Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
H Σινδος δεν ειναι μακρια απο 'κει που μενω...αν θες καμια φορα πεταγομαι καμια βολτιτσα και τα
τα "βρισκουμε"...
Δεν τους περναω εγω,το μηχανακι μου τους περναει...
Ela ti kuriaki ego ekei eimai kathe kuriaki
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
H Σινδος δεν ειναι μακρια απο 'κει που μενω...αν θες καμια φορα πεταγομαι καμια βολτιτσα και τα
τα "βρισκουμε"...
Δεν τους περναω εγω,το μηχανακι μου τους περναει...
Αυτη την εποχη κωλυομαι μιας και δουλευω Σαντορινη...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Οταν παρω αδεια το κανονιζουμε αν θες ομως...Αλλα αφου ειστε εκει καθε Κυριακη θα μαζεψω τους δικους μου και θα ερθω....
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Titan na sou po ti eksatmisis les na balo?
Termignoni . _
1) To ZX10 είναι μαμά και περναει Κ5 με εξατμίσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
1) Καλα περιμενε λιγο και θα δεις αν βελτιωθηκανε το ιδιο...
2)Εισαι τοσο σιγουρος που θα εβαζες και τα λεφτακια σου σ'αυτο που λες?
2) τα λεφτάκια μου τα βάζω μονο όταν οδηγώ εγώ!
![]()
Τι θες να πεις?Τι αποδεικνυεται σε αυτο το video?
![]()
![]()
ΥΓ:Δεν ειναι κ5 αυτο στο video (Εκτοσ και αν ειναι το 600 Κ5![]()
![]()
)
Θελει να πει ο φιλος οτι καλα τα λεμε στα φορουμ και γελαμε,αλλα οταν ερθει η ωρα να για το ρεαλ θινγκ τοτε βαζουμε τα λεφτα μας μονο οταν οδηγαμε εμεις κτλ...Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Αλλα κατα αλλα το παιζουμε γρηγοροι με ξενους κωλους και δεν ειμαστε και σιγουροι κι'ολας...
Grigoris αν δεν θες να πανε χαμενα τα λεφτακια σου μην βαλεις Termignoni,το οτι η Yamaha φοραει στα GP σωληνα με ταμπελακι Termignoni δεν λεει τιποτα...![]()
Απο ομορφια και ηχο γαμανε αλλα απο αποδοση δεν ξερω,εχουν και 1600 ?...![]()
Κοιτα για Graves και τιποτα ακραπες....
Υστερογραφο:
Οτι και κανεις στο R1 παλι πισω θα εισαι,because GSXR rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....![]()
![]()
De peirazei as eimaste piso emeis to k5 trelo gkazi exei pou na to odigiso ego aloste ti kseri kai i yamaha apo mixanes.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Θελει να πει ο φιλος οτι καλα τα λεμε στα φορουμ και γελαμε,αλλα οταν ερθει η ωρα να για το ρεαλ θινγκ τοτε βαζουμε τα λεφτα μας μονο οταν οδηγαμε εμεις κτλ...
Αλλα κατα αλλα το παιζουμε γρηγοροι με ξενους κωλους και δεν ειμαστε και σιγουροι κι'ολας...
Grigoris αν δεν θες να πανε χαμενα τα λεφτακια σου μην βαλεις Termignoni,το οτι η Yamaha φοραει στα GP σωληνα με ταμπελακι Termignoni δεν λεει τιποτα...![]()
Απο ομορφια και ηχο γαμανε αλλα απο αποδοση δεν ξερω,εχουν και 1600 ?...![]()
Κοιτα για Graves και τιποτα ακραπες....
Υστερογραφο:
Οτι και κανεις στο R1 παλι πισω θα εισαι,because GSXR rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.....![]()
![]()
Τί να αποδείξει ένα βίντεο μωρέ?Αρχικά δημιουργήθηκε από samoure
![]()
![]()
![]()
![]()
)
Το έβαλα για να γελάσουμε και να δώ αντιδράσεις
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εσυ ρε μάγκα βάζεις στοιχήματα σε άλλους? Αυτό είναι μεγάλη ρόμπαΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Θελει να πει ο φιλος οτι καλα τα λεμε στα φορουμ και γελαμε,αλλα οταν ερθει η ωρα να για το ρεαλ θινγκ τοτε βαζουμε τα λεφτα μας μονο οταν οδηγαμε εμεις κτλ...
Οι μαγκες βάζουν στοιχήματα μονο και μονο οταν προκειτε για τ παρτη τους...
Επειδη εχουμε γεμίσει γρηγορους στις ευθείες, αν είσαι τοσο γρήγορος έλα να κάνουμε 3 γύρους σε όποια πίστα θες και αυτός που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο θα ράψει στου ηττημένου τη φόρμα με κόκκινη δαντέλα ΚΟΤΑ με την οποία θα υποχρωθεί να κάνει ένα γύρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Και 2000€ στο νικητή μην είμαστε και ψιλικαντζίδες...
εγω λεω να βάλετε τις αδειες απο τα μηχανακια σας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Εσυ ρε μάγκα βάζεις στοιχήματα σε άλλους? Αυτό είναι μεγάλη ρόμπα
Οι μαγκες βάζουν στοιχήματα μονο και μονο οταν προκειτε για τ παρτη τους...
Επειδη εχουμε γεμίσει γρηγορους στις ευθείες, αν είσαι τοσο γρήγορος έλα να κάνουμε 3 γύρους σε όποια πίστα θες και αυτός που θα κάνει τον καλύτερο χρόνο θα ράψει στου ηττημένου τη φόρμα με κόκκινη δαντέλα ΚΟΤΑ με την οποία θα υποχρωθεί να κάνει ένα γύρο...
Και 2000€ στο νικητή μην είμαστε και ψιλικαντζίδες...
![]()
Ωωωωω, τρελή δήλωση !Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
![]()
www.clubcsl.com
Το χόντρυνες ρε ΔΟΥΚΑ σου θύμισε κάτι απο ΡΟΔΑ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εγω λεω να βάλετε τις αδειες απο τα μηχανακια σας.
![]()
Δεν είναι καλό κάποιος να χάσει το μηχανάκι του για κανένα λόγο! Άσε που δεν υπάρχει και εμπιστοσύνη σήμερα...
Ετσι νομίζω και εγώ...Παω να αλλάξω σόβρακο γιατί χέστηκα....Αρχικά δημιουργήθηκε από alexk
Ωωωωω, τρελή δήλωση !
Μα αυτοί οι Σουζουκόβιοι, το έχουν μαμήσει το θέμα πια.Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ετσι νομίζω και εγώ...Παω να αλλάξω σόβρακο γιατί χέστηκα....
Αντί να αγοράσουν κανένα πλαίσιο να το έχουν για κάβα, όταν σκάσουν σε καμμία λακούβα και σπάσει...
Πάντως, πέραν της πλάκας. Συνήθως, ιδιοκτήτες των Κ[4-6] ρίχνουν χρήμα στο μηχανάκι για την βελτίωση καθαρά του κινητήρα. Από την άλλη, θα δεις ιδιοκτήτες R1 με τα καρμπονάκια τους, τα σωληνάκια τους, φρενάκια, αναρτήσεις κτλ κτλ.
Οι R1 owners δεν είναι τόσο προσηλωμένοι στο θέμα "κόντρα - ευθεία", είναι άλλη φάση. Γι'αυτό συνήθως βλέπεις και R1 τουμπανιασμένα από περιφερειακά.
Και δείτε το και αλλιώς ρε παλικάρια. Άν τα λεφτά που ρίχνουμε στα μηχανάκια μας, τα ρίχναμε μόνο σε κινητήρα, θα σας είχαμε πάρει τα σώβρακα. Βάλατε μια εξάτμιση και ένα commander και μαμήσατε όλο τον κόσμο. Κουλάρετε λιγάκι.
www.clubcsl.com