Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 126

Θέμα: f-c moto.de

Νέο μέλος
    Παράγγείλαμε για ένα φίλο κράνος στις 8 δεκ 2009 και ήρθε στις 12 ιαν 2010 ΑΛΛΟ κράνος τουλάχιστον ίδιο χρώμα και μέγεθος Το καλό είναι ότι έστειλαν ακριβότερο κράνος. Το σίγουρο είναι ότι δεν ξαναψωνίζω παρα μόνο αν έχει κάποια τρομερή ευκαιρία θα το ξαναδοκιμάσω. Και απο τη μεριά τους ούτε μέιλ ούτε τίποτα εμείς στείλαμε 3 μέιλς και εντέλει αφού δεν απάντησαν πήραμε τηλέφωνο.
    Varadero MK1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Ρε παιδια ειναι αληθεια οτι στα κρανοι εχει κολλημενο ενα αυτοκολλητο στο πισω μερος και μαλιστα δεν βγαινει με τιποτα?
    Δεν ξερω αν το εχουν γιατι εχουν κανενα τετοιο νομο εκει περα και πρεπει να φορφοριζει αλλα παιζει να υπαρχει αυτο στα κρανοι που στελνουν εδω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Ρε παιδια ειναι αληθεια οτι στα κρανοι εχει κολλημενο ενα αυτοκολλητο στο πισω μερος και μαλιστα δεν βγαινει με τιποτα?
    Δεν ξερω αν το εχουν γιατι εχουν κανενα τετοιο νομο εκει περα και πρεπει να φορφοριζει αλλα παιζει να υπαρχει αυτο στα κρανοι που στελνουν εδω?

Οχι δεν εχουν φωσφοριζέ αυτοκολλητο!

*************** www.motodevils.gr ***************

Σετακι με φοσφοριζε (4 κομματια) που ειναι λεει υποχρεωτικα στη Γαλλια μου στειλανε εμενα μαζι με το κρανος (shark RSI) που πηρα απο helmet-city.co.uk.
    Δεν ητανε ηδη κολλημενα ομως, ξεχωριστα ητανε στο καρτελλακι τους.

--Καλο MOTO-διαβασμα: www.ebike.gr--

fc

Καλησπερα. Εμένα στην UPS μου λεει πως το δεμα μου έχει βάρος 2 κιλα. Η παραγγελία μου όμως είναι σιγουρα βαρύτερη. Κρανος, Μπουφάν, γάντια. ¨Εχει κανένας καμια ιδέα?

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos1400
    Σετακι με φοσφοριζε (4 κομματια) που ειναι λεει υποχρεωτικα στη Γαλλια μου στειλανε εμενα μαζι με το κρανος (shark RSI) που πηρα απο helmet-city.co.uk.
    Δεν ητανε ηδη κολλημενα ομως, ξεχωριστα ητανε στο καρτελλακι τους.
    moy fere xthes i adelfi moy apo galia to shoei -xr 1100 se mayro kai ta antaklastika aytokolita itan idi kollimena pano.
    de me xalane k poly k leo na mi ta bgalo.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mivvo
    Οχι δεν εχουν φωσφοριζέ αυτοκολλητο!
    εχουν ενα πισω δεξια κιτρινο-χρυσο που λεει κατι british motorcycle κατι...και δε βγαινει με τιποτα
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    moy fere xthes i adelfi moy apo galia to shoei -xr 1100 se mayro kai ta antaklastika aytokolita itan idi kollimena pano.
    de me xalane k poly k leo na mi ta bgalo.
    με γειες! θα ταιριαζει πολυ σε καταμαυρο superduper duke

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εχουν ενα πισω δεξια κιτρινο-χρυσο που λεει κατι british motorcycle sport κατι...και δε βγαινει με τιποτα

πίσω αριστερά είναι στο δικό μου.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
    με γειες! θα ταιριαζει πολυ σε καταμαυρο superduper duke
    VALTOS NA PAO NA FOYNTARO EINAI AYTOS ETSI???

καλημερα
    απ οτι διαβασα μαλλον ειμαι απο τους "τυχερους" που θα περιμενουν αρκετα για το shoei hornet και ενα ζευγαρι alpinestars γαντια που παραγγειλα με αντικαταβολη(το μονο καλο, σκεφτειτε να τα χεις πληρωσει και να κανουν 1-2 μηνες να ερθουν χωρις ενδιαμεση απαντηση)

Status Date
    Order was received 26/03/2010 (17:25)
    Viewed 26/03/2010
    In process 29/03/2010

και
    Sent:Monday, April 12, 2010 4:08:52 PM
    To: "FC-Moto Shop" (kontakt@fc-moto.de); ενα μαιλ που εστειλα ρωτωντας τους αν υπαρχει καποιο προβλημα ειτε με την παραγγελια ειτε με την διαθεσιμοτητα των προιοντων που παραγγειλα και ακομα δεν μου εχουν απαντησει.

η διαφορα στην τιμη του κρανους στην Ελλαδα ειναι οσο το κοστος απο το fcMoto.de ενος ζευγαριου γαντια κοστους 70-80 ευρω και 15 ευρω περιπου μεταφορικα-αντικαταβολη.
    συνολο 90-100 περιπου χονδρικα αλλα αν εχει τοση μεγαλη καθυστεριση κατ'εμε δεν αξιζει.

θα το ξανασκεφτω για να ψωνισω απο εξω...
    αυτα, την καλημερα μου

από τη διαφορά στην τιμή πρέπει να αφαιρύμε και το 10% της απόδειξης. Αν το πάρεις από Ελλάδα, το 10% θα σου επιστραφεί από τη φορολογική δήλωση. Αν το πάρεις από εξωτερικό, η απόδειξη δεν μετράει.

όχι ρε γμτ να μην το έβλεπα νωρίτερα το thread αυτό.. πήγα και πήρα κράνος από fc με χρεωστική και είχα το σκεπτικό ότι λόγω γερμανίας θα μου ερχόταν μετά απο καμιά βδομαδούλα το κρανάκι...
    Διαβάζω παράπονα σε όλο σχεδόν το ιντερνετ και έχω φρικάρει...

Νέο μέλος
    Γεια σου φίλε,καλώς ήρθες στο forum!
    Σ'εσένα τι πρόβλημα δημιουργήθηκε;

Δεν εμεινα ευχαριστημενος απο το συγκεκριμενο μαγαζι , ειχα παραγγειλει ενα κρανος
    και μετα απο δυο βδομαδες τους εστειλα κανα 2 μειλ να δω τι γινεται με το κρανος και πουλησαν και ειρωνια οι γερμανοι οτι και καλα τους ενοχλησα κι εχουν να ασχοληθουν με ποιο σημαντικα μειλ οπως για τα δεματα που χανουνε :rotflmao: :rotflmao:
    Ουστ ρε Ακυρωσα την παραγγελια με το που το ακουσα απευθειας .

Σελίδα 6 από 9 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι γίνεται με το FC-moto.de?
    από VANDA στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2021, 16:37
  2. αγορά από fc-moto.de
    από giannis113 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2012, 17:47
  3. Αγορα απο το Fc-moto.de
    από fazerelec στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη