Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 97

Θέμα: Έλληνας μικροαπατεώνας έμπορας

που στε ρεεεεεεεεεεε! !!!! Το avatar του/της jpag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ducpilot
    Απο εκει πηρε φιλος KTM 400 μετα απο 2 μερες εσπασε καδενα και διελυσε μοτερ,μετα απο 3 μηνες που αποκαθιστουσε την βλαβη του εδωσε ενα HUSQ 250 WR που και αυτο μετε απο καμια βδομαδα παπαλα μεχρι σημερα(εχει ενα χρονο τωρα)Αυτοι οι τυποι πρεπει να τελειωνουν καποια στιγμη,μεσω των νομιμων οδων.
    να υποθεσω οτι ειναι του ΣΑ.. ???

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από (Mostra)damoS
    Διαβασα ολο το ποστ απο την αρχη.Να πω λοιπον τελος καλο και ολα καλά για τα παιδια που ξεμπερδεψαν και υπομονη σε αυτους που περιμενουν ακομη. Ωστοσο ηθελα να σταθω σε κατι που ειπε ο Byron και να επεκταθω λιγο σε μια σκεψη..
    Ο ειδικος τυπος που πληρωνεται αδρα για διαφημιζει τετοιους επαγγελματιες δεν θα πρεπει καποια στιγμη να αναλαβει τις ευθυνες του και να προστατεψει ολους αυτους που τοσα χρονια ττους πληρωνουμε για να μας ενημερωνουν και σε μεγαλο βαθμο να μας κατευθυνουν??
    Δεν οφειλουν πρωτοι αυτοι εκδοτες και δημοσιογραφοι αν οχι να βγαζουν στην σεντρα τετοια λαμογια τουλαχιστον να παψουν να τους δινουν βημα και κατ επεκταση καινουργια πελατεια?
    Ξερω οτι ειναι ουτοπικο αλλα επισης ξερω οτι και καποιοι απο αυτους διαβαζουν εδω μεσα..
    επισεις μπορει να πουλησει καποιος την μοτοσυκλετα του (ιδιωτης) για καινουργια (σε καλη κατασταση που λενε) και να εχει πεσει και να εχει στραβωσει πλαισιο....θα επρεπε λοιπον ο/η αρμοδια του διαφιμηστικου τμηματος να πεταγετε μια μεχρι εκει να κανει μια βολτα την μοτοσυκλετα και μετα να την βαζει στις αγγελιες του περιοδικου και στα φορουμ ο μον η ο αντμιν να κανει το ιδιο.Για αυτο -υποτιθετε- οτι μπορεις να κινησεις νομιμες διαδικασιες που σου επιτρεπει το κρατος σε περιπτωσεις τετοιες.

υσ" ειχα αγορασει και εγω καποτε μοτοσυκλετα απο μαγαζι που ειχε προβλημα.....και μου στοιχησε ενα ραγισμα στο μεταταρσιο και 1 μηνα πατεριτσες.Καλο ειναι που τα λεμε εδω μεσα και σιγα σιγα ολοι τα μαθαινουν.

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GhostRideR_636
    Αρχικά δημιουργήθηκε από posoum
    Παιδια καλη χρονια,ειμαι και εγω παθων με το γνωστο μαγαζι στην λ.αλεξανδρας εδω και 5 μηνες 11000 € μου εχει αρπαξει το λαμογιο,τα γνωστα με το τελωνειο μετα αρρωστησε και καλα, που να ψωφαγε ο π....νας γ.ος.τα ιδια και σε μενα,ενας σπυρος εκτιμησε την μοτο μου μετα εξαφανιστηκε,εχει μεσα τωρα εναν παναγιωτη,ντινα και μια χριστινα. μετα τελωνεια,αρρωστεια,μετα μου ειπε να φτιαξουμε ενα χαρτακι με τον δικηγορο μου μονο που ο δικος του ειναι αφαντος μαζι με τον μαζη...αλλα θα τον ξετρυπωσουν κατι λαγωνικα που εχω 100 η αλεπου 101 τα αλεπουδακια.ερχετε μεγαλο κανονι στην αγορα

11,000 ?
    The difference between men and boys is the price of their toys.

Παιδιά για αυτό που λέει κάτω κάτω στο περιοδικό στις δεκάδες σελίδες που του δίνουν που λέει "έως 2 χρόνια εγγύηση στα μεταχειρισμένα" εγώ που την έπαθα με μεταχειρισμένο και μετά από 7 μήνες υπομονής ότι θα μου το κάλυπτε δεν άντεξα και το έφτιαξα με δικά μου λεφτά μπορώ να τον κυνηγήσω να μου πληρώσει τη ζημιά?ή στάμπα τα δικαστήρια?

p.s. πήγα την προηγούμενη βδομάδα να τον βρώ για να του πώ για το πόσο κόστισε η ζημιά και τι θα γίνει και όλος περιέργος έλειπε(χιούμορ κάνω εννοείτε πως είναι εξαφανισμένος).Το αξιοσημείωτο δεν είναι αυτό αλλά η αντιμετώπιση που είχα από τον υπάλληλο του τον Παναγιώτη,που όταν πήγαινα να ακουμπήσω τα λεφτάκια μου με έγλειφε και τώρα "Τι να σου πω ρε φίλε?δεν κάνω κουμάντο στον Μάζη πότε έρχεται και πότε δεν έρχεται!και δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις,άμα θες να τον πας νομικά πήγαινε τον"και σταμάτησε έτσι απλά να μου δίνει σημασία λες και μου έλεγε τράβα και κόψε τον λαιμό σου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GhostRideR_636
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mv agusta f4
    Παιδιά για αυτό που λέει κάτω κάτω στο περιοδικό στις δεκάδες σελίδες που του δίνουν που λέει "έως 2 χρόνια εγγύηση στα μεταχειρισμένα" εγώ που την έπαθα με μεταχειρισμένο και μετά από 7 μήνες υπομονής ότι θα μου το κάλυπτε δεν άντεξα και το έφτιαξα με δικά μου λεφτά μπορώ να τον κυνηγήσω να μου πληρώσει τη ζημιά?ή στάμπα τα δικαστήρια?

p.s. πήγα την προηγούμενη βδομάδα να τον βρώ για να του πώ για το πόσο κόστισε η ζημιά και τι θα γίνει και όλος περιέργος έλειπε(χιούμορ κάνω εννοείτε πως είναι εξαφανισμένος).Το αξιοσημείωτο δεν είναι αυτό αλλά η αντιμετώπιση που είχα από τον υπάλληλο του τον Παναγιώτη,που όταν πήγαινα να ακουμπήσω τα λεφτάκια μου με έγλειφε και τώρα "Τι να σου πω ρε φίλε?δεν κάνω κουμάντο στον Μάζη πότε έρχεται και πότε δεν έρχεται!και δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις,άμα θες να τον πας νομικά πήγαινε τον"και σταμάτησε έτσι απλά να μου δίνει σημασία λες και μου έλεγε τράβα και κόψε τον λαιμό σου.
    Διστυχώς έτσι είναι μεχρι να τα αρπάξουν τρέχουν γύρο σου, μόλις τα τσεπώσουν στα @@ του όλα.
    The difference between men and boys is the price of their toys.

Νέο μέλος
    Πιαδια μου ειπε ενας ανθρωπος του χορου οτι υπολογιζετε 1.000.000 ευρω η μπαζα του απατεωνα και οτι παει για κανονι,γι αυτο αυριο 4.4.2010 ολοι που τους εχει αρπαξει τα λεφτα στο μαγαζι του για ενα παρτακι??? και θα σου πω εγω του παναγιωτη και των λοιπον εκει μεσα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mixalakis
    Η σιγή του ειδικού τύπου, τόσα χρόνια, για τον συγκεκριμένο τύπο ήταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!!!

Όλα τα περιοδικά ήταν γεμάτα με τις καταχωρήσεις του και ενώ είχε βουίξει ο τόπος για τον απατεώνα, δεν ανέφεραν τίποτα απολύτως, με αποτέλεσμα να την πατάνε συνέχεια όλο και περισσότεροι που δεν ήξεραν.

Ξεφτίλες...:a015: :a015: :a37: :a37: :a37:

Νέο μέλος
    λοιπον εμαθα σημερα οτι ειναι στην λιστα του τειρεσια για επιταγες,πιστωτικες καρτες,3 καταγγελιες συμβασεων για μη παραδωση μοτο και ενα απιστευτο νουμερο δανειου σε τραπεζα που ετοιμαζετε και αυτο.Ας μου στελουν πμ μυνημα τα παιδια που την πατησαν και οσοι καταφεραν και πηραν τα χρηματα τους πισω να μιλησουμε,SOS!!!

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Καλα αυτον τον βλεπω συντομα να πεταει για Ριο ντε τζανεϊρο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ducpilot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από jpag
    να υποθεσω οτι ειναι του ΣΑ.. ???
    Ναι Γιαννη.
    Το μαχαιρι εφτασε κοκαλο η καθομαστε η μενουμε.

Νέο μέλος
    θα τον βγαλουν στην λεωφ.αλεξανδρας και θα τον κρεμασουν απο τα καλωδια του τρολει δεν θα προλαβει να φυγει

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από posoum
    ...
    Ρε φιλαράκι, τι καταπληκτικό νικ είναι αυτό...?

Cletus: ''Possum on a gum bush...!!!''

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dukes.jpg 
Προβολές:	611 
Μέγεθος:	31,5 KB 
ID:	184700

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ρε φιλαράκι, τι καταπληκτικό νικ είναι αυτό...?

Cletus: ''Possum on a gum bush...!!!''
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Tpap σε φαντάζομαι σε μπάτσελορ πάρτυ
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Ποιός παντρεύεται...?

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ποιός παντρεύεται...?
    μα ο Πόσσουμ φυσικά
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο Έλληνας και ο Αιγύπτιος
    από Timberg στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 01:44
  2. Γερμανος-κινεζος-Ελληνας
    από Alx 84 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 03/05/2005, 03:49