Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις.![]()
Συνοψίζοντας, πήγασος πλεονεκτεί σε πιο προηγμένο κινητήτα, φρένα, περιφερειακά και εμφάνιση. Freewind σε καλύτερη αξιοπιστία (made in Japan) και υποστήριξη αντιπροσωπείας. Δεν κρύβω ότι είμαι φαν της Aprilia και πέρσι σκεφτόμουν να αγοράσω το καινούριο Pegaso (Strada). Μετά από ωριμότερη σκέψη και αλλαγή οικονομικών προτεραιοτήτων άλλαψαν τα δεδομένα. Συνήθως όποιος αγοράζει μεταχειρισμένο επιλέγει οικονομία και χρηστικότητα και θυσιάζει τα όνειρα για τη μοτοσυκλέτα των ονείρων του. Υπό αυτό το πρίσμα επομένως θα ληφθεί η τελική απόφαση. Θα εξετάσω τα υποψήφια μοντέλα και θα αποφασίσω αναλόγως, αφού γίνουν οι απαραίτητοι έλεγχοι και οδηγικό τεστ εννοείται.
Από τις άλλες προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι, απορρίπτω Transalp γιατί είναι πιο βαρύ και τουριστάδικο από ότι θέλω, της δε BMW δεν είμαι καθόλου φαν, αν και το GS650 είναι όμορφο και δημοφιλές.
Υπάρχει μια ακόμα σκέψη στη σκοτεινή πλευρά του μυαλού μου, αν και μάλλον θα ξενερώσετεΤο DR125 (καινούριο εννοείται). Μου άρεσε στην έκθεση και θα κοστίζει γύρω στο 3χίλιαρο. Βέβαια καμιά σχέση 125 κυβικά και 600, αλλά το είχα από καιρό απωθημένο ένα μικρό εντουράκι ή μοταρντακι... αντί για το παπί. Και σαν ενδιάμεσο στάδιο πριν κάτι καλύτερο. Θα χάσω βέβαια έτσι σίγουρα σε μεταπωλήσεις... Δεν υπάρχει ρε γμτ και κάτι καλύτερο σε 250. Τα μεταχειρισμένα είναι όλα αρχαιολογίες πλέον (AX, NX, KLE κλπ).
ΥΓ: Δεν περίμενα τέτοια συμμετοχή... με ευνόησε μάλλον η βεντέτα Italy v. Japan![]()