυς κοσμος "μαυριζει" αδικως τον πωλητη για καθυστερησεις των ΕΛΤΑ...
    Το αυτο !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Και επειδή θέλουμε κάτι αμορτισεράκια απο Γερμανία, παίζει κανένας καλός συμφορουμίτης εκεί να κάνει κανένα ψυχικό? Γιατι ήδη μου απάντησε ό ένας γερμανός:

Dear hidefnick68,

ist leider nicht möglich! bikemike

- bikemike09
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Καλα κανουν και μαυριζουν την Ελλαδα

Οταν ο αλλος εχει στησει μια επιχειρηση στο Ebay και του την πηδας με αρνητικες επειδη κολλησε το δεμα σου 2 μηνες στο τελωνείο τοτε θα σταματησει να στελνει Ελλαδα για να προστατευτει

Και χέστηκα αν βλεπω την χωρα μου αναμεσα στην Νιγηρια και την Ουγαντα στο ebay

Το θεμα ειναι να μην την βλεπεις αναμεσα σε αυτες τις χωρες σε πιο σημαντικες λιστες που εχουν να κανουν με διαφθορα, ποιοτητα εκπαιδευτικου συστηματος, ερευνα-τεχνολογια κλπ κλπ

Οσο για την ποιοτητα των ΕΛΤΑ ασε......

Γερμανια-Ελλαδα 15ε με DHL και παραδοση την ιδια βδομαδα της παραγγελιας.

Ελλαδα-Γερμανια 29ε στο μισο βαρος δεματος και κοντεψα να πιασω κολλητιλικια με την τσουπρα του Louis.de για το αν εφτασε ή χαθηκε το δεμα......

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Το καλοκαίρι μετά μια μικρή στούκα αγόρασα από Γερμανία ένα bold join έκανε για να έρθει ΕΝΑ ΜΗΝΑ.
    Ο φίλος που το παρήγγειλε για μένα βλαστήμησε την ώρα και τη στιγμή (μέχρι που το πήρε από τα ταχυδρομεία πριν του έρθει το ραβασάκι Φάνη Thanks )

Η όλη καθυστέρηση οφείλονταν στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ τα Ελληνικά τα είχαν σε μιάμιση μέρα από τη στιγμή που πάτησαν στην Ελλάδα με το φορτηγό

Τόρα σε ποιον να βάλω αρνητική στον πωλητή ? στο E-bay ? στα ταχυδρομεία ? που
    Αν ήταν για το παραμικρό να βάζαμε αρνητική, θα είχαν κλείσει όλα τα μαγαζιά
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Το οτι το ebay σου δινει την "δυναμη" να μαυριζεις καποιον πωλητη , μονο ο υποαναπτυκτος νεοέλληνας καραγκιόζης θα μπορουσε να χρησιμοποιήσει , επειδη αργησε το παιχνιδακι του να ερθει στα χερια του.

Συμφωνω απόλυτα με nickald

Αλλα ειπαμε , ο κομπλεξισμος βασιλευει , ποσο μαλλον τωρα που του δινεται και η δυνατοτητα να "τιμωρησει" εστω και ηλεκτρονικα καποιον αλλον.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Λοιπόν κάθε φορά που κάνετε συναλλαγή με πωλητή απο ebay και αυτός δέχεται να τα στείλει εδώ να ζητάτε στο note του paypal όταν πληρώνετε να σας στείλει οπωσδήποτε tracking number. Ο λόγος είναι οτι με το track & trace τόσο στο royalmail.co.uk όσο και στο elta.gr μπορείτε να δείτε που στο διάτανο έχει κολήσει το πακέτο (90% στα ΕΛΤΑ και είναι αποδεδειγμένο) και δεν το έχετε παραλάβει ακόμα.

Σε παρόμοια συναλλαγή με ρολόι στο ebay, είχα ζητήσει εκ των προτέρων το royal mail track ID. Μου το είχε στείλει ο Άγγλος και όταν χάθηκε κάποια στιγμή είχα βάλει το ID και είχε εμφανώς χαθεί στην διαδρομή κάπου μεταξύ του τοπικού του γραφείο και του αεροδρομίου.. ποτέ δεν είχε γίνει δηλαδή παραλαβή στο Βρεττανικό αεροδρόμιο... οπότε με αυτό και με ενα mail σε αυτόν βρήκα το δίκιο μου και αυτός πήρε μια θετική αξιολόγηση .. φαντάζομαι και αποζημίωση απο εκεί για το χαμένο αντικείμενο του.

Χωρίς tracking id... άστα βράστα....
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald

Οσο για την ποιοτητα των ΕΛΤΑ ασε......

Γερμανια-Ελλαδα 15ε με DHL και παραδοση την ιδια βδομαδα της παραγγελιας.

Ελλαδα-Γερμανια 29ε στο μισο βαρος δεματος και κοντεψα να πιασω κολλητιλικια με την τσουπρα του Louis.de για το αν εφτασε ή χαθηκε το δεμα......
    Εγώ πήρα κράνος από Γερμανία μου ήρθε με ups+speedex σε μια εβδομάδα με 7 ευρω μεταφορικά (τιμή τόσο χαμηλή προφανώς λόγω συμφωνίας των εταιρειών).
    Όταν αναγκάστηκα να το στείλω πίσω, στην speedex μου είπαν για το ίδιο ακριβώς δέμα μέχρι Αθήνα speedex κ μετά ups, 150 ευρω και μιά εβδομάδα.
    Τελικά το έστειλα με ελτά , 17 ευρώ και σε 3 μέρες ήταν εκεί.. Έμεινα μαλ@κας!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Οπως καταλαβαινεις λοιπον επειδη πολλοι εχουν διαφορες και διαφορετικες εμπειριες καλες και κακες (εγω απο τα ΕΛΤΑ μονο κακες εχω παντως) αυτα ολα εκφραζονται ισως στον λαθος ανθρωπο (τον πωλητη στο ebay)

Αυτον τον ψυχανεμισμο ομως δεν ειναι υποχρεωμενοι να τον ανεχτουν οι πωλητες οποτε και για δικια τους προστασια σου βαζουν ενα Χ σαν χωρα και δεν ασχολουνται μαζι σου.

Κι εμενα με ενοχλει αλλα καταλαβαινω και αποδεχομαι τον λογο που το κανουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
    Καλα κανουν και μαυριζουν την Ελλαδα

Οταν ο αλλος εχει στησει μια επιχειρηση στο Ebay και του την πηδας με αρνητικες επειδη κολλησε το δεμα σου 2 μηνες στο τελωνείο τοτε θα σταματησει να στελνει Ελλαδα για να προστατευτει

Και χέστηκα αν βλεπω την χωρα μου αναμεσα στην Νιγηρια και την Ουγαντα στο ebay

Το θεμα ειναι να μην την βλεπεις αναμεσα σε αυτες τις χωρες σε πιο σημαντικες λιστες που εχουν να κανουν με διαφθορα, ποιοτητα εκπαιδευτικου συστηματος, ερευνα-τεχνολογια κλπ κλπ
    +650 άπειρα ρε φίλε. Τα είπες όλα.

I would rather make history than read about it.

WTCHANH Το avatar του/της idomeneas
    πολύ χολή, μα πολύ όμως...
    Πάρτε το χαμπάρι, δεν ξέρω πως και γτ αλλά τα Ελτα
    είναι γαμώ τα ταχυδρομεία!
    Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί το ξέρει...
    αντί να δούμε τι θα κάνουμε να βγούμε από την μαύρη λίστα
    αρχινάμε τις θεωρίες...
    δικαιωμά σας, και μαγκιά σας...
    ΕΓΩ ΠΟΥ ΖΩ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΟΜΩΣ?
    Made in Greece...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    επειδη και εγω πουλαω και αγοραζω πολλα πραγματα απο το ebay οντως μας υποτημουν και μας συμπερυφερωνται σαν να ειμαστε απατεωνες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gianhs8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idomeneas
    πολύ χολή, μα πολύ όμως...
    Πάρτε το χαμπάρι, δεν ξέρω πως και γτ αλλά τα Ελτα
    είναι γαμώ τα ταχυδρομεία!
    Οποιοσδήποτε έχει ασχοληθεί το ξέρει...
    εγω στο ebay εχω 100% στην ταχυτητα εξυπηρετισης στελνω δεματα σε ολο τον κοσμο και το πολυ να κανουν 7 εργασιμες μερες

+1 mail και απο εμένα..

Παλαιό μέλος
    Αγοράζω συχνά από το ebay. Κι επειδή διαβάζω τους πωλητές δε νομίζω ότι μαυρίζουμε περισσότερο από άλλους. Βλέπω συχνά πυκνά αρνητικές σε τεράστιους πωλητές που δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο αγοραστής νόμιζε πως το ΗΚ-Αθήνα είναι Κολωνάκι Χαλάνδρι...
    Κι όντως έχω φάει 2 φρές ως τώρα πόρτα λόγω εξαίρεσης της Ελλάδας. ΕΠειδή όμως τιμώ την Κίνα κυρίως, δεν μπορώ να πω ότι μου συμβαίνει συχνά.
    Αυτοί στέλνουν άνετα

ΥΓ το έστειλα κι εγώ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    σας βλεπω κοριτσια με ξωβυζα και μερικες μαλιστα χωρις σουτιεν
    αμα φαω καμια τουμπα εξαιτια σας, μολις σηκωθω σας μαμησα

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. Της φυλακής τα σίδερα.....
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 15