Εγώ πάλι μια φορά έτυχε να ψωνίσω κάτι μπότες και όλα οκ!
Το Νοέμβριο ήταν και σε 5 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά ήταν στην πόρτα μου!
Εγώ πάλι μια φορά έτυχε να ψωνίσω κάτι μπότες και όλα οκ!
Το Νοέμβριο ήταν και σε 5 εργάσιμες αν θυμάμαι καλά ήταν στην πόρτα μου!
Ο γύρος του κόσμου με Vespa
Εγώ παράγγειλα την παρασκευή και σήμερα με ενημέρωσαν ότι ξεκίνησε με UPS,λογικά θα είναι εδώ από δευτέρα.
Πάντως αν και τους έπρηξα στα μαιλ ήταν εξυπηρετικότατοι..
Μέχρι τώρα κανένα παράπονο..
Σαν την ασπρούλα μου καμιά!
Εγώ έχω πάρει αρκετά πράγματα και έμεινα ευχαριστημένος,ειδικά μια φορά οταν έστειλα πίσω ένα παντελόνι λόγω μεγέθους(δικό μου λάθος) και μου πίστωσαν τη κάρτα πίσω),να έχετε υπόψη όσοι δεν το γνωρίζετε οτι αν στη θέση του καλαθιού πληρωμής που γράφει για "εκπτωτικό κουπόνι" βάλετε τη φράση "FASEBOOK10" κερδίζετε άμεσα 10% έκπτωση....σημαντικό νομίζω.
![]()
βασικά είναι FACEBOOK10και αν προσέξεις μπορείς να κάνεις έκπτωση πάνω στην έκπτωση! εγώ κατάφερα ένα κρανάκι από 300ευρώ + μεταφορικά να ρίξω το σύνολο στα 250ευρώ!!! το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχουνε περάσει 10 μέρες και ακόμα στο In Process είναι...
![]()
ετσι ελεγαν κι εμενα κατι γαντια που ειχα αγορασει.Αρχικά δημιουργήθηκε από kasperghost
βασικά είναι FACEBOOK10και αν προσέξεις μπορείς να κάνεις έκπτωση πάνω στην έκπτωση! εγώ κατάφερα ένα κρανάκι από 300ευρώ + μεταφορικά να ρίξω το σύνολο στα 250ευρώ!!! το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχουνε περάσει 10 μέρες και ακόμα στο In Process είναι...
![]()
Προφανως δεν εχουν το χρωμα/μεγεθος που ζητησες, αλλα μην περιμενεις να σε ενημερωσει κανεις. Παρ'τους τηλεφωνο
Παιδια εγω εχω παραγγειλει ενα κρανος (πρωτη φορα) και με εχει φαει η αγωνια !!!!! δεν μου εχει ερθει email με το που ειναι το προιον η κατι τετοιο , μονο για το οτι η παραγγελια εγινε... και που εγινε ρε παιδια ΤΙ ΕΓΙΝΕ ?? :P . Η φαση ειναι οτινστελνω email στουσ γερμαναραδες και δεν απαντανε !! Σ λεει ελληνας ειναι αστον ! Να συνεχισω να αγωνιω ???
Όχι ρε μήτσε .Όλα καλά θα πανε .Μη μασας .Το πολύ πολύ να χάσεις τα 219 ευρα .
Πλάκα κάνω . Και στραβή να γίνει τα λ7 σου δεν τα χάνεις ,αλλά μην σκέφτεσαι έτσι .
@μιτσος ,στο σιτε τους ειχαν αναφερει οτι λογο εργασιων δεν θα ειναι δυνατη η επικοινονια για καποιο διαστημα.
είναι κάργα αξιοπιστο το site,απλά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τσεκάρες αν τα λευτα αφαιρέθηκαν απο την πιστωτική που έκανες για τη παραγγελεία
Και για να λεμε ολα.. Ειπα να δωσω λιγα παραπανω, για να παρω απο Ελλαδα ενα μπουφαν Alpinestars, και το περιμενω απο τις 4 του μηνος.. !$#%!@$#%!
Εγώ πήρα κάτι μπότες πρόσφατα, σε λίγες μέρες από την παραγγελία τις έστειλαν, κανένα πρόβλημα...