τι ρε μλκ? Aφου ο αλλος ολο εμενα φωναζε... "θα ρθει ο Φιλιππος... ουτε ο φιλιππος δεν το βρισκει" κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Tι αλλο να εκανα? Mε προκαλεσε![]()
κατσε να δουμε, ειναι το σωστο?
τι ρε μλκ? Aφου ο αλλος ολο εμενα φωναζε... "θα ρθει ο Φιλιππος... ουτε ο φιλιππος δεν το βρισκει" κτλ.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
κατσε να δουμε, ειναι το σωστο?
ειδες που εχω δικιο?Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Παίζεται γιατι βλέπω μια διαφορά στο χρώμα.![]()
![]()
![]()
![]()
Ενταξει τωρα.... Αυστραλια, Κοινοπολιτεια, ο Tilbrook εκανε και ενα φεγγαρι Αγγλια..... Δεν ειχα και αδικο τελικα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Το να πω ότι δεν είναι αγγλικό το θεωρώ βοήθεια![]()
Tι να κάνω που πρέπει να κανω και marketing ειδικά για σένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από filipp0s
τι ρε μλκ? Aφου ο αλλος ολο εμενα φωναζε... "θα ρθει ο Φιλιππος... ουτε ο φιλιππος δεν το βρισκει" κτλ.
κατσε να δουμε, ειναι το σωστο?![]()
Βεβαια δεν εισαι απολύτως ακριβής όπως μας εχεις συνηθίσει, μια και το μοντέλο ειναι το F Sport, με διαφορετικό τιμονι κι εχεις πεσει κι ενα χρόνο έξω.:rotflmao:
Παρ όλα αυτα θα το δεχτουμε σαν σωστό...![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Έχω φάει ένα 3ωρο και δουλειά δεν έχει γίνει, αυτό το βαρύγδουπο όνομα είναι παγίδα.Σχεδόν όλες οι γνώστες μάρκες έχουν από ένα 50cc racer. Japan είναι?
Me gusta la moto, me gustas tu....
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gallos
Έχω φάει ένα 3ωρο και δουλειά δεν έχει γίνει, αυτό το βαρύγδουπο όνομα είναι παγίδα.Σχεδόν όλες οι γνώστες μάρκες έχουν από ένα 50cc racer. Japan είναι?
Βαρύγδουπο όνομα μπορεί να είναι αλλά δεν μας είπε σε τι
τυχαία λοιπόν 1966 Bridgestone EJR-2
Πάντως νομίζω οτι ψάχνουμε κάτι με ανεστραμμένο κύλινδρο.
Δεν είναι japan, είναι ευρωπαικό.
Εχει βαρύγδουπο όνομα σαν μάρκα μοτοσυκλέτας, αλλά όχι σε ασφάλτινους αγώνες.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Zundapp KS750 ?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Αλματάκι![]()
Δεν τον βλέπω να ειναι ανετος όμως...ισως βλέπει καμμια κοτρώνα!![]()
Τι καβαλάει όμως? Δεν ειναι κι ευκολο απο αυτη την γωνία, αλλά έχουμε ξαναβάλει τέτοιο.
Ηθελα να βαλω την φωτό όμως.![]()
![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
condor A 580 στο βάθος πρέπει να είναι και ένα μονοκύλινδρο 250.
Κυρίες / Κύριοι Καλημερα.
Μαλον ειμαι εκτός θέματος αλλα η συζήτηση εμφανίζει την μεγαλύτερη δραστηριότητα προς στο παρόν. Πληροφορήθηκα πως η Λεσχη Κλασσικής Μοτοσυλέτας έχει εκδώσει Ημερολόγιο με φωτό από κλάσσικές μοτό και ακόμη εκδίδει (?) κάποιο περιοδικό "Κραδασμοί" (?). Είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης και προσπάθηασα να έρθω σε επαφή με την λέσχη με email αλλά χωρίς αποτέλεσμα. για να τα προμηθευτώ. Μπορεί κάποιος που να είναι στη Λέσχη να με βοηθήσει ?
Ευχαριστώ