Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
moto major 350 1949.
2 φωτο στο δίκτυο, και οι αναφορές το αντιμετοπίζουν περισσότερο σαν τέχνη παρά σαν μοτσυκλέτα.
Ο κατασκευαστης της ήταν ο μηχανικός Salvatore Majorca απο το Τορίνο.
Στεφανος σωστός όπως πάντα!![]()
![]()
![]()
η ferrari 150cc του '52 πρεπει να εχει ξαναμπει (?)Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
....
Να κι ένα εύκολο για σας :![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Και ενα περιεργο δωρακι απο μενα...τυχαια το βρηκα, να μην το παιζω και μαγκας...
Αλλα ειναι επιτευγμα για την εποχη της...1938
http://www.moto.gr/forums/showthread...ger+and+Freund![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από golis
Θα Mας πείτε τελικά για την τσόντα ;![]()
...
Η "τσόντα" είναι η παρακατω και η διαφήμιση έγραφε: "With a ******** fairing you don't need to wear anything else!". Ειναι απο την εποχή που ένας μεγαλος οδηγός αγωνων διαφήμιζε φαίρινγκ με τη φίρμα του μαζί με την γυναικα του. Αφησα περισσότερα στοιχεία (κρανος π.χ). Νομίζω ότι τωρα είναι πολύ ευκολο!
![]()
Vetter?Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Η "τσόντα" είναι η παρακατω και η διαφήμιση έγραφε: "With a ******** fairing you don't need to wear anything else!". Ειναι απο την εποχή που ένας μεγαλος οδηγός αγωνων διαφήμιζε φαίρινγκ με τη φίρμα του μαζί με την γυναικα του. Αφησα περισσότερα στοιχεία (κρανος π.χ). Νομίζω ότι τωρα είναι πολύ ευκολο!
![]()
![]()
BTW, ένα τέτοιο GS ήταν το μόνο Suzuki που πάντα θα ήθελα....
You BETA believe...
οχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Vetter?
![]()
![]()
καλα ρε συ το κρανος δεν το βλέπεις? Το βγαζει η arai σαν replica ακόμα και τωρα. To εχει κι ο καπετανιος...
Αρα είναι ο Phil Reed. Η γυναίκα είναι η αδελφή του Sheene?Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
οχι...
καλα ρε συ το κρανος δεν το βλέπεις? Το βγαζει η arai σαν replica ακόμα και τωρα. To εχει κι ο καπετανιος...![]()
Nαι έιναι o Phil Read που λανσαρε δικά του φαιρινγκ μαζί με την γυναικα του angie το 1982.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Αρα είναι ο Phil Reed. Η γυναίκα είναι η αδελφή του Sheene?![]()
![]()
![]()
Η αδερφή του Sheene λέγεται maggie και είχε παντρευτει τον Smart. Aυτο που είχα γραψει νομίζω, αλλα δεν μπορω να το βρω, ήταν ότι τα είχε και με τον Read καποια στιγμη.
![]()
![]()
![]()
Τα είχε και μ' αυτόν για λίγο. Ηταν και κούκλα στα νιάτα της. Ηταν και απο τις πρωτες Pit Girl του MCN.Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
Aυτο που είχα γραψει νομίζω, αλλα δεν μπορω να το βρω, ήταν ότι τα είχε και με τον Read καποια στιγμη.
![]()
![]()
![]()
Oπότε μένει μόνο το 4κύλινδρο.
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Ειπα δεν το παιζω μαγκας...
Μαθημα της ημερας...
Πρωτα στη Ευρεση και μετα....![]()
![]()
![]()
οχι ρε τι μαγκας και ιστορίες... παιχνίδι παιζουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Pardalotzatziki
Ειπα δεν το παιζω μαγκας...
Μαθημα της ημερας...
Πρωτα στη Ευρεση και μετα....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()