Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 78

Θέμα: Gsx-r 1000k5 ΠροσοΧη!!!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
    ΓΑΜΩΤΟ!!!
    και ήταν το μηχανακι που μου αρεσε ποιο πολύ...
    τωρα που θέλω να ονειροπωλώ τι καλύτερο να πάρω...
    μπα πάμε για VFR ή VTR μάλλον,
    HONDA σου ρχομαι ?!? ...θα δείξει...
    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ VTR1000F, ΜΕ ΛΙΓΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΝΕΙΣ
    600RR ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΖΕΙΣ ΤΟ VTR, ΓΙΑ ΣΤΡΙΨΙΜΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, RRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    φιλε τινγκα συμφωνω μαζι σου, αλλα ειναι απιστευτο σαν γεγονος και μονο.πλαισιο που διαχειριζεται 170+ αλογα και τα βγαζει με ασφαλεια στο δρομο να σπαει τοσο ''ευκολα''! αν ηταν τοσο ευαισθητο δεν θα παρουσιζε κι στρεβλωσεις υπο κανονικες συνθηκες? σκεψου μονο τις δυναμεις που επιδρουν πανω του σε φρενρισμα οριακο απο πολλα,στην ιδια περιοχη με το σπασιμο δεν ενεργουν,ετσι δεν ειναι η κανω λαθος;
    δεν αμφισβητω κατι απο τα λεγομενα σας η το γεγονος αυτο αλλα δεν μπορω να πιστεψω οτι τα συχρονα πλαισια (και ειδικα στα τερατα των 1000κκ και 180ps) ειναι τοσο ευθραστα! ας μην ξεχναμε οτι ολες η οι εταιριες οσον αφορα τα πλαισια κινουνται λιγο πολυ στο ιδιο δρομο, με παρομοιες τεχνολογιες.ολες προσπαθουν κοψουν βαρος απο οπου μπορουν!
    χωρις να ειμαι μηχανολογος, μηπως ειναι αστοχια υλικου ή κακη κολληση;
    αλλα ναι κατι πρεπει να κανει η suzuki αφου μαλιστα ειναι και το 2ο περιστατικο με πλασιο κ5 και να το κανει γρηγορα πριν παθει καποιος κατι κακο!

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ 5αρι ΚΙΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Δηλαδή για να δω αν το κατάλαβα...

Πηγαίνοντας με 60 χλμ/ώρα, μπλέχτηκε σε φάση με διερχόμενο HD...

Φρενάρει-μειώνει ταχύτητα-μπλοκάρει ο πίσω-γλυστράει-πέφτει-σέρνεται-τρακάρει με πόσα να πούμε ότι του έχουν μείνει... 30 χλμ/ώρα; (και πάρα πολλά λέω)

Καλά το πλαίσιο ας πούμε έιναι προβληματικό και έσπασε.

Τα καλάμια από πλαστελίνη είναι και έγιναν έτσι κώλος;

Οκ μέχρι εδώ... Ο οδηγός σηκώνεται, δεν έχει ούτε γρατζουνιά το μπουφάν του (χμμ...) και λέει "Παιδιά πιάστε τα εργαλεία να το λύσουμε εδώ στην ερημιά γιατί ΕΤΣΙ γουστάρω να δω τι έπαθε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!"

... και τα λύνουν όλα φέρινγκ, ρόδες, καλάμια, μέχρι τελευταίας βίδας, εκεί... στην άκρη του δρόμου ρε παιδί μου... το ξαπλώνουν και κάτω με το τεπόζιτο που δεν φαίνεται να έχει ούτε γρατζουνιά (!!), να ακουμπάει στα χώματα, οπότε αρχίζουν να το φωτογραφίζουν!

Αφού τελείωσαν με το φωτορεπορτάζ λένε "δεν γυρίζουμε σπίτια μας;", οπότε αφού φτάνουν δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες μετά από το ατύχημα και τις μηχανουργικές εργασίες, ο οδηγός μπήκε στην εντατική!

Αφού τελείωσε η όμορφη αυτή ιστορία, κάποιος την έγραψε σε ένα φόρουμ στην διεύθυνση www.tlplanet.com που τη βρίσκεις εύκολα ρε αδερφέ και όλως τυχαίως τώρα κάνει το γύρο του κόσμου.

Τέλος πάντων, δεν ξέρω σε ποιούς απευθύνεται αυτό, αλλά γιατί το γράφετε εδώ;; Τι θα πει οι κάτοχοι να το κοιτάξουν; Δηλαδή τι να κάνουν; Να στείλουν το πλαίσιο για έλεγχο; Εκτός από το να τους γαμάτε την ψυχολογία τι άλλο πετυχαίνετε με τέτοια ποστ; Μήπως προτείνετε να μην αγοράζει ο κόσμος suzuki....;

Να πω ακόμα ότι στα motogp οι μηχανές ζυγίζουν λιγότερο από 150 κιλά και η ιπποδύναμη τους ξεπερνάει τους 270 ίππους. Μήπως θα έπρεπε να κόβουν κάθε μέρα πλαίσιο ή δεν έχουν οι εταιρίες αυτές την τεχνολογία να μειώνουν το βάρος χωρίς να κόβουν πλαίσια στην ευθεία;
    Θάνος..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Για να μην λέμε πολλά.....

Προτείνω να βρούμε έναν κάτοχο ενός Κ5 και να κάνει το τεστ... Να πέσει πάνω σε HD με 60 χλμ και να δούμε αν θα σπάσει το πλαίσιο....

Το θέμα είναι που θα βρούμε HD
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

.
    Οντως ειναι λιγο περιεργο Θανο......

Καποιος αλλωστε απο το forum τους αναφερει οτι δυσκολα θα αποδειξουν οτι π.χ. δεν στουκαραν σε κανενα τοιχο και "σκηνοθετησαν" την ολη φαση μηπως βγαλουν τσαμπα μηχανακι.

Κανεις βεβαια δεν μπορει να ξερει τις συνθηκες του ατυχηματος, αλλα και παλι το σπασιμο ειναι στο ιδιο σημειο με το πρωτο περιστατικο που δημοσιευτηκε πριν λιγο καιρο, οπου ο τυπος εφυγε με 160.......

Το λυσιμο ειναι περιεργο πως εγινε στη μεση του δρομου εκτος εαν και ηταν τοσο καλα εξοπλισμενοι και περιμενοντας την οδικη αρχισαν το ξηλωμα......(εχει ξανασυμβει αλλα οχι σε τετοιο βαθμο )

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Προτείνω να βρούμε έναν κάτοχο ενός Κ5 και να κάνει το τεστ... Να πέσει πάνω σε HD με 60 χλμ και να δούμε αν θα σπάσει το πλαίσιο....

Το θέμα είναι που θα βρούμε HD
    Ρε δεν το πετάμε από το σταντ το ρημάδι; Κομμάτια θα γίνει πάλι...
    Θάνος..

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    [B]Για να μην λέμε πολλά.....

Προτείνω να βρούμε έναν κάτοχο ενός Κ5 και να κάνει το τεστ...

δωστε το μου για δεκα λεπτα στην Ακαδημιας ....
    θα σας πω ολη την αληθεια..
    να κοιτας εκει που θες να
    πας,αλλοιως θα πας εκει που
    κοιτας....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gmakris
    Οντως ειναι λιγο περιεργο Θανο......

Καποιος αλλωστε απο το forum τους αναφερει οτι δυσκολα θα αποδειξουν οτι π.χ. δεν στουκαραν σε κανενα τοιχο και "σκηνοθετησαν" την ολη φαση μηπως βγαλουν τσαμπα μηχανακι.

Κανεις βεβαια δεν μπορει να ξερει τις συνθηκες του ατυχηματος, αλλα και παλι το σπασιμο ειναι στο ιδιο σημειο με το πρωτο περιστατικο που δημοσιευτηκε πριν λιγο καιρο, οπου ο τυπος εφυγε με 160.......

Το λυσιμο ειναι περιεργο πως εγινε στη μεση του δρομου εκτος εαν και ηταν τοσο καλα εξοπλισμενοι και περιμενοντας την οδικη αρχισαν το ξηλωμα......(εχει ξανασυμβει αλλα οχι σε τετοιο βαθμο )
    Εδώ λέμε ότι πήγε και η αστυνομία... Δηλαδή, τράκαραν, περίμεναν την αστυνομία, μετά κάθισαν το ξήλωσαν και μετά πήραν ο καθένας από ένα κομμάτι στον ώμο και γύρισαν σπίτια τους γιατί έπρεπε ο οδηγός να μπει και στην εντατική...

Αλλά έστω και είναι στο ίδιο σημείο... Τόσες βλάβες επαναλαμβάνονται καθημερινά στα ίδια και τα ίδια μοντέλα αλλά δεν κάνουν και το γύρο του κόσμου...

Γιατί έχουνε λυσσάξει με το Κ5;
    Θάνος..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Δηλαδή για να δω αν το κατάλαβα...

Πηγαίνοντας με 60 χλμ/ώρα, μπλέχτηκε σε φάση με διερχόμενο HD...

Φρενάρει-μειώνει ταχύτητα-μπλοκάρει ο πίσω-γλυστράει-πέφτει-σέρνεται-τρακάρει με πόσα να πούμε ότι του έχουν μείνει... 30 χλμ/ώρα; (και πάρα πολλά λέω)

Καλά το πλαίσιο ας πούμε έιναι προβληματικό και έσπασε.

Τα καλάμια από πλαστελίνη είναι και έγιναν έτσι κώλος;

Οκ μέχρι εδώ... Ο οδηγός σηκώνεται, δεν έχει ούτε γρατζουνιά το μπουφάν του (χμμ...) και λέει "Παιδιά πιάστε τα εργαλεία να το λύσουμε εδώ στην ερημιά γιατί ΕΤΣΙ γουστάρω να δω τι έπαθε ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ!!"

... και τα λύνουν όλα φέρινγκ, ρόδες, καλάμια, μέχρι τελευταίας βίδας, εκεί... στην άκρη του δρόμου ρε παιδί μου... το ξαπλώνουν και κάτω με το τεπόζιτο που δεν φαίνεται να έχει ούτε γρατζουνιά (!!), να ακουμπάει στα χώματα, οπότε αρχίζουν να το φωτογραφίζουν!

Αφού τελείωσαν με το φωτορεπορτάζ λένε "δεν γυρίζουμε σπίτια μας;", οπότε αφού φτάνουν δεν ξέρω κι εγώ πόσες ώρες μετά από το ατύχημα και τις μηχανουργικές εργασίες, ο οδηγός μπήκε στην εντατική!

Αφού τελείωσε η όμορφη αυτή ιστορία, κάποιος την έγραψε σε ένα φόρουμ στην διεύθυνση www.tlplanet.com που τη βρίσκεις εύκολα ρε αδερφέ και όλως τυχαίως τώρα κάνει το γύρο του κόσμου.

Τέλος πάντων, δεν ξέρω σε ποιούς απευθύνεται αυτό, αλλά γιατί το γράφετε εδώ;; Τι θα πει οι κάτοχοι να το κοιτάξουν; Δηλαδή τι να κάνουν; Να στείλουν το πλαίσιο για έλεγχο; Εκτός από το να τους γαμάτε την ψυχολογία τι άλλο πετυχαίνετε με τέτοια ποστ; Μήπως προτείνετε να μην αγοράζει ο κόσμος suzuki....;

Να πω ακόμα ότι στα motogp οι μηχανές ζυγίζουν λιγότερο από 150 κιλά και η ιπποδύναμη τους ξεπερνάει τους 270 ίππους. Μήπως θα έπρεπε να κόβουν κάθε μέρα πλαίσιο ή δεν έχουν οι εταιρίες αυτές την τεχνολογία να μειώνουν το βάρος χωρίς να κόβουν πλαίσια στην ευθεία;
    ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΘΑΝΕ...
    και βλεπω και το ποστ..με τη γνωμη.....παρε το 600 το ρρ που γαμει λεμε ...:rotflmao: και τον φιλο με το σουζουκι..που ειναι αναμεσα σε κ5 ..1000 αρι...και το vtr...΄΄Η to vfr...

ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΕΡΚΙΔΑ!

ειπα και εγω θα πουνε τιποτα σοβαρο...για το μηχανακι...
    ΣΥΓΝΩΜΗ μια ερώτηση τωρα...
    το ιδιο πλαισιο δεν εχει και στα sbk...η σουζούκι???
    τεσπα...ναι μαπα τα σουζουκι και παμε να παρουμε τιποτα αλλο απο καμια σοβαρή κατασκευαστρια..

τι πες τωρα παλι!
    εχουνε λεει προβλημα στο πλαισιο...σπαει αν τρακάρεις με harley!
    οποτε το μονο που πρεπει να προσέχουνε οι κατοχοί τους..ειναι να ...

μην συναντήσουνε κανα χαρλει!

:hypnotize

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtymoto
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Προτείνω να βρούμε έναν κάτοχο ενός Κ5 και να κάνει το τεστ...

δωστε το μου για δεκα λεπτα στην Ακαδημιας ....
    θα σας πω ολη την αληθεια..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Και εγω συμφωνω με Θανος και DukasII.
    Επισης αυτο που εγραψα πριν για παθητικη ασφαλεια ηταν πλακα.
    Αυτο ομως περι ανταγωνισμου δεν το εγραψα για πλακα και ειναι πολυ πιθανον η ολη ιστορια να εχει σκοπο να θαψει το suzuki που τους εχει παρει τα σωβρακα.

Εαν δεν βγει επισημη ανακοινωση δεν πιστευω τιποτα.

Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Ποιός είμαι???

Ποιός είμαι???

Ποιός είμαι???
    Ποιός είμαι???

ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΣΕΝΤΕΡ-ΜΠΑΚ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΝΩ ΤΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ!!!!

Για όποιον δεν γνωρίζει... Χάρρυ-Κλυνν

Σε πόσο κόπο μπαίνουν δηλαδή κάποια άτομα για να μας παρασύρουν μακρυά από την αλήθεια, τελικά!!!
    Διαταραχή προσωπικότητας θα πάθουμε!
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

εγω βλεπω κατι αλλο...!!
    Οτι μαλλον ολοι οι κατασκευαστες για χαρην επιδοσεων και μειωσης βαρους κλπ εχουν θυσιασει καποια πραγματα....και θα προβληματιζομουνα περισσοτερο απο το να κοιταω μονομερως σε ενα μοντελο!!!!!!

Ωραία... αυτιά!!! Το avatar του/της pepenaxos1
    Fuckin' Japs! Η θα τα κανουν καλα η θα κανουν λαλακιες!

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF