Γειωση παντα με οχι πολυ λεπτο καλωδιο απο μπαταρια απευθείας.
Γειωση παντα με οχι πολυ λεπτο καλωδιο απο μπαταρια απευθείας.
πως θα γινοταν να ειχα λιγη παραπανω ενταση στο disrlay?
... Οτι δε με σκοτωνει.....
........με κανει πιο δυνατο...
και εγω που νομιζα οτι παραείναι εντονο........ να φανταστείς εβαλα και κοκκινι ζελατίνα μπροστα και εχω απο τα πρωτα display..
Κι εγω τελικα εβαλα ζελατινα φιμε απο πανω γιατι το βραδυ ηταν πολυ εντονο και την μερα που δεν φαινοταν καλα εγινε πολυ καλυτερο.Το προτεινω ανεπιφυλακτα..Αρχικά δημιουργήθηκε από xanthosd
πως θα γινοταν να ειχα λιγη παραπανω ενταση στο disrlay?
Λοιπόν.. και σε εμένα συμβαίνει αυτό ακριβώς που έχει και ο hristos13gr.
Στη 2α τρεμωπαίζει η κατω δεξιά παύλα.(αν πιέσης λίγο το λεβιε ταχυτήτων προς τα κάτω..σταματάει)
Επίσης επειδή μαζί με το display έβαλα και τα xenon και γείωση έδωσα μαζί και στα δύο,μέχρι τα φώτα να ζεσταθούν και να κατεβεί η καταναλωση ρεύματος ο ενδείκτης τα χάνει και δείχνει ότι θέλει..συμπέρασμα...μαλλον χρειάζεται αυτο που λέει ο γιώργος..χοντρό και ξεχωριστό καλώδιο για επιστροφή.
ρεύμα πήρα απο δεξια ψείρα,ένδειξη απο ρόζ με κλέφτη
να ευχαριστήσω και γώ με τη σειρά μου,το φίλο georgek,πολύ καλή δουλειά προσεγμένη,ποιοτική, πριν λίγο παρέλαβα και γώ ένα κιτ και το απέστειλε άμεσα,πάλι ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ georgek.
φιλε georgek ενδιαφερομαι και εγω για ενα gear indicator αν υπαρχει ακομα ειδικα αυτο της δευτερης γενιας, περιμενω νεα σου
Δυστυχως δεν εχει μεινει ουτε ενα. Εκτος αν βγάλω το δικο μου.![]()
φιλε γιωργο κανε το κεφι σου επαγγελμα
ξεκινα κι αλλη παρτιδα !!!!!!
ο μαστορας μου που το ειδε με ρωταγε πως και τι για να παρει να βαζει και αυτος στα στροματα
Το αυτοκίνητο ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ το σώμα
η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ την ΨΥΧΗ
δεν ξερω, το σκεφτηκα αλλα νομιζω οτι δεν θα φυγουν αλλα και για 3-4 δεν συμφερει.
εγω λεω να ξεκινησεις μια νεα λιστα και αν μαζευτουμε καποιοι και αξιζει τον κοπο για σενα να το κανεις. Παντως εγω ενδιαφερομαι με τρελλα και κορδελα.
οκ τοτε αρχιστε να μαζευεστε και βλεπουμε.
1.
1. kevin tasΑρχικά δημιουργήθηκε από georgek
οκ τοτε αρχιστε να μαζευεστε και βλεπουμε.
1.
κανεις μωρε ? ολοι εχετε παρει ?
μην πανικοβαλεσαι φιλε
ΥΠΟΜΟΝΗ![]()
Το αυτοκίνητο ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ το σώμα
η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ την ΨΥΧΗ