Σελίδα 22 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 121718192021222324252627 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 316 έως 330 από 480

Θέμα: φθηνο μα πολυ φηνο site απο αγγλια

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
    Γιατι ειμαι εκτος θεματος?Νομιζω οτι ειμαι σχετικοτατος με το θεμα αγορας απο το εν λογω μαγαζι,καθωτι δεν εγραψα κατι ασχετο.
    Επισης αν δεν ηταν αυτο το θεμα,δε νομιζω οτι θα τολμαγα να αγορασω απο εξω.
    Το οτι για καποιους φαινεται απλη διαδικασια η παραγγελια απο το εξωτερικο,δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν noobαδες στο θεμα κ ισως προβληματα και φοβιες που εχω συναντησει εγω να τα βρουν και αλλοι και να αγχωνονται αδικως.

Ευχαριστω ομως οπως και να χει για τις απαντησεις σου.

Εστω και ετσι 21 σελιδες θεμα,βοηθαει πολυ και προπαντων μας γλιτωνει χρηματα.
    είπες "ανιχνευτη που εχασες το track του δεματος? "... Πραγματικά αυτό το σχόλιο δεν το κατάλαβα.. Ότι θες πάντως και μπορώ θα βοηθήσω.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Orfeus
    με βαση αυτο καταλαβα οτι σε καποια φαση εχασες τη δυνατοτητα ανιχνευσης του δεματος.Παρανοηση δικια μου.
    Γενικοτερα ολη την ωρα εβλεπες που βρισκοταν το δεμα??

Μερικες φορες λογω βιασυνης γραφω βιαστικα και δε γινεται ευκολα αντιληπτο απο τους αναγνωστες τι θελω να πω.Συγγνωμη.
    Ηρέμησε...

Απλά, το δέμα δεν είναι ανιχνεύσιμο με το που θα παραδοθεί στon ταχυμεταφορέα. Μεσολαβεί κάποιο εύλογο διάστημα ώστε και αυτοί να το περάσουν στο σύστημα τους (συνήθως ο χρόνος αυτός δεν είναι περισσότερος από μία μέρα...).

Πάντως όσο μπορώ θα βοηθήσω.

Πέφτουλας
    Σημερα παρελαβα και γω!Ολα καλα!Το κρανακι ηρθε φασκιωμενο σε αφρολεξ και εχει ημερομηνια παραγωγης Η/10.Ευχαριστω ολα τα παιδια με τα ποστ τους που βοηθησαν ωστε να βγουμε ολοι κερδισμενοι!

Πάντα κράνος!!!!
    Μόλις παρέλαβα και εγώ!!!!!!Arai Viper Gt Thunder White άριστα συσκευασμένο και στην πόρτα μου.Ήδη έχω πάθει πλάκα,απλά κρανάρα!!!!!!

Έχει ημερομηνία κατασκευής Η04,Αυτό σημαίνει Απρίλιος του 2008???

Να κάνω μ ια χαζή ερώτηση???Το pin lock που μου έστειλαν μαζί,τι ακριβώς κάνει???
    Επίσης που μπορώ να βρώ φιμέ ζελατίνα να βάλω????
    ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!

βολτάδικο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasmms
    Να κάνω μ ια χαζή ερώτηση???Το pin lock που μου έστειλαν μαζί,τι ακριβώς κάνει???
    μπαίνει μέσα από την ζελατίνα σου και εμποδίζει το θάμπωμα... βασικά δεν θαμπώνει με τίποτα με pinlock! ιδανικό για χειμώνα και βροχή. το καλοκαίρι δεν χρειάζεται τόσο...

Παλαιό μέλος

arai kai pinlock (uv protection)

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    μπαίνει μέσα από την ζελατίνα σου και εμποδίζει το θάμπωμα... βασικά δεν θαμπώνει με τίποτα με pinlock! ιδανικό για χειμώνα και βροχή. το καλοκαίρι δεν χρειάζεται τόσο...
    και για το καλοκαίρι έχει χρησιμότητα. Έχει 100% UV protection και είναι και ο λόγος που το τοποθέτησα αμμέσως.

βολτάδικο μέλος

Re: arai kai pinlock (uv protection)

Αρχικά δημιουργήθηκε από anixneyths
    και για το καλοκαίρι έχει χρησιμότητα. Έχει 100% UV protection και είναι και ο λόγος που το τοποθέτησα αμμέσως.

Έλα ρε! Δεν το ξερα αυτό! Μια χαρά...!

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kostasmms
    Μόλις παρέλαβα και εγώ!!!!!!Arai Viper Gt Thunder White άριστα συσκευασμένο και στην πόρτα μου.Ήδη έχω πάθει πλάκα,απλά κρανάρα!!!!!!

Έχει ημερομηνία κατασκευής Η04,Αυτό σημαίνει Απρίλιος του 2008???

Επίσης που μπορώ να βρώ φιμέ ζελατίνα να βάλω????
    Σημαίνει Απρίλιος 2008 όντως. Καλορίζικο και πάντα αγρατζούνιστο να είναι!!!!

Όσον αφορά μαύρη ζελατίνα πουλάει και η Carol. Nα γνωρίζεις επίσης πως υπάρχουν και pinlock διαφόρων χρωματισμών αν δεν θες να πάρεις ζελατίνα.

Παλαιό μέλος

Re: Re: arai kai pinlock (uv protection)

Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
    Έλα ρε! Δεν το ξερα αυτό! Μια χαρά...!
    Φυσικά... Το αναγράφει στην συσκευασία του pinlock (το ξανατσέκαρα μόλις και είναι όντως έτσι...)

Πάντα κράνος!!!!
    και εγώ μόλις το είδα πάνω στο pin lock.Βγαίνει σε 4-5 χρώματα.Θα μιλήσω με την Carol γιατιστο site δεν έχει κάτι.
    ΗΡΑΚΛΑΡΑ ΟΛΕ!

Πέφτουλας
    ζελατινες και τετοια δεν εχει στη σελιδα..αλλα θα σου πει...35 λιρες για φιμε ζελατινουλα...

αγορα κρανος απο ΑΓΓΛΙΑ

γεια σας ρε παιδια. παρακολουθω καιρο το φορουμ,δεν γραφω συχνα γιατι παντα καποιος με καλυπτει σε αυτα που γραφονται, οποτε δεν χρειαστηκε.καλη ειναι ομως και η επικοινωνια. anyway,μη σας ζαλιζω με αυτα. εκανα την προηγουμενη παρασκευη μια αγορα απο ενα site στην αγγλια bctmotorcycles.co.uk πηρα ενα shoei χ-spirit η τιμη του καταπληκτικη 340λιρες μαυρο σκετο, φτανει να το παρω στα χερια μου. κοιταξτε τιμες.δεν εχει ερθει ακομα. πηρα τη δευτερα τηλεφωνο και μου ειπε !@#$%^&*%$#$%^&*()(* 4-5 days. δηλαδη δεν καταλαβα τιποτα απο οτι μου ειπε εκτοσ απο το 4-5 μερες.εμεινα λιγο μαλακας οταν μου μιλησε και του απανταω, so everything ok, τι μου πε τωρα ενας θεος ξερει. και μου λεει οκ!!!!οποτε εκλεισε η συζητηση μας. θα δουμε τωρα. ελπιζω να πανε ολα καλα.θα σας ενημερωσω αν αξιζει. καλες αγορες παιδια και να περνατε καλα!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος

Re: αγορα κρανος απο ΑΓΓΛΙΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniss
    πηρα τη δευτερα τηλεφωνο και μου ειπε !@#$%^&*%$#$%^&*()(* 4-5 days. δηλαδη δεν καταλαβα τιποτα απο οτι μου ειπε εκτοσ απο το 4-5 μερες.εμεινα λιγο μαλακας οταν μου μιλησε και του απανταω, so everything ok, τι μου πε τωρα ενας θεος ξερει. και μου λεει οκ!!!!οποτε εκλεισε η συζητηση μας.
    XAXAXAXAXAXA....:rotflmao: :rotflmao:

Μετά συγχωρήσεως αλλά το βρήκα αστείο...

Νέο μέλος

bikers bargain παραγγελια

Μετα απο αναζητηση πιστευω οτι το bikers bargains πρεπει να ειναι το πιο φθηνο αλλα απο επικοινωνια σκιζουν !!! Τους εχω στειλει 2 email εδω και 2 ημερες αλλα ακομη περιμενω απαντηση.
    Τηλεφωνο περαν του 0800 δεν βλεπω .... τελικα ειναι σοβαρη εταιρεια η θα κλαιω τα λεφτα μου ?

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios

Re: bikers bargain παραγγελια

Αρχικά δημιουργήθηκε από aspan
    Μετα απο αναζητηση πιστευω οτι το bikers bargains πρεπει να ειναι το πιο φθηνο αλλα απο επικοινωνια σκιζουν !!! Τους εχω στειλει 2 email εδω και 2 ημερες αλλα ακομη περιμενω απαντηση.
    Τηλεφωνο περαν του 0800 δεν βλεπω .... τελικα ειναι σοβαρη εταιρεια η θα κλαιω τα λεφτα μου ?
    Μέχρι τώρα κανένας δεν τα έχει κλάψει ..............
    Επικοινόνησε τηλεφωνικά μαζί τους ............
    00448000932489

Παρόμοια θέματα

1. Ενα πολυ ενδιαφερον site με video-test
    από AFTER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2006, 12:24
  2. ΕΝΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ Site ΑΠΟ ΦΙΛΟΥΣ
    από mike78 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2005, 13:02
  3. Πολυ Καλο Site
    από toyota στο forum Off topic