εδω σου δείχνει ο φίλος οτι οσα μαθηματα και να κάνεις..αμα είσαι κουλαδι..πιο γρήγορα δε θα πας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μετά τα μαθήματα....
εδω σου δείχνει ο φίλος οτι οσα μαθηματα και να κάνεις..αμα είσαι κουλαδι..πιο γρήγορα δε θα πας.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Μετά τα μαθήματα....
Koitakse epeidi prokaleis, se exo opote 8es, sti Sindo sta TEI ka8e Sabbato brady...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Kai meta epeses apo to krebati kai ksipnises
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Kai meta epeses apo to krebati kai ksipnises
εγώ σου είπα ότι πρέπει να βρεθείτε για μοτο-βόλτα με τον FZR600R ....
@υπόλοιπους : ρε παιδιά, εκτός από σταφίδα, αμύγδαλο και φρυγανιά....το ρόδι δε δίνει γεύση ?![]()
Μάλλον ανοιχτή γραμμή είχε.... κι έκλεισε στο επόμενο καρέ....Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
υποστροφικό το CBR, έ?![]()
![]()
ΑκριβώςΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εδω σου δείχνει ο φίλος οτι οσα μαθηματα και να κάνεις..αμα είσαι κουλαδι..πιο γρήγορα δε θα πας.![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Koitakse epeidi prokaleis, se exo opote 8es, sti Sindo sta TEI ka8e Sabbato brady...
Sti sindo stin euthia kiolas eki thes na treksume ?
σου ειπα οτι εχω SS μηχανη ή με απασχολουν οι χρονοι και τρεχω εχοντας καταπιει την ταυτοτητα και οτι στιβω την μηχανη μου? εγω ειμαι σαργος, αλλα αυτα που χρειαζεται να ξερω τα εχω μαθει και παρ ολα αυτα, αναζητω πότε θα παω σε σχολη, για να εχω το ΣΩΣΤΟ υποβαθρο, για να ανακαλυψω ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ τοσο καιρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Pios apo esas tora pou milate exei paei sti pista me ti mixanaki kai ti xrono exei kani ?![]()
nai...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Sti sindo stin euthia kiolas eki thes na treksume ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
σου ειπα οτι εχω SS μηχανη ή με απασχολουν οι χρονοι και τρεχω εχοντας καταπιει την ταυτοτητα και οτι στιβω την μηχανη μου? εγω ειμαι σαργος, αλλα αυτα που χρειαζεται να ξερω τα εχω μαθει και παρ ολα αυτα, αναζητω πότε θα παω σε σχολη, για να εχω το ΣΩΣΤΟ υποβαθρο, για να ανακαλυψω ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΗ τοσο καιρο!![]()
γιώργο.... τσάμπα τα πληκτρα που βαράς....
το παλικάρι, αν φτάσει τα 30 μπορεί και να βάλει μυαλό.... για τώρα, τα μυαλά του είναι ΕΠΕ...
![]()
![]()
![]()
![]()
Γι αυτό αφήστε τις νουθεσίες να παίξουμε τις άδειες στη Σίνδο να τελειώνουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
το παλικάρι, αν φτάσει τα 30 μπορεί και να βάλει μυαλό.... για τώρα, τα μυαλά του είναι ΕΠΕ...
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Γι αυτό αφήστε τις νουθεσίες να παίξουμε τις άδειες στη Σίνδο να τελειώνουμε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Thes dld na treksume stin euthia esi me to fzr600 kai ego me r1? poios eisai re ?
O FZR600R.
O cosmic master!Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Thes dld na treksume stin euthia esi me to fzr600 kai ego me r1? poios eisai re ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
poios eisai re ?
ο πανίσχυρος μεγιστάνας των νίντζα..... γκέ γκε ?
EIMAI KAI OI TRIS KAI AMA LAXEI 8A FERO KAI KAMERA NA DEI O KOSMOS OTI SE EXO!
i rest my case 'cause he is a basket case...Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
![]()
![]()
![]()
![]()
from me...
![]()