Σελίδα 50 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 404546474849505152535455 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 736 έως 750 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

αυτα τα καλωδια ειναι κατω απο τις ασφαλειες,τραβας ολη την ασφαλειοθηκη οριζοντια προς τα εξω και βγαινει, μετα την γυρνας αναποδα και βλεπεις αυτα τα καλωδια.αν εχεις πολυμετρο βρες ενα καλωδιο με 12βολτ και συνδεσετο εκει.
    Ακης v-strom

για τον linkin τα πραγματα ειναι σχετικα ευκολα, οπως ειπε και ο αλλος φιλος πρεπει να τα βγαλεις ολα, απλα τα κλιπσακια πρεπει να τα προσεξεις λιγο γιατι σπαζουνε, πρεπει να τα πιεσεις καθετα και απο κατω να κρατησεις κοντρα τα πλαστικα.
    Ακης v-strom

Νέο μέλος
    Λοιπόν

Επιτέλους τελείωσα !!!!!!!!!

Καταρχήν μην ψάχνετε να βρείτε την φίσα που σας ζήτησα γιατί πήρα ρεύμα από την μπροστινή ψήρα.

Όλα καλά το αποτέλεσμα εκπληκτικό και δεν το περίμενα τόσο καλό. Συνγχαρητήρια Γιώργο για άλλη μία φορά. Τελικά το έβαλα και εγώ πάνω στον ανεμοθώρακα και φένετε πολύ πιο ωραίο απο της φωτό.

Οδηγείες για τους παντελός ανήξερους σαν και εμένα.

Ξεκινάμε με το LED στον ανεμοθώρακα. Κάντε με το κοπίδι τρίπα στο μέγεθος του Led στην κορυφή αφίνοντας 1χιλιοστό από πάνω. Επιδή ο ανεμοθώρακας έχει κλήση προς στα μέσα μήν βάλετε όλο το led μέσα στην τρύπα. Βάλτε όλη την κορυφή και αφήστε τον πάτο οριακά έξω ώστε να κάνει αντίθετη φορά και να μην δίχνει το LED προς τα κάτω. Κόφτε μερικά δωντάκια απο πίσω στο άλλο πλαστικό ώστε να μήν εμποδίζει το Led και για να περάσετε το καλώδιο μέχρι την αριστερή γωνία κάτω. Το καλώδιο περνάει κάτο από το καντράν και σας έρχετε μπροστά από το τυμόνη.

Λύνετε τα εξείς από την μηχανή

Πρέπει να λύσετε το καντράν, πρώτον για να μπορέσετε να δέσετε όμορφα τα καλώδια και δεύτερων για να πάρετε ρεύμα απο την μπρωστινή αριστερή ψήρα. Αν βρήτε να πάρετε ρεύμα από αλλού ενδεχομένως και το παραβλέψετε αυτό το λύσημο. Εγώ δεν βρήκα.

Μετά για να βρούμε την φίσα την άσπρη με το ρόζ καλώδιο βγάζετε την μπαγκαζιέρα και την βάση της και λύνετε της 4 βίδες που κρατάνε το πίσω ημηκίκλει μπράτσω, αυτό που είναι και σαν χειρολαβές για τον συεπιβάτι. Μετά λύνετε το μαύρο πλαστικό που βρίσκετε πίσω και κάτω από το ντεπόζιτο, έχει μία βήδα από την μία και κουμπόνη από μέσα απο την άλλη. Μόλις λύσετε την βίδα τραβήχτε ελαφρά προς τα έξω και βγήκε. Λύνωντας αυτό ελευθερώνη το πίσω αριστερά πλαστικό που έχει το λογότηπο DL 650 από την μεριά της αλησίδας. Αυτό έχει μία βήδα μπροστά, τρία μικρά κλιπς από κάτω και ένα εσωτερικό κούμπομα. Μόλις βγάλετε το πλαστικό θα εμφανιστή η άσπρη φίσα με το ρόζ καλώδιο και 2 ακομά καλώδια. Περάστε στην φίσα το κίτρινο καλώδιο απο τον δίκτη όπως σας λεει ακριβώς ο V-KOSTAS. Το μαύρο καλώδιο πάει στην γύωση της μπαταρίας και το κόκινο καλώδιο έγω το μάκρινα και το έφερα πάλη μπροστά για να πάρω ρεύμα από την μπροστηνή ψύρα Τεστάρετε ότι δουλεύει και μετά αρχείστε το δέσημο βάζωντας τα πλαστικά με την αντίθετη φορά από ότι τα βγάλατε.

Αν δεν σας περισεψη βίδα μάλον τα έχετε πάει καλά. !!!!!!

Μην το φοβηθείτε αφού τα κατάφερα εγώ που δεν ξέρω την συμένη κατσαβίδη. Εμένα και με όλη μου την ασχετοσύνη μου πείρε ένα 2ωράκη.

Καλή επιτυχία στους υπόλοιπους άσχετους. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό κάντετο.

Παιδια πρεπει να υπαρχει υπομονη γιατι ειναι πολυ απλο μην πελαγωνετε.Εγω μολις το ειδα με επιασε πονοκεφαλος και οταν ακουσα κοψε-ραψε "κρυος ιδρωτας" αλλα χωρις να βιαζομαι και με μελετη στο τι κανει το καθενα εξαρτημα πηγαν ολα στην θεση τους.Γι'αυτο μετα πηρα θαρρος και ξεκοιλιασα το καντραν.Θα βλεπετε μετα τις φοτογραφιες και θα γελατε με το ποσο αναλυτικα ειναι.Απο εμενα οτι θελετε!:smilea:

SVstrom 1000 of Xanthi Το avatar του/της xanthosd

Linkin Park.... δεν ειναι αναγκη να ξεβρακωσεις τον κωλο του, εγω τα τοποθετω χωρις να ξεκουμπωσω κυριολεκτικα τιποτα προσπαθησε και θα τα καταφαιρεις, η φυσα ειναι ακριβως εδω....

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	vstrom 732.jpg 
Προβολές:	741 
Μέγεθος:	59,0 KB 
ID:	158899
    ... Οτι δε με σκοτωνει.....
    ........με κανει πιο δυνατο...

georgek... μπορεις να μου πεις τι εχω κανει λαθος; να δοκιμασω το αλλο clip;
    το δοκιμασα και σε DL 650 και μου εδειξε τα ιδια.

Όνομα:	snc00130.jpg 
Προβολές:	770 
Μέγεθος:	40,4 KB 
ID:	158900

μου φαινεται σαν να εχεις κανει λαθος στη συνδεση μεταξυ του pic και του display. Το εφφε στην αρχη το κανει σωστα? δηλαδη τα led αναβουν με την σωστη σειρα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από xanthosd
    Linkin Park.... δεν ειναι αναγκη να ξεβρακωσεις τον κωλο του, εγω τα τοποθετω χωρις να ξεκουμπωσω κυριολεκτικα τιποτα προσπαθησε και θα τα καταφαιρεις, η φυσα ειναι ακριβως εδω....
    to prospathisa shmera kai einai palouki na bgalw ta plastika ....to mayro ama to bgalw pou einai mprosta kai einai eylkolo les na mporesw na to trabhxw?
    to eida pou brhskete alla einai poly sfhnomeno..!!
    oso gia to reyma xereis apo pou na parw?
    elega na parw apo ta pisw fota alla de xerw poio kalodio einai to sosto.....poio xroma...........
    JOHN.....

V STROM

DL 650 K9

δεν εχεις ενα δοκιμαστηκο για να ψαξεις για το ρευμα; παρε απο την ασφαλειοθηκη η βρες αλλου.
    η φυσα κρατιεται με ενα πλαστικο δετακι πανω στην χοντρη πλεξουδα, αυτο μπορεις να το απασφαλησεις και να το ανοιξεις (ειναι ειδικο) η να το κοψεις και να βαλεις μετα ενα καινουργιο, ετσι θα ελευθερωθει και θα μπορεις να το δουλεψεις.

ειμαι σιγουρος οτι μεχρι το μεσιμερι θα το εχεις ετοιμο...

δεν εχεις ενα δοκιμαστηκο για να ψαξεις για το ρευμα; παρε απο την ασφαλειοθηκη η βρες αλλου.
    η φυσα κρατιεται με ενα πλαστικο δετακι πανω στην χοντρη πλεξουδα, αυτο μπορεις να το απασφαλησεις και να το ανοιξεις (ειναι ειδικο) η να το κοψεις και να βαλεις μετα ενα καινουργιο, ετσι θα ελευθερωθει και θα μπορεις να το δουλεψεις.

ειμαι σιγουρος οτι μεχρι το μεσιμερι θα το εχεις ετοιμο...
    oso gia th fisa tha to palepsw pali ayrio...........
    alla tha prepei na bgalw to mayro plastiko giati dokimasa kai de ftanei to xeri...........isa isa pou to akoumpaw..!!
    twra gia reyma.......mperdema........den exw dokimastiko kai mono ama xerw to kalodio....idika apo ta pisw fota pou einai ligaki xyma isws enwsw ekei to thetiko........alla sthn asfaliothikh.............einai psila gramata gia mena............!!!
    ayrio .......ama de brexei ...............kai o theos bohthos..!!

edit.........

to prospathisa pali shmera...........
    de geinete tipota ta klipsakia de bgainoun me tipota......
    thelei mastora gia na mh kanw kapoio lathos........
    mallon tha to poulisw telika ........
    opoios endiaferete apo athina to deinw..!!!
    JOHN.....

V STROM

DL 650 K9

Παλαιό μέλος
    Παιδια για ασχετους λογους το δικο μου Gear δεν το περασα αν ενδιαφερθει κανενας ξεχασμενος
    το δινω οσο κοστισε. Αλλιως σε 1 εβδομαδα θα το περασω. Ειναι απο την πρωτη φουρνια.
    Ευχαριστω
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΑΣ

ΝΑΙ!!!!!!!!!!Επιτελους ειναι γεγονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τα καταφερα και εγκατεστησα τον ενδεικτη.Μονος δεν θα μπορουσα αλλα ειχα την κατανοηση και βοηθεια του κολλητου μου Alexander οπου και εκανε τηνολη την δουλεια.Να σαι καλα.....
    Απλα να παραθεσω την δικια μου εμπειρια:Το κιτρινο τοποθετηθηκε ΜΕΣΑ στην φισα χωρις να γυμνωσω τιποτα.Μπηκε απο το πλαι και κουμπωσε η φισα με το καλωδιο μεσα.Οσο για το κοκκινο καλωδιο, δοκιμασαμε και το βαλαμε στην κεντρικη φισα με τα πολλα καλωδια οπου γυμνωσαμε το πρωτο πανω αριστερα οπως κοιταμε την φισα πορτοκαλι.ΟΜΩΣ αυτο το καλωδιο βγαζει 7 αντι για 12 βολτ, οπου και ο ενδεικτης εδειχνε ασχετες ταχυτητες.ΑΡΑ, γυμνωνουμε το αλλο πορτοκαλι καλωδιο που βρισκεται καπου στην μεση της φισας, με 12 βολτ.ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!!!!!!!!
    geo, να σαι καλα για την δουλεια σου.Μπραβο και παλι μπραβο.....
    Καλη συνεχεια και στους αλλους....Οσο για την τοποθεσια, απλα σιλικονη και τοποθετηση πανω απο το καντραν....
    Ευχαριστώ και Συγνώμη... Λέξεις ζωής. Πρέπει να έχεις δύναμη καρδιάς για να τις πεις.

μετα κοπων και βασανων το τελειωσα, καλο;

το εβαλα γιατι μπηκε χωρις να χρειαστει να τρυπησω-κοψω τιποτα απλα με ταινια διπλης οψεως, εκει βρησκονται και τα λαμπακια της κενης και της εκτης ταχυτητας τα οποια και καλειψα και η υπολοιπη πλακετα χωρεσαι μια χαρα κατω απο τα οργανα οποτε εμεινε κι αυτη μεσα στο καβουκι του κοντερ, ρευμα-γειωση πηρα απο τα οργανα, οποτε το μονο που χρειαστηκε ηταν ενα καλωδιο για τον αισθητηρα.

Όνομα:	snc00133.jpg 
Προβολές:	691 
Μέγεθος:	74,9 KB 
ID:	159156

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    μετα κοπων και βασανων το τελειωσα, καλο;

το εβαλα γιατι μπηκε χωρις να χρειαστει να τρυπησω-κοψω τιποτα απλα με ταινια διπλης οψεως, εκει βρησκονται και τα λαμπακια της κενης και της εκτης ταχυτητας τα οποια και καλειψα και η υπολοιπη πλακετα χωρεσαι μια χαρα κατω απο τα οργανα οποτε εμεινε κι αυτη μεσα στο καβουκι του κοντερ, ρευμα-γειωση πηρα απο τα οργανα, οποτε το μονο που χρειαστηκε ηταν ενα καλωδιο για τον αισθητηρα.
    Super Φίλε. Μπράβο !!!!

:a19:
    I had a dream ...

καλημερα σε ολους,
    Υπαρχουν τελευταία 3 κομμάτια για όποιον ενδιαφέρεται.

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2007, 15:08
  2. Κούμπωμα ταχύτητας
    από xtzanos στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 17/07/2005, 16:21
  3. τα όρια ταχύτητας ...
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 15:01
  4. νεο ρεκόρ γκίνες ταχύτητας...