Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 126

Θέμα: f-c moto.de

Εγώ πάλι μια φορά έτυχε να ψωνίσω κάτι μπότες και όλα οκ!
    Το Νοέμβριο ήταν και σε 5 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά ήταν στην πόρτα μου!
    Ο γύρος του κόσμου με Vespa

Παλαιό μέλος
    Εγώ παράγγειλα την παρασκευή και σήμερα με ενημέρωσαν ότι ξεκίνησε με UPS,λογικά θα είναι εδώ από δευτέρα.
    Πάντως αν και τους έπρηξα στα μαιλ ήταν εξυπηρετικότατοι..
    Μέχρι τώρα κανένα παράπονο..
    Σαν την ασπρούλα μου καμιά!

Εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα και έμεινα ευχαριστημένος,ειδικά μια φορά οταν έστειλα πίσω ένα παντελόνι λόγω μεγέθους(δικό μου λάθος) και μου πίστωσαν τη κάρτα πίσω),να έχετε υπόψη όσοι δεν το γνωρίζετε οτι αν στη θέση του καλαθιού πληρωμής που γράφει για "εκπτωτικό κουπόνι" βάλετε τη φράση "FASEBOOK10" κερδίζετε άμεσα 10% έκπτωση....σημαντικό νομίζω.

βασικά είναι FACEBOOK10 και αν προσέξεις μπορείς να κάνεις έκπτωση πάνω στην έκπτωση! εγώ κατάφερα ένα κρανάκι από 300ευρώ + μεταφορικά να ρίξω το σύνολο στα 250ευρώ!!! το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχουνε περάσει 10 μέρες και ακόμα στο In Process είναι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kasperghost
    βασικά είναι FACEBOOK10 και αν προσέξεις μπορείς να κάνεις έκπτωση πάνω στην έκπτωση! εγώ κατάφερα ένα κρανάκι από 300ευρώ + μεταφορικά να ρίξω το σύνολο στα 250ευρώ!!! το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχουνε περάσει 10 μέρες και ακόμα στο In Process είναι...
    ετσι ελεγαν κι εμενα κατι γαντια που ειχα αγορασει.
    Προφανως δεν εχουν το χρωμα/μεγεθος που ζητησες, αλλα μην περιμενεις να σε ενημερωσει κανεις. Παρ'τους τηλεφωνο

Μέλος
    Παιδια εγω εχω παραγγειλει ενα κρανος (πρωτη φορα) και με εχει φαει η αγωνια !!!!! δεν μου εχει ερθει email με το που ειναι το προιον η κατι τετοιο , μονο για το οτι η παραγγελια εγινε... και που εγινε ρε παιδια ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?? :P . Η φαση ειναι οτινστελνω email στουσ γερμαναραδες και δεν απαντανε !! Σ λεει ελληνας ειναι αστον ! Να συνεχισω να αγωνιω ???

Όχι ρε μήτσε .Όλα καλά θα πανε .Μη μασας .Το πολύ πολύ να χάσεις τα 219 ευρα .

Πλάκα κάνω . Και στραβή να γίνει τα λ7 σου δεν τα χάνεις ,αλλά μην σκέφτεσαι έτσι .

@μιτσος ,στο σιτε τους ειχαν αναφερει οτι λογο εργασιων δεν θα ειναι δυνατη η επικοινονια για καποιο διαστημα.

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Lioulios Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε μήτσε .Όλα καλά θα πανε .Μη μασας .Το πολύ πολύ να χάσεις τα 219 ευρα .

Πλάκα κάνω . Και στραβή να γίνει τα λ7 σου δεν τα χάνεις ,αλλά μην σκέφτεσαι έτσι .
    Φιλε lioulio το χω παρει με αντικαταβολη... αλλιως ειχα παει ηδη γερμανια με το innova :P χαχα Αλλα μ αρεσε το κρανακι και το θελωωωωωωω

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από angostoura Προβολή μηνύματος
    @μιτσος ,στο σιτε τους ειχαν αναφερει οτι λογο εργασιων δεν θα ειναι δυνατη η επικοινονια για καποιο διαστημα.
    Μονο η επικοινωνια δεν ειναι δυνατη η και η αποστολη γιατι εγω δε διαβασα κατι τετοιο

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    είναι κάργα αξιοπιστο το site,απλά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρες αν τα λευτα αφαιρέθηκαν απο την πιστωτική που έκανες για τη παραγγελεία
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    είναι κάργα αξιοπιστο το site,απλά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρες αν τα λευτα αφαιρέθηκαν απο την πιστωτική που έκανες για τη παραγγελεία
    Ειναι με αντικαταβολη , αλλα αυτο που με ανησυχει ειναι οτι δεν μ χουν στειλει email με tracking number οπως κανονικα θα πρεπε ... Δε ξερω αν ετσι λειτουργει αλλα προηγουμενα μνμτα που διαβασα ειχε σταλθει το αναλογο email

Και για να λεμε ολα.. Ειπα να δωσω λιγα παραπανω, για να παρω απο Ελλαδα ενα μπουφαν Alpinestars, και το περιμενω απο τις 4 του μηνος.. !$#%!@$#%!

Αρχάριος Το avatar του/της nathair
    Εγώ πήρα κάτι μπότες πρόσφατα, σε λίγες μέρες από την παραγγελία τις έστειλαν, κανένα πρόβλημα...

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από eBoLaGR Προβολή μηνύματος
    Και για να λεμε ολα.. Ειπα να δωσω λιγα παραπανω, για να παρω απο Ελλαδα ενα μπουφαν Alpinestars, και το περιμενω απο τις 4 του μηνος.. !$#%!@$#%!
    το πιθανοτερο κι αυτος απ'το FC-moto να τα εχει παραγγειλει
    Accipere quam facere praestat injuriam

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι γίνεται με το FC-moto.de?
    από VANDA στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 101
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2021, 16:37
  2. αγορά από fc-moto.de
    από giannis113 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2012, 17:47