Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Γιατι οι μπιελες τι σου καναν και τις χτυπας???
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ξερω εγω...θα σου στειλω και το αναλογο βιντεακι να το δεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Giati mporeis stous elinikous tous dromous na ksinis maspiedes?oxi ama kseris kanenan dromo pes mas na pame
Μολις παρεις φορμα-μποτα θα σου πω και που ειναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
TO XYSO AGAPHTOI SYNADELFOI...PAEI NA PEI...ΞΥΣΩ...:rotflmao::rotflmao:
![]()
Μην μου αρχισετε τα παπακαλετα...ελα να μας χυσεις τους μαρπσιεδες μας..κτλ..![]()
![]()
![]()
τα παπακαλετά έχουν σ-χέσει με τον παπακαλιάτη?
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
δικες μου ειναι ρε μεγαλε οτι θέλω τις κανω.Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
ama thelo na pao gia kafe perno to amaksaki mou kai pao kirile
γιατί?
η καφετέρια που συχνάζεις είναι πάνω σε στροφή?
Δικό σου ή του Hopkins?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ξερω εγω...θα σου στειλω και το αναλογο βιντεακι να το δεις...
Μολις παρεις φορμα-μποτα θα σου πω και που ειναι...
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
Σέρρες... πίστα...![]()
Xairo poli re les kai de ksero kai ti tha kano ego dld tha perimeno na erthi i kuriaki gia na pao sti pista? ego goustaro na gamao to mixanaki mou kathe mera o kathenas to perni gia ta gousta tou.Ego sta @@ mou to paradexome de ksero na to plagiazo kala oxi san to TRE pou tin eide gamias tous pernaei olous
Και μενα οι μαρσπιεδες,αρα γιατι ζοριζεσαι?Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
δικες μου ειναι ρε μεγαλε οτι θέλω τις κανω.
γιατί?
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γιατί?
Esi re nostra ti milas dld de katalaveno?Kaneis tpt kalitero apo emas kai milas?
Τελευταια φορα που ημουνα στον δομοκο και εδειχνα στον Hopkins πως να πλαγιαζει....Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Δικό σου ή του Hopkins?![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Xairo poli re les kai de ksero kai ti tha kano ego dld tha perimeno na erthi i kuriaki gia na pao sti pista? ego goustaro na gamao to mixanaki mou kathe mera o kathenas to perni gia ta gousta tou.Ego sta @@ mou to paradexome de ksero na to plagiazo kala oxi san to TRE pou tin eide gamias tous pernaei olous
δυστυχώς η μεταμόσχευση κοινής λογικής έχει ανακαλυφθεί μόνο στα μυθιστορήματα...
έως τότε.... θα πρέπει να παρακαλάμε η μόνη χαλκομανία που θα ακούμε να αφορά μπλουζάκια και στάμπες με σιδεροτυπία...
Ξύνεις και μασπιέ...?Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Και μενα οι μαρσπιεδες,αρα γιατι ζοριζεσαι?
Πώς με γυαλόχαρτο?
Μάλλον θα χρειαστεί να αναβάλω τη κόντρα να κάνω το CSS 5... Θα μου χρειαστεί μαζί σου!
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Esi re nostra ti milas dld de katalaveno?Kaneis tpt kalitero apo emas kai milas?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
Ξύνεις και μασπιέ...?
Πώς με γυαλόχαρτο?
Μάλλον θα χρειαστεί να αναβάλω τη κόντρα να κάνω το CSS 5... Θα μου χρειαστεί μαζί σου!
Ψιλικαντζη...τους γδερνω με τον τροχο...![]()
![]()
![]()