Σελίδα 65 από 67 ΠρώτοΠρώτο ... 15556061626364656667 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 961 έως 975 από 1005

Θέμα: R1 2007 h k7??

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Ρε ΤΡΕ πότε θα καταλάβεις οτι το κ5 πάνω απο 10 μοίρες δε γέρνει, ούτε κάν όταν είναι στο στάντ...

Το R1 το βλέπεις και κυκλοφορεί γιατί είναι το καλύτερο και το πιο όμορφο... Αυτό λέγεται Κοινή γνώμη και κοινή λογική...

Αυτο λεγεται μαζικος αποπροσανατολισμος φιλε μου...

Το BET για τα μέγαρα είναι 2000? για τις σέρρες 4000? μιας και είσαι λεφτας δεν θα έχεις πρόβλημα!
    Βλεπω οτι εισαι αρκετα,σιγουρος...Ειμαι σιγουρος οτι θα τα χρειαστεις αυτα τα λεφτα για να βαλεις καινουριο μοτερ στο ερειπιο σου...Αλλα δεν προκειται...Γι'αυτο λοιπον γραψε:

# 3000 600 84347024,Alpha Bank...Kανε μια καταθεση απο τωρα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    πω πω ...TRE...

ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΡΕ ???? :rotflmao: :rotflmao:
    Φεύγω βαρέθηκα να περιμένω να σταματήσει να πιπιλάει το δάχτυλο όποτε του τη λέω!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Φεύγω βαρέθηκα να περιμένω να σταματήσει να πιπιλάει το δάχτυλο όποτε του τη λέω!
    Φυσικα,τι αλλο μπορεις να κανεις...Πηγαινε να βρεις και τους υπολοιπους χαμενους και παιξτε με τα κουβαδακια σας...

@ TRE: δεν το βγαζεις καμια βολτιτσα το υπερτουμπανο σου να το χαζεψουμε και εμεις ρε φιλαρακο?
    ελα το βραδυ απο βουτα, κερναμε καφεδακι....
    αντε, μπας και μαθουμε και εμεις απο μηχανες......

οχι τιποτα αλλο, να ξερουμε και τι θα εχουμε να αντιμετωπισουμε στις σερρες, οταν με το καλο βρεθουμε.....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    @ TRE: δεν το βγαζεις καμια βολτιτσα το υπερτουμπανο σου να το χαζεψουμε και εμεις ρε φιλαρακο?
    ελα το βραδυ απο βουτα, κερναμε καφεδακι....
    αντε, μπας και μαθουμε και εμεις απο μηχανες......

οχι τιποτα αλλο, να ξερουμε και τι θα εχουμε να αντιμετωπισουμε στις σερρες, οταν με το καλο βρεθουμε.....
    Φιλε μου οποτε μπορω επειδη μενω Σαντορινη,κατεβαινω στην βουτα,αλλα με το μηχανακι μονο το μεσημερι γιατι το βραδυ φοβαμαι το σκοταδι,δεν μπορω να οδηγησω...Ειναι που το πηρα προσφατα και δεν το εχω συνηθισει ακομα....

Τωρα για το τουμπανο που λες,μην φανταστεις και τιποτα ιδιαιτερο,ενα απλο Κ6 σαν ολα τα υπολοιπα ειναι με 2-3 πινελιες δικιες μου...εχω ανεβασει φωτο στο φορουμ,στο Μοντελα>Gsxr>φωτογραφιες,μπορεις αν θες να παρεις μια ιδεα...

Για να σου εξηγησω τωρα τι κανουν ολα αυτα τα κουμπακια πανω στην μηχανη μου ,δεν ξερω,οποτε και να ερθω τζαμπα θα με κερασεις γιατι δεν προκειται να μαθεις τιποτα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Φιλε μου οποτε μπορω επειδη μενω Σαντορινη,κατεβαινω στην βουτα,αλλα με το μηχανακι μονο το μεσημερι γιατι το βραδυ φοβαμαι το σκοταδι,δεν μπορω να οδηγησω...Ειναι που το πηρα προσφατα και δεν το εχω συνηθισει ακομα....

Τωρα για το τουμπανο που λες,μην φανταστεις και τιποτα ιδιαιτερο,ενα απλο Κ6 σαν ολα τα υπολοιπα ειναι με 2-3 πινελιες δικιες μου...εχω ανεβασει φωτο στο φορουμ,στο Μοντελα>Gsxr>φωτογραφιες,μπορεις αν θες να παρεις μια ιδεα...

Για να σου εξηγησω τωρα τι κανουν ολα αυτα τα κουμπακια πανω στην μηχανη μου ,δεν ξερω,οποτε και να ερθω τζαμπα θα με κερασεις γιατι δεν προκειται να μαθεις τιποτα....

κριμα, γιατι μπορει να μαθαινες εσυ τουλαχιστο κατι για τα R1......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χαιρετισμους στο tuono μου, που το κυκλοφορει εκεινο το ρεμαλι στο νησι.....
    στιγμές ...

κριμα, γιατι μπορει να μαθαινες εσυ τουλαχιστο κατι για τα R1......:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

χαιρετισμους στο tuono μου, που το κυκλοφορει εκεινο το ρεμαλι στο νησι.....
    Μπορεις παντα να ερθεις να μου δειξεις και εσυ,οτι μου εδειξαν και οι υπολοιποι με τα R1...

Ποσο σερνεται το μηχανακι σας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Μπορεις παντα να ερθεις να μου δειξεις και εσυ,οτι μου εδειξαν και οι υπολοιποι με τα R1...

Ποσο σερνεται το μηχανακι σας...
    τελικα μαλλον πρεπει να ερθεις απο εδω, να δειξεις στα υπολοιπα Κ6 πως να οδηγουν, γιατι εδω τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα...:rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

τελικα μαλλον πρεπει να ερθεις απο εδω, να δειξεις στα υπολοιπα Κ6 πως να οδηγουν, γιατι εδω τα πραγματα ειναι λιγο διαφορετικα...:rotflmao: :rotflmao:
    Την τελευταια φορα που ημουν,μια χαρα τους ειδα τους οδηγους των Κ6...

Ειναι ολοι της φυλης των Ινδιανων,και το αγαπημενο τους παιχνιδι ειναι να παιρνουν σκαλπ απο κατι yamahakia....

Oποτε...

Εχεις R1?μεσα ειμαι....

Εχει φιλος και εισαι τοσο σιγουρος για παρτη του,που εισαι προθυμος να χασεις τα λεφτα σου?Παλι μεσα...

Εχεις υπομονη κανα 2 μηνακια μεχρι την συγκεντρωση?εκει να δεις γελιο...

Σχολια του τυπου "κουλαρε","οπα ρε γρηγορε","μας τα'παν κι'αλλοι",καθως και παραπομπες σε πιστες δεν θα ληφθουν υπ'οψιν...

Παίδες το έχω κάνει bookmark το ποστ για μελλοντική ανάγνωση -δε παίζει χρόνος τώρα πια.

Για πείτε καμμιά σελίδα που να έχει γέλιο να μη ψάχνω άδικα στις εξήντα τόσες...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous
    Παίδες το έχω κάνει bookmark το ποστ για μελλοντική ανάγνωση -δε παίζει χρόνος τώρα πια.

Για πείτε καμμιά σελίδα που να έχει γέλιο να μη ψάχνω άδικα στις εξήντα τόσες...
    Εχουμε πει,πας απο το προφιλ και βαζεις 40 ποστ ανα σελιδα και γινονται 25...

Οπου και να κοιταξεις,εκτος απο την αρχη αρχη που κραζουν το Γρηγορη....

Βλεπεις αστεια ποστ...αυτα των Yamahaκηδων....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Marinos-GSXR
    ρε 'συ T.R.E ακομα ασχολησε με τα γιαμαχακια!!!!!!!?????αφου τα εχουμε πει παλι θα τα λεμε!!!!!!!!!!! ....αλλα ξεχασα!!!αφου δεν τα βλεπουν τα Κ .........θελουν να Τ'ΑΚΟΥΝΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!
    που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....

AOYYYY

Αρχικά δημιουργήθηκε από zireous

37
    Και πολλές άλλες!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ακόμα στρίβετε σε αυτό το thread?

τι σκατά .... το apex με fedex σας το στέλνουν?

Παρόμοια θέματα

1. Rossi - R1 2007
    από sapila racing στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/05/2007, 22:53
  2. ΤΕΡΜΑ Τ AΣΤΕΙΑ--- R1 2007
    από 675 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 25/04/2007, 07:42
  3. Νέο R1 (2007)
    από agrotemaxios στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2007, 15:28
  4. video R1 2007 Qatar
    από sapila racing στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 17:52
  5. R1 2007
    από stratdevel στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2006, 17:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF