Σελίδα 25 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 15202122232425262728293035 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 361 έως 375 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

Αρχικά δημιουργήθηκε από grdaemon
    Ρε παιδιά sorry που ρωτάω για δεύτερη φορά αλλά υποθέτω ότι "παράπεσε". Υπάρχει κανένας που να το έχει βάλει ήδη (για να πάρω μάτι) ή να πρόκειτε να το βάλει για να το βάλουμε μαζί, στην γενικότερη περιοχή Κερατσίνι-Κορυδαλλός-Νίκαια-Δραπετσώνα λα λα λα Σαλαμίνα, Πειραιάς λαλα Αθήνα, κλπκλπ?
    ...μπράβο ρε παιδιά...κανένας...και τι ζήτησα πια..να δω κανένα τοποθετημένο..

Το παληκάρι από την Θεσσαλονικη έκατσε και σας τα έφτιαξε..μήπως να απευθυνθώ προς τα κει που είναι και πιο φιλόξενοι?
    V-Strom 650
    Grand Cherokee Limited 4.7
    Vespa 50S
    Aek

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kalamaria
    δες αυτο!!
    αν και δεν φαίνεται πολυ καλα

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00006.jpg 
Προβολές:	459 
Μέγεθος:	41,9 KB 
ID:	141623
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

το σχεδιο!!!!!
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

το σχεδιο!!!!!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	pict0189.jpg 
Προβολές:	407 
Μέγεθος:	41,0 KB 
ID:	141738
    ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    respect
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Λοιπόν παιδιά όσο έχει να κάνει με την δεύτερη παραγγελία,μετά από επικοινωνία με τον courier (FEDEX) μου ανέφεραν ότι τα υλικά βρίσκονται στο τελωνείο του αεροδρομίου της Αθήνας για εκτελωνισμό και μου έστειλαν τη προσφορά του εκτελωνισμού και αντίκειται στο αντίτιμο των 126,73 ? (+1,20 ? για πληροφορίες καταθέτη στη τράπεζα). Φυσικά επικοινώνησα και πάλι και ανέφερα ότι το ποσό είναι υπερβολικό σε σχέση με την τιμή τιμολογίου της παραγγελίας (περίπου 90 ?) και τους ανέφερα ως παράδειγμα την πρώτη παραγγελία. Μου απάντησαν ότι όταν η τιμή τιμολογίου είναι μικρή της τάξεως μέχρι 30-50 ? το περνάνε δίχως εκτελωνισμό και πως αν δεν το πληρώσω το επιστρέφουν στον αποστολέα οπότε έπρεπε να μιλήσω σε αυτόν και πάλι τον οποίο είδη έχω πληρώσει με την πιστωτική(135,20 $).
    Έχουμε και λέμε λοιπόν, σήμερα πήγα και κατέθεσα τα χρήματα, έκανα ότι χαρτιά ζητούσαν ( Εξουσιοδοτήσεις κτλ.) και τα έστειλα με φάξ σε αριθμό που μου έδωσαν.Σε δύο εργάσιμες μου είπαν οτι θα τα έχω στα χέρια μου.Εγώ θα τα παραλάβω οπότε μάλλον το Σαββάτο το πρωί απο το courier γιατί θα λοίπω από αύριο στην Αθήνα μέχρι και την παρασκευή το βράδυ.Οπότε και θα προσπαθήσω να στείλω και την ίδια μέρα στο Γιώργο για προγραμματισμό για να πάρουν επιτέλους το δρόμο τους.
    Μετά από όλα αυτά να ξέρετε ότι έχει μπεί πλέον μία επιβάρυνση στο τελικό ποσό περίπου 5,5 ?.
    Οποιοσδήποτε έχει κάποιο ενδειασμό για τα λεγόμενα μου ή κάποιο πρόβλημα,ακόμη και αν θέλει ακύρωση για τον ίδιο ας επικοινωνήσει μαζί μου με ένα πμ.

Επίσης για την δεύτερη παραγγελία,δεν μου έχετε στείλει ακόμη στοιχεία αποστολής και επικοινωνίας οι παρακάτω:
    cantona....ok
    emnezia....ok
    Respect....ok
    houla...ok
    scott....ok
    epimelitis...ok
    mpielas....ok
    sothrhs....ok
    Παρακαλώ για την άμεση αποστολή τους παιδιά!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Μπράβω στον Best ο τρόπος χειρισμού είναι όντως BEST.
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Μέλος Το avatar του/της miketzif
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos
    Μπράβω στον Best ο τρόπος χειρισμού είναι όντως BEST.

+1000 και πολλά ευχαριστώ στους 1) TH3_B3ST 2) sv3fub και 3) στο παληκάρι που τα προγραμματίζει (Γιώργο αν δεν κάνω λάθος το όνομα)
    HASTA
    LA VICTORIA
    SIEMPRE

Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια που ετρεξαν και τρεχουν!!!!
    ScooterClubHellas (click me)
    VstromHellenicForum (click me)

Ευχαριστούμε!:rotflmao:
    Αντώνης

Παλαιό μέλος
    ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

Μπράβο ρε B3ST, και σε 1000 ευχαριστούμε.

Οπότε αρχίζω και εγώ να μαζεύω τα σύνεργα, κολλητήρια, καλάι, καλώδια και λοιπά για να ξεκινήσω να κολλάω όταν με το καλό τα πάρω τα κιτ στα χέρια μου.

Ερώτηση:
    Πόσα κιτ θα παραλάβω για να κολλήσω;;; Για να αγοράσω και ανάλογο μήκος καλωδίων και πλακέτες.
    Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου...

Κοίτα να δείς...εγώ θα στείλω το πακέτο με τα υλικά όπως είναι στο Γιώργο για προγραμματισμό και αυτός με τη σειρά του στον sv3fub στον οποίο θα στείλω λίστα με τα ονόματα και τις διευθύνσεις όλων των μελών της δεύτερης παραγγελίας οπότε και θα κανονίσει πόσα σετ θα στείλει και αν στείλει στους δύο (spaniolas,paparatsi) που είπαν ότι μπορούν να βοηθήσουν στη κατασκευή.
    Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και το καλύτερο που θα μπορώ να έχω μετά είναι μια συνάντηση με τα μωρά μας και φυσικά τα gadgetακια μας!!!!!

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Χιλια ευχαριστω και απο μενα για τα παιδια που ριξανε το τρεξιμο και μοιραζονται με εμας ολους τις εμπνευσεις τους στα gandeτακια για να κανουμε την μηχανη μας πιο ομορφη και πιο ξεχωριστη..
    Αυριο θα βαλω καινουργιο post με 2 δικες μου δουλειες πανω στην μηχανη που το ενα την κανει πιο ομορφη και το αλλο γλυτωνει λεφτακια απο σερβις.
    Θα προσπαθησω να βαλω ολες τις λεπτομεριες και σε οποιον αρεσουν τα ακολουθει.Βοηθεια θα προσφερθει σε οποιον ζητησει...
    Ξανα πολλα ευχαριστω....

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 15:08
  2. Κούμπωμα ταχύτητας
    από xtzanos στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2005, 16:21
  3. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 15:01