M'αρέσει αυτό το thread.![]()
M'αρέσει αυτό το thread.![]()
Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.
Jurobei Chikanatsu
Κριμα....
Και σκεφτομαι οτι καποια παιδια ξεκινανε μοτοσυκλετιστικη καμπανια, οταν προφανως υπαρχουν ατομα εκει εξω που δεν ενδιαφερονται για τιποτα απολυτως.
Αληθεια μηπως ειναι ετσι η πλειοψηφια;![]()
Φιλε γρηγορη το μηχανακι στο αβαταρ μου ειναι ενα ταπεινο μηχανακι με 70 αλογα στην πιστα των Μεγαρων.
Το οποιο δεν το αλλαξα μετα απο 3 χρονια, γιατι παραδοξως κατι εγινε και τα 70 αλογα αρχισαν να μου φαινονται πολλα!
Ξερεις τι εγινε;
Σωστες βασεις, εκπαιδευση και αλλα τετοια που εσυ μεσα στην ημιμαθεια σου τα κατατασσεις σε δευτερη μοιρα.
Μονο μην μου πεις το μηχανακι ψοφιμι....
Γιατι εκει μεσα εσυ συγκεκριμενα, και 200 αλογα να ειχες θα ησουν λιγος,πολυ λιγος.
Κανε οτι νομιζεις με την ζωη σου, ειλικρινα εχω πολλα προβληματα για να αγχωθω με εναν τυπο σαν εσενα.
Απλα στεναχωριεμαι, που δεν εχεις ιδεα τι χανεις απο την μηχανη.
Αυτο που λες εσυ "γουσταρω" , και εχεις την δυνατοτητα να αγορασεις απλως εινα δυνατο μηχανακι ειναι κατ'εμε το 5% του μοτοσυκλετισμου.
Αν συνεχισεις ετσι θα χασεις το υπολοιπο 95%.
Αν προλαβεις κιολας.....
Γενικα ταξιδια με την μοτο κανεις;
Δεν μας ειπες...
Ασε μην πεις....
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Ε, μέχρι τη Σίνδο θα πηγαίνει...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Γενικα ταξιδια με την μοτο κανεις;
Δεν μας ειπες...
Ασε μην πεις....
![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Ε, μέχρι τη Σίνδο θα πηγαίνει...![]()
![]()
![]()
![]()
grigorisr1 βάλε καμιά φωτό από το R1 ρε συ να γουστάρουμε...
Είμαι άκυρος; Δεν πειράζει!![]()
"For no one, no one in this world can you trust - not men, not women, not beasts ... this you can trust."
Ε, μέχρι τη Σίνδο θα πηγαίνει...![]()
Esi epidh mu tin edoses tora otan to stroso pame na ta treksume fere kai kamera na doune oloi ti blakas eisai sou dino kai kabatza 100m.
Apo magkes tou pliktrologiou eimaste xortatoi....Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Esi epidh mu tin edoses tora otan to stroso pame na ta treksume fere kai kamera na doune oloi ti blakas eisai sou dino kai kabatza 100m.
Aurio bradi, 11 i ora!
8a eimai ekei...
Kai me ladomeni alisida...
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Apo magkes tou pliktrologiou eimaste xortatoi....
Aurio bradi, 11 i ora!
8a eimai ekei...
Kai me ladomeni alisida...
Kala de diabazis ti leo pio pano den exo mixanaki tora tin triti to perno reeeeee
Tespa tzampa kathomai kai asxoloume
Afou to 99% apo edo mesa kanenas den exi ss kai prospathoun na mou tin poun
Kai oi pio poli apla zileuetai. Kai ego zileua otan eblepa kanan 21-22 xronon na odigaei ss kai elega to pusti to pitsiriko....
End of story
το 99%(1% είναι ο σλιπερ) εδω μεσα ομως ειναι πιο γρηγοροι απο σένα...δεν ρωτανε αλλους για το τι θα παρουν ...εχουν αποδήξει οτι ειναι γρηγοροι και ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Kai oi pio poli apla zileuetai. Kai ego zileua otan eblepa kanan 21-22 xronon na odigaei ss kai elega to pusti to pitsiriko....
End of story
ΔΕ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.
ego pados kati r1 ta exo gia ta tetoia mou (kai ta alla mou)Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
End of story![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
End of story
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το μονο που με νοιαζει εμενα ειναι να μην παρεις κανενα δικο μου στον λαιμο σου.
Απο εκει και περα ειτε οδηγας ss ειτε πυραυλο δεν με ενδιαφερει καθολου
![]()
Μπαινω στο merge...
"Γιαννη αφησε τον δικο μου"
εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
---------------------------------------------
Professor Einstein, does New York stop by this train?
Πότε τον έβλεπες δλδ τον πιτσιρίκο και τον ζήλευες; Παλιάαααα ;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Kai ego zileua otan eblepa kanan 21-22 xronon na odigaei ss kai elega to pusti to pitsiriko....
(Sorry για την διακοπή. Πάω να ξαναπιάσω την τσουγκράνα να ξύσω τα @@@ μου με το thread σου)![]()
Θα του πει κανενας τελικα ποιος ειναι ο σωστος τροπος να πλαγιαζει???
Αμα απαντησει αλλος κερδιζει τιποτα?
Edit(για οσους ξεχασαν)
ΞΕΡΕΙΣ πως στριβεις με τη μηχανη;
Α. Στριβω το τιμονι δεξια η αριστερα αναλογως της στροφης και η μηχανη στριβει εκει που θελω.
Β. Στριβω το τιμονι αναποδα απο εκει που θελω να παω και η μηχανη στριβει εκει που θελω.