Σελίδα 9 από 55 ΠρώτοΠρώτο ... 456789101112131419 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 121 έως 135 από 821

Θέμα: ενδείκτης ταχυτητας

Αρχικά δημιουργήθηκε από tazakos

Παίδες, άρχισαν να έρχονται τα στοιχεία αποστολής, πάρτε και τα στοιχεία της τράπεζας:

Εθνικη τράπεζα

βάλτε στην αιτιολογία ή δεν ξέρω που το βάζουν ονοματεπώνυμο καταθέτη να καταλαβαίνω από ποιον απο εσας είναι....αύριο το πρωι δοκιμάζονται-συσκευάζονται και αποστέλονται..:rotflmao:
    Σήμερα ή αύριο πάω τράπεζα & μετά σου στέλνω & τα στοιχεία μου.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    V-baby

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tazakos
    Έγινε Χρήστο, σήμερα θα στείλω την πρώτη παρτίδα, θα προσπαθήσω πριν τις 11 να τα πάρετε μια μέρα νωρίτερα, ίσως και αύριο!
    ΕΙΠΑ ΝΑ ΦΥΓΩ...ΝΑ ΒΑΛΩ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

τα πρώτα δύο φύγαν για Κρήτη και για Ηλεία...σε καναδυό μέρες θα έρθουν..έξοδα αποστολής 2,5ευρώ εξωφλημένα.

Δεν βρίσκω το κωλο-bluetooth να περάσω τις φωτό από το κινητό να σας το δείξω...σημείωση, αν το βάλετε στην βάση της ζελατίνας όπως ο Γιώργος πρέπει να το βάλετε προσεκτικά ώστε στην τελική του θέση να μην ακουμπάνε τίποτα συρματάκια από αντιστάσεις μεταξύ τους, δεν είναι δύσκολο απλά θέλει προσοχή...επίσης απαιτείται να σπαστούν κάτι πλαστικάκια που έχει από μέσα η βάση της ζελατίνας για να χωρέσουν τα εξαρτήματα μέσα, δεν είναι πρόβλημα ουτε εξυπηρετούν κάτι μην ανησυχείτε...θα ήθελα ωστόσο να το βάλει κάποιος και κάπου αλλού εναλλακτικά να το δούμε και αλλού...εγώ πήγα με την περπατημένη του Γιώργου,σήμερα έκανα και την πρώτη βόλτα και γούσταρα.
    Ρεύμα και γείωση πήρα από την δεξιά ψείρα, το μαύρο είναι η γείωση και το πράσσινο είναι το 12βολτ, έκλεψα από τον ροζ αισθητήρα και τράβηξα καλώδιο για μπροστά και όλα καλά.

Το σετ που θα παραλάβετε έχει τρία καλωδιάκια εξόδους...το ένα που ενώνεται με 4-5 άλλα είναι η γείωση, το άλλο που είναι κολημμένο στο τριπλό καρφάκι είναι το ρεύμα 12βολτ και το τρίτο που ειναι ενωμένο με μια αντίσταση είναι ο αισθητήρας, είναι καλάι και όχι ηλεκτροσυγκόληση φεριμποτ για αυτό προσπαθήστε να είστε απαλοί μέχρι να σταθεροποιηθούν στην τελική θέση τους.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Γιάννη δοκίμασε να πάρεις την γείωση όχι από την ψείρα αλλά από κάποιο άλλο μέρος όπως κάποια βίδα στο σασσί ή κατευθείαν από την μπαταρία και πες μου το αποτέλεσμα.

πρωί πρωί...

πάντως σήμερα γούσταρα πολύ, λίγο το πατρικό ένστικτο, λίγο που το χάζευαν καναδυό!

Γιώργο έγραψες, η ψείρα έφταιγε, λοιπόν παίδες, ρεύμα από την ψείρα και γείωση από αλλού....εγώ θα τραβήξω από μπαταρία απευθείας να είμαι σίγουρος.

Έπαιρνα γείωση από το μαύρο της ψείρας και τρεμοέπαιζε όταν έδειχνε 1η και 2α δείχνοντας άλλα αντ'άλλων, τώρα δουλεύει άψογα.

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Αμέσως μετά από την αλλαγή μιας ταχύτητας, παρατηρείται πως το Gear Indicator αργεί λίγο να δείξει τον αριθμό αυτής ?
    I had a dream ...

όχι την δείχνει στιγμιαία την στιγμη που αλλάζει.

Μπραβο ρε παιδια! Παρατηρω το ολο Project απο την αρχη με μεγαλο ενδιαφερον και το βρηκα πολυ ομορφο που κανατε τοση δουλεια αφιλοκερδως για ενα σωρο ανθρωπους....
    Σχεδιαση κυκλωματος, υλικα, παραγγελιες, κοντρα παραγγελιες, προγραμματισμοι, συναρμολογηση.... Πραγματικα εχω μεινει αφωνος!

Πριν μερικα χρονια ειχα ενα Gear indicator στο kawasaki μου, ακριβως οπως αυτο στην πρωτη εικονα (βεβαια το ειχα παρει ετοιμο γυρω στα 40 ευρω απο εξωτερικο).
    Αυτο που θελω να ρωτησω ομως ειναι το εξης: στο δικο μου, οταν το εγκαθιστουσες χρειαζοταν εναν προγραμματισμο: επρεπε να βαλεις τη μηχανη να κινειται με καθε ταχυτητα στο κιβωτιο και να αφηνεις να "βλεπει" το οργανο την ανοδο των στροφων για 2 χιλιαδες στροφες (πχ απο ρελαντι μεχρι 3 χιλ στροφες), ωστε να καταλαβει και να συσχετισει την ανοδο των στροφων με την καθε ταχυτητα.

Εσας το οργανακι αυτο δεν χρειαζεται αυτο τον προγραμματισμο;;;
    Η μηπως το παιδι που προγραμματισε τα τσιπακια αφορουσαν τις συσχετισεις για το στρωμα;

Οπως και να εχει χιλια μπραβο!!!!
    Νίκος
    Open Horizons

ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια ταξιδευτή, ο διακόπτης κάτω στο λεβιέ ταχυτήτων δίνει συγκεριμένες τάσεις σε κάθε ταχύτητα και ο Γιώργος τις μέτρησε ή τις ξέρει από κάπου οπότε προγραμμάτισε τα pics όταν τα διαπερνά η εκάστοτε τάση να στέλνουν στο display το αντίστοιχο νούμερο ταχύτητας είναι απλό και λαμπρό!

λοιπόν το σετάκι είναι κάπως έτσι όλων και το μόνο που αλλάζει είναι το χρώμα των καλωδίων, στο συγκεκριμένο σετ :

το πράσσινο που είναι κολημένο στην αντίσταση πάει στον αισθητήρα
    το μαύρο που φεύγει από το τριπλό καρφάκι πάει στο ρεύμα 12βολτ
    το κίτρινο που φεύγει από εκεί που είναι κολημμένα 5 μαζί είναι η γείωση.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p7220047.jpg 
Προβολές:	769 
Μέγεθος:	26,4 KB 
ID:	137343

Ωραια! thanks για την φωτο!!!

Μια χαρα φαινεται!!!!!! περιμενω πως και πως να το τοποθετησω στο μωρο μου!!!!!

να και μια το τελικό αποτέλεσμα, δεν έχω συμμαζέψει καλώδια επειδή δοκιμάζω και τα δικά σας πάνω στην μηχανή.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p7220049.jpg 
Προβολές:	584 
Μέγεθος:	42,6 KB 
ID:	137358

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΤΕΝΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ
    ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΝΕ ΑΝ ΞΑΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΕΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ . ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ
    ΜΕ ΥΓΕΙΑ.
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ KANOYN ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ