Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Ζητώ συγγνώμη....Suzuki GSXR

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Ροπαλάκι του μπέΐζμπολ και από μια στον κάθε κωλοπαιδάκι.

Και μετά παίρνεις την αστυνομία.

αρκει να μη σε σημαδέψει με κανα κέρατο στο κεφάλι ....

γιατι αν το κάνει, θέλω να δω πόσος τσαμπουκάς θα σας μείνει ....

δυστυχώς, δεν είναι καιρός για ηρωισμούς τέτοιου τύπου ....
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    φιλε μπραβο και παλι μπραβο...
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    Δεν έχεις καθόλου άδικο.

Πέφτουλας
    Ευχαριστω παιδες.Θα περασω απο το τμημα να δω τι εγινε τελικα...Εχω και ενα κονε μεσα μπας και μαθω τιποτα παραπανω.Η επομενη μερα δε διαφερει και πολυ απο την προηγουμενη.(σα σκεψεις)

Πέφτουλας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Δεν έχεις καθόλου άδικο.
    Αμερικη θα γινουμε.Μου βγαζεις πακετο,βγαζω και γω το δικο μου και αντε γεια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

γιατι αν το κάνει, θέλω να δω πόσος τσαμπουκάς θα σας μείνει ....

δυστυχώς, δεν είναι καιρός για ηρωισμούς τέτοιου τύπου ....
    Παιδια το νου σας, μη σταματατε και μην σβηνετε ποτε τη μηχανη ουτε για ερωτηση απο αλλη μηχανη με δικαβαλο, σε ενα φιλο που σταματησε (βουλιαγμενης με καποια..) πηγαν να του τα παρουν ολα (κινητα, λεφτα κλπ) το επαιξε σαν τη διαφιμηση της cosmote (ασφαλεια ακινητοι..)ευτιχως επιασε και το εβαλαν στα ποδια..

Νέο μέλος
    καλα εκανες - στη θεση σου αρκετοι δεν θα εδιναν σημασια.....

Πέφτουλας
    τιποτα τελικα...τζιφος.Δε βρηκαν τιποτα και αρνουνται να με ενημερωσουν για το αν εγινε δηλωση κλοπης.Μονο που δε με ανεκριναν και μενα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της teok8
    file orfeus eisai palikari!
    to miso apo sena na endiaferotan kapoios gia to diko mou k8,tha to eixa twra!
    ena megalo bravo apo mena pou eimai pathwn pou oxi mono etrexes kai agxwthikes kai isws na kindineues kiolas alla kai pou sinexizeis na asxolisai!
    me tin apokrisi tin astinomias emeina afwnos afou sto diko mou peristatiko, prin 1 mina, tous peira o idios 4 fores til apo mikrolimano 5' afotou mou tin peiran kai apla dn fanikan POTE!!!
    bravo kai pali gia tin antidrasi kai tin sinidisi sou!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Απλά ένα μπράβο!

Και ΚΑΚΗ τύχη στα κωλόπαιδα!

πραγματικα απορω που ετρεξαν ....εγω πριν απο 2 χρονια περιπου οπως εφευγα απ το σπιτι περνωντας απο σταση λεωφοριου γινοταν ψιλοχαμος κ σταματησα να δω κ μου ειπαν οτι μολις εκλεψαν την τσαντα μιας κοπελας κ εφυγαν με μηχανη...προλαβα το περιστατικο δευτερολεπτα αργοτερα κ επειδη ειναι μεγαλη ευθεια τους ειδα κ τους ακολουθησα...απο αποσταση ειδα οτι τους περιμενε ενα αυτοκινητο 5-6 χιλιομετρα πιο μακρια σε μια πλατεια..εκει τους εβλεπα που ανοιγαν την τσαντα για να κανουν την μοιρασια...πηρα την αστυνομια...εδωσα τα στοιχεια μου κ περιμενα..το αστυνομικο τμημα ειναι 5 χιλιομετρα απο κει που ειχαν αραξει....οσο τους ειδατε εσεις αλλο τοσο τους ειδα κ γω....

Ηράκλειο, Κρήτη Το avatar του/της mikios400
    σκηνικό που είδε φίλος μου εδώ στο Ηράκλειο προ ημερών....

ένα σκουτεράκι με 3-4 γυναικείες τσάντες περασμένες στο τιμόνι κινέιται αργά σε κεντρικό δρόμο... 2 τυπάκια πάνω κοιτάζουν γύρω γύρω... περνάνε μια στάση λεωφορείου, αρπάνε την τσάντα μιας γριάς κ την κοπανάνε! Απένατνι κάθονται 2 παληκάρια που έχουν κόψει από νωρίς το σκηνικό, κοιτάζονται, ανεβαίνουν σε μηχανή κ δώστου από πίσω τους. Εντομεταξύ κάποιος καλέι αστυνομία κ ο φίλος ακολουθεί...

500μ παραπάνω τους προλαβαίνουν οι 2 κ ο πίσω καθίζει μια κλωτσιά στον πίσω από τους τσαντάκηδες, ο οποίος παίρνει μια σαβούρα κ ο άλλος παλεύει το σκούτερ αλλά το χάνει κ πέφτει. Τους τσακώνουνε τεσπα κ τους 2 κ την ώρα εκέινη σκάει μύτη κ ο ζητάς....

μετά από λίγο έρχεται η γριά με ταξί κ της δίνουν την τσάντα κ της λένε να τα παιδιά (που κυνηγούσαν τους τσαντάκηδες) κ αρχίζει να τους κοπανάει με την τσάντα κ να φωνάζει "ντροπή σας παλιόπαιδα" !!!

τεσπα της το λέγανε αυτοί, της τολεγε κ ο ζητάς, "μα όχι κυρία μου, αυτοί είναι ... οι άλλοι" κ το κατάλαβε κ "ωωω συγγνώμη, σας ευχαριστώ" κλπ κλπ κλπ... κ ρωτώ εγώ, που ήταν ο Τριανταφυλλόπουλος να το γράψει με το βίντεο να γελάμε 1 βδομάδα, οεο;

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki GSXR Streetfighter
    από fallenheaven στο forum Μετατροπές (Customizing)
    Απαντήσεις: 181
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2010, 18:44
  2. Ερωτηση για Suzuki Gsxr 1000 K6
    από PortisHead στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2007, 20:38
  3. Suzuki GSXR K6 owners manual???
    από KRHTIKOS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/08/2006, 17:27
  4. SUZUKI GSXR Αγωνηστικες ομαδες
    από anco στο forum Suzuki GSXR's