ειναι επειδη έχει κοψει τις καταχρήσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
...
Ο byr0n εχει την καλύτερη μνήμη τελικά!![]()
![]()
ειναι επειδη έχει κοψει τις καταχρήσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
...
Ο byr0n εχει την καλύτερη μνήμη τελικά!![]()
![]()
μιλαει αλλα δεν μας τα λεει καλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Κι ενα που δεν το έχουμε βάλει.
Το πράγμα μιλαει μόνο του!
Μοιαζει με το yamaha gl 1000 (το πρωτότυπο) που έχει ξαναμπει, αλλα αυτό φαίνεται για 3κύλινδρο. Μοιαζει με kawa H2 κτλ άλλα αυτό είναι υδρόψυκτο. Μοιαζει με gt suzuki αλλα δεν ταιριάζει ούτε το καπάκι στο φιλτροκούτι, ούτε το σχημα του ντεπόζιτου...
![]()
![]()
![]()
Kαλά το πας!Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
μιλαει αλλα δεν μας τα λεει καλα...
Μοιαζει με το yamaha gl 1000 (το πωτότυπο) που έχει ξαναμπει, αλλα αυτό φαίνεται για 3κύλινδρο. Μοιαζει με kawa H2 κτλ άλλα αυτό είναι υδρόψυκτο. Μοιαζει με gt suzuki αλλα δεν ταιριάζει ούτε το καπάκι στο φιλτροκούτι, ούτε το σχημα του ντεπόζιτου...
![]()
![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
με δουλεύεις ρε?Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Kαλά το πας!![]()
καλα... τότε είναι kawayamazuki HGTL 2![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Είδες που ηταν εύκολο? Μάλλον μπερδεύτηκες γιατί το πέρασες για 3κύλινδρο στην αρχή.Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
α στα διαλα μ' εσκασε...
Kawasaki Square Four750cc του 1971 (πρωτοτυπο)
2χρονο 4κύλινδρο και μάλιστα square four!
Επεσε πάνω στην πετρελαική κρίση και δεν βγήκε ποτέ, αν και το πρωτότυπο δείχνει οτι ηταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο.
Με την παράδοση της Kawasaki σε γρήγορα δίχρονα, φαντάζεστε τι θα γινόταν αν ειχε βγεί?
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ναι όντως το περασα για 3κύλινδρο, δεν φαινόταν καλα και στη φωτογραφία... και φυσικα δεν πήγαινε το μυαλο μου ότι η καβασακι είχε βγαλει square four!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Είδες που ηταν εύκολο? Μάλλον μπερδεύτηκες γιατί το πέρασες για 3κύλινδρο στην αρχή.
2χρονο 4κύλινδρο και μάλιστα square four!
...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Λίγο δύσκολο...
Βλέπουμε ενα μπροστινό απο μοτοσυκλέτα της δεκαετίας του 70 με ενσωματωμένες μερικές έξυπνες ιδέες.
Το το ιδιαίτερο έχει , πως δουλεύει, και σε ποια(ες) μοτοσυκλέτα ανήκει?
Hatta Forks
τα υπολοιπα αργοτερα
Τα γράφω εγω λοιπόν.
Οπως αναφέρεται και στο λινκ που έβαλε ο Φιλιππος, πρόκειται για το πηρούνι Hatta, το οποίο εχει δύο βάσεις για τον άξονα του τροχού.
Στην στανταρ θέση (στην ευθεία με το πηρούνι) εχει μια νορμαλ γεωμετρία για on-off, αν χρησιμοποιηθεί η εμπρος αποκτάει διαφορετική γρήγορη γεωμετρία αλλάζοντας offset και trail και αν οι μπουκάλες περιστραφούν 180 μοίρες αποκτάει αλλά πάλι χρακτηριστικά.
Ετσι με ενα πηρούνι εχεις 3 σε 1, ον, ον-οφφ και οφφ.
Eπίσης αυτό το πηρούνι εχει ιδιαίτερα μεγάλο μήκος ωστε να επιτρέπει να ανεβοκατεβαίνει αρκετά στις πλάκες, κι εχει και ρυθμίσεις προφόρτισης και μια ενσωματωμένη γέφυρα.
Είπατε τίποτα?
Αυτο το πηρούνι το έβαλε η Κawasaki se 3 Μοτοσυκλέτες και η ΄δικιά' μας είναι η Kawasaki F7 175cc Enduro (1971-1975) .
Οι άλλες είναι οι:
Kawasaki F5 350cc "Bighorn" (1970-1971)
Kαι γεννιέται το απλό(?) ερώτημα.
Γιατί να μην έχουμε σήμερα αυτα τα πηρούνια τουλάχιστον σε on-off μοτοσυκλέτες? Τα προτερήματα πολλά και το κόστος ελάχιστο!!
Και η original φωτό.
Kawasaki F8 250cc "Bison" (1971-1972)
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
http://calientestolanu.wordpress.com...brico-en-1997/
Δύσκολο να το μεταφράσω.
cbr 600 κινητήρας πλαίσιο σωληνωτό απο το 1997.
Λές να δούμε παρόμοια να τρέχουν στο gp2?
Θα είναι μάλλον κατάντια να παρακολουθάς αγώνες με τόσο σκληρούς κανονισμούς που να αφήνουν την τεχνολογία απ έξω για να ρίξουν το κόστος συμμετοχής.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
http://calientestolanu.wordpress.com...brico-en-1997/
Δύσκολο να το μεταφράσω.
cbr 600 κινητήρας πλαίσιο σωληνωτό απο το 1997.
Λές να δούμε παρόμοια να τρέχουν στο gp2?
Θα είναι μάλλον κατάντια να παρακολουθάς αγώνες με τόσο σκληρούς κανονισμούς που να αφήνουν την τεχνολογία απ έξω για να ρίξουν το κόστος συμμετοχής.
Ολόσωστος και γρήγορος!![]()
Οι ανθρωποι σκεφτονταν μπροστά!
Mα εκεί πάει το πράγμα Στέφανε, στην νέα Moto2 κατηγορία ο κινητήρας θα είναι Honda, τα λάστιχα Dunlop, και ο καθένας θα εχει τον σκελετό του.
Ομως οι αγώνες θα είναι συναρπαστικοί με πολύ μικρές διαφορές και ο αναβατης θα κάνει την διαφορά.
Ιδωμεν!
Το πηρούνι Hatta παραπάνω το είδες, ποιά η γνώμη σου?![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Νομίζω οτι οι μοτοσυκλετιστές έχουν γίνει πλέον σαν τις αναγνώστριες του cosmopolitan.Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Το πηρούνι Hatta παραπάνω το είδες, ποιά η γνώμη σου?![]()
Δεν έχουν καμιά επαφή με το αντικείμενο εκτός απο το χρώμα το σχήμα του φαναριού και τον "μύθο" γύρω απο το μοντέλο που γεννιέται στο κλαμπάκι της γειτονιάς.
Το πηρούνι πολύ έξυπνο αλλά φαντάσου πονοκέφαλο που θα δημιουργούσε η "ρύθμισή" του στην πλειοψηφία των χρηστών.
Ισως βέβαια να είναι σωστότερη αντιμετώπιση αυτή απο το ψάξιμο το σκάλισμα και την γκρίνια, αλλά τι να κάνουμε για μένα τουλάχιστον η μηχανή είναι χόμπυ, θα έχω ακόμα και όταν σταματήσω να καβαλάω.![]()
Εκεί εχω καταλήξει κι εγω.Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Νομίζω οτι οι μοτοσυκλετιστές έχουν γίνει πλέον σαν τις αναγνώστριες του cosmopolitan.
Δεν έχουν καμιά επαφή με το αντικείμενο εκτός απο το χρώμα το σχήμα του φαναριού και τον "μύθο" γύρω απο το μοντέλο που γεννιέται στο κλαμπάκι της γειτονιάς.
Το πηρούνι πολύ έξυπνο αλλά φαντάσου πονοκέφαλο που θα δημιουργούσε η "ρύθμισή" του στην πλειοψηφία των χρηστών.
Ισως βέβαια να είναι σωστότερη αντιμετώπιση αυτή απο το ψάξιμο το σκάλισμα και την γκρίνια, αλλά τι να κάνουμε για μένα τουλάχιστον η μηχανή είναι χόμπυ, θα έχω ακόμα και όταν σταματήσω να καβαλάω.![]()
Εχουμε πάντως ακόμα δρόμο να καβαλάμε και να φχαριστιόμαστε!
Κι ενα ευκολάκι, αλήθεια!
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957