Sorry για την καθυστέρηση!
O p@nos φυσικά πολύ σωστός! Μπράβο![]()
![]()
Γιατί βρε Vanda, τι σου έκανα βρε παιδι μου?
Φιλιππα αντε τελείωνε με το σπίτι!
![]()
Sorry για την καθυστέρηση!
O p@nos φυσικά πολύ σωστός! Μπράβο![]()
![]()
Γιατί βρε Vanda, τι σου έκανα βρε παιδι μου?
Φιλιππα αντε τελείωνε με το σπίτι!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
p@nos έτσι που απάντησες το κτμακι δεν το πήρα πρέφα και είχα μια χαρά τώρα που το βρήκα....Αν και ήταν εύκολοΤο δικό μου ακόμα να το βρείτε
![]()
Me gusta la moto, me gustas tu....
Μπράβο Sardasagam![]()
![]()
![]()
Ήταν από τις πρώτες μηχανές με hub-centered steering (όπως αναπτυχθηκε απο την bimota αργότερα)Το μπροστινό είχε επίσης sliding pillar suspension όπως στην lancia lamda και κάποια Morgan(Πίσω ανάρτηση δεν ειχε).Γενικά ο σχεδιασμός της μηχανής αποπνέει άρωμα art deco και αυτό το racing blue είναι πανέμορφο.Κινητήρες του είχαν φορεθεί πολλοί: 350 και 500 κ.εκ. της Chaise με επικεφαλείς βαλβίδες και ενιαίο κιβώτιο, 350 και 500 κ.εκ της JAP (πλαγιοβάλβιδοι και με επικεφαλείς βαλβίδες), τετρακύλινδρος 500 κ.ε.κ της Train, τετρακύλινδος 1000 κ.εκ. της Cleveland (πλαγιοβάλβιδος), και πιθανώς κι άλλοι. Τα χειριστήρια του ήταν λίγο-πολύ συμβατικά (για μοτοσυκλέτα της εποχής) με κανονικό τιμόνι και περιστροφικό επιλογέα ταχυτήτων στο χέρι. Κατασκευάστηκαν περίπου 100 κομμάτια και υπάρχουν λίγα σε λειτουργική κατάσταση.Πίσω από όλα αυτά ήταν ο Georges Roy.
![]()
Δύσκολο... Μου χουν βγεί τα μάτια..:hypnotize
αλλα που θα πάει... θα το βρω..
![]()
![]()
Όχι, αν και ο ο κύριος που της έφτιαχνε επηρεάστηκε από τις moto guzzi ως προς το design
Πρεπει να ειναι Αγγλικο... (αλλα μπορει και οχι...)
Το να πω ότι δεν είναι αγγλικό το θεωρώ βοήθεια![]()
parilla?
Δεν είναι parilla.
sapila racing ευχαριστω![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Το να πω ότι δεν είναι αγγλικό το θεωρώ βοήθεια![]()
σπουδaiα βoηθεια...
κανει μπαμ οτι ειναι απο μακαροναδες![]()
![]()
![]()