up up up kai pali up!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από FARMAKOPIOS
up up up kai pali up!!!!
αμα σ'αρεσει τοσο,
google it
204.000 αποτελεσματα, ειναι αρκετα για να περασεις τα επομενα 2 χρονακια διαβαζοντας ΜΟΝΟ για το SP2
![]()
Aν υποσχεθούμε ότι θα σου φέρνουμε τσιγάρα ;Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
θα μπορουσα να συνεχισω απ απειρον με το θεμα βελτιωσης και ανταλλακτικων αλλα λεω να σταματησω καπου εδω ,γιατι στο τελος θα παω να αγορασω κανενα και θα καταληξω φυλακη απο τα χρεη...![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=80444
![]()
Δεν έτυχε να το οδηγησω,αλλά έχει απίστευτο ηχο.
Εδώ(Ελλάδα)είναι δύσκολο να βρεις καθαρό, και οριτζιναλ.
Εκεί δεν ξέρω
Οδήγησέ το πρώτα, σε όσο πιο γενικές συνθήκες μπορείς, γιατί δεν κάνει για όλους.
Είναι μια μοτοσυκλέτα ουσιαστικά ΑΧΡΗΣΤΗ, αφού δεν κάνει σχεδόν για τίποτα, κάνει για ένα πράγμα μόνο: Να πηγαίνεις γρήγορα.
Η στάση σώματος είναι ψηλά η σέλα, πολύ χαμηλά τα clipons, το κέντρο βάρους ψηλό, με 1.80 ύψος δεν πατάς και με απόλυτη σιγουριά κάτω, είναι βαρύ και στα κιλά και σε αίσθηση ακίνητο (όχι πολύ βαρύ, αλλά δεν είναι και σαν ελαφρύ), ΔΕΝ νοιώθει καλά όταν το πηγαίνεις σιγά, συντηρητικά, προσεκτικά, κρατημένα.
Σε στενό στροφιλίκι, και όπου είσαι με το γκάζι κλειστό την περισσότερη ώρα, είναι κουραστικό σε βαθμό εκνευρισμού.
Για καθημερινή χρήση, αστική χρήση, κακό οδόστρωμα δεν κάνω καν λόγο. Αυτό και το Daytona 675, τα δύο πιο βασανιστήρια που έχω οδηγήσει.
Σε ιπποδύναμη τα σύχρονα 600rrrrrr παίζει και να του ξεκολλάνε ελαφρώς σε επιτάχυνση, ίσως μετά τα 200 να μαζεύει.
Θέλει να το οδηγήσεις με γκάζι ανοικτό, επιθετικά, με χούφτωμα μέσα στην στροφή. Όταν το κάνεις αυτό, γίνεται χαλί να το πατήσεις, χάνονται οι δυστροπίες, χάνεται το βάρος, χάνονται όλα. Το μπροστινό φρενάρει εκεί που το θες, το πλάγιασμα έρχεται μόνο του, και στο ζητάει και το ίδιο να ανοίξεις γκάζι άφοβα, ενώ βρήσκεσαι να κοιτάς το κοντέρ ενώ είσαι πλαγιασμένος στην παρατεραμένη και να μην πιστεύεις τι βλέπεις (εν μέρη δίκιο γιατί κλέβει στο αισιόδοξο).
Α και με ένα άτομο, ταξιδεύει πολύ γρήγορα και εύκολα στους ανοικτούς δρόμους.
Για ότι άλλο θες ρώτα.
Υ.Γ. Και επειδή το έχω ξαναδεί το έργο, κάτοχος και οδηγός του εδώ και μια δεκαετία. Όχι ''θεωρητικός'' και ''ειχε ένα ένας φίλος μου και μου το είχε δώσει να κάνω σέρβις και έγραψα 2000km'' και μαστροχαλαστής-ξερόλας-φιδέμπορας-μοτεροανατιναχτής...
χαχαχαχ πάντως είμαι στθερός στα << Άχρηστα>>....
Ευχαριστώ για όλα...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
οπως σου ειπε και ο κατοχος αλλα και αν διαβασες απο την αρχη το thread, θα εχεις καταλαβει οτι ειναι απολυτο εργαλειο...
σαφως το 675 ειναι πιο ελαφρυ, μανιτζεβελο, ευχρηστο, αξιοποιησιμο...
αυτο ομως ειναι SP2, ενα πραγματικο superbike...
παντως Νικο, αν το παρεις αυτο δεν το πουλας μετα...ειναι ιστορικο μηχανακι και του αξιζει να μεινει συντηρημενο και προσεγμενο...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
και το 999 και το sp2 ειναι ιστορικα μηχανακια...
προσωπικα θα επελεγα honda γιατι και εμφανισιακα δεν με τραβαει το ducati και επειδη ειναι ducati με οτι αυτο συνεπαγεται απο προβληματα, αξιοπιστια, σερβις κλπ...
και τα 2 αβολα για δρομο, και τα 2 απολυτα οπλα πιστας...
αν πηγαινα σε ducati θα ηταν ενα εκ των 1098/1198...
750 εννοεις gsxr ετσι??
και για πες πως σου φανηκε?
και γιατι δεν το επιλεγεις και ψαχνεις για κολοκοτρωνηδες??![]()
δεν έχεις καταλάβει ότι είμαι βλαμμένος αρχαιολάτρης...
ναι για gsxr750 λέω...
μου άρεσε πάρα πολύ, φοβερό μηχανάκι..
ειδικά αν έχεις και ένα ακόμα άτομο που θες να κουβαλάς...
φοβερό ήχο με την ακρααπ που είχα και ωραία φρένα (ήταν βελτιωμένα) δεν ξέρω πόσο διαφορά έχουν...
μου άρεσε πάρα πολύ...
Οδήγησα και άλλα zx10 (2006) πολλά τα άλογα για τα μυαλά που κουβαλάω...
999s ....:a07::a07:
(περισσότερες λεπτομέριες μετά την αγορά)
To sp2 telegons είναι πανάκριβο σε ανταλλακτικά γιατί στις προηγούμενες σελίδες διάβασα κάτι για 3000 για πλάκα...
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."
τα 3000 που διαβασες αφορουν βελτιωμενα ανταλλακτικα του αγωνιστικου τμηματος της honda (hrc)...
τα οποια δεν χρειαζεται να παρεις αφου το μηχανακι δεν θα κατεβει σε αγωνες...
μια χαρα δουλευει και χωρις τα hrc ψυγεια και μοχλικο...
αλλα ακομα και να τα ηθελες, υπαρχουν μια χαρα αντιγραφες σαφως φθηνοτερες που κανουν την ιδια δουλεια...
τα ανταλλακτικα οντως ειναι παμφθηνα (και εδω Ελλαδα με ακατανομαστο) γιατι το θυμαμαι που μου το ελεγε ο Αντωνης που το ειχε ψαξει για τα πλαστικα του χαρακτηριστικα, που ειναι πιο κατω και απο την μιση τιμη σε σχεση με ενα cbr...
αλλα μην πετυχεις κανενα 750 σε ισαδι...θα σφυριζεις αδιαφορα και θα κοιτας αριστερα δεξια σαν κατι να ψαχνεις, μπας και περασει γρηγορα και γλιτωσεις την ξεφτιλα...(και με το 999 τα ιδια)...![]()
ΑΑΑ... οκ!
όχι ρε...τι να τα κάνω τα hrc...
Φίλε δεν έχω ούτε μυαλό ούτε χέρια ακόμα για τόσα άλογα...
σκέψου βρήκα ένα cbr1000rr 2008 fireblade σε τιμή ξεφτίλα (θα κλάψεις) και προσπαθώ να κοιτάξω αλλού...
Θα το δω από κοντά να δω αν έχει ιστορικό συντήρησης θα δω και το daytona (που έμαθα ότι είναι πένα)...
Και βλέπουμε...
Τελευταία τροποποίηση από ΝIKOLTSOS; 14/03/2016 στις 11:28.
"...ΌΛΑ ΕΊΝΑΙ ΔΡΌΜΟΣ..."