Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
το μηχανάκι σου έχει συμπλέκτη ή είναι αυτόματο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στα ανέκδοτα σας λέω τόση ώρα και δε με ακούτε![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
το μηχανάκι σου έχει συμπλέκτη ή είναι αυτόματο?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
στα ανέκδοτα σας λέω τόση ώρα και δε με ακούτε![]()
ONLY THE GOOD DIE YOUNG
καταλαβα...
οι κατοχοι χοντα οδηγανε βαση μανιουαλ ε??
Ρε DUKASII ποιός ο λόγος να ξεκινάς χωρίς συμπλέκτη και να κατεβάζεις με τον ίδιο τρόπο , εκτός από το να γαμήσεις το μηχανάκι και να ρισκάρεις μια καλή σαβούρδα??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
καταλαβα...
οι κατοχοι χοντα οδηγανε βαση μανιουαλ ε??
Για πες να μάθουμε
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
πες μου εσυ πως θα φαω σαβουρδα απο ολα αυτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Ρε DUKASII ποιός ο λόγος να ξεκινάς χωρίς συμπλέκτη και να κατεβάζεις με τον ίδιο τρόπο , εκτός από το να γαμήσεις το μηχανάκι και να ρισκάρεις μια καλή σαβούρδα??
Για πες να μάθουμε
για να καταλαβω και εγω γιατι σου δίνω σημασια ρε μαστορα..
Όντως έχεις δίκιο μαλακία είπα από εδώ και πέρα να με αγνοείς, θεώρησε ότι είμαι συμπλέκτηςΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
πες μου εσυ πως θα φαω σαβουρδα απο ολα αυτα...
για να καταλαβω και εγω γιατι σου δίνω σημασια ρε μαστορα..
![]()
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Να φαω πήγα και το γ@μ@@τε το thread με τον συμπλέκτη.
Ρε παιδιά μια χαρά πάνε τα μηχανάκια και χωρίς (εκτός BMW boxer), σίγουρα στα κατεβάσματα θέλει περισσότερη προσοχή και τεχνική για να μην προκαλεις φθορές.
Εχω φίλο που οδηγει χωρίς συμπλέκτη 20 χρόνια τώρα, λόγω πολύ σοβαρού προβλήματος στο χέρι.![]()
Μπορούμε τώρα να ξαναγυρίσουμε στο κανονικό πρόγραμμα?![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
να προσεχεις μη φας καμια τουμπα..και μη χαλασεις το μοτερ ...που λες τετοια πραμματα για τον συμπλεκτη φιλε...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Να φαω πήγα και το γ@μ@@τε το thread με τον συμπλέκτη.
Ρε παιδιά μια χαρά πάνε τα μηχανάκια και χωρίς (εκτός BMW boxer), σίγουρα στα κατεβάσματα θέλει περισσότερη προσοχή και τεχνική για να μην προκαλεις φθορές.
Εχω φίλο που οδηγει χωρίς συμπλέκτη 20 χρόνια τώρα, λόγω πολύ σοβαρού προβλήματος στο χέρι.![]()
Μπορούμε τώρα να ξαναγυρίσουμε στο κανονικό πρόγραμμα?![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
μπορει να ειμαι κουλος και χοντρος αλλα το μηχανακι μου (χωρις εμεναπανω) σας εχει ολους ...
ευρωκουλαδια![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...ighlight=Z1000
το οδηγαω εγω αν θες ντιντι ...Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μπορει να ειμαι κουλος και χοντρος αλλα το μηχανακι μου (χωρις εμεναπανω) σας εχει ολους ...
ευρωκουλαδια![]()
![]()
![]()
![]()
70 κιλα ειμαι...
πεναμε και τα κ5 με υπερβαρους...
αξεχασα...
...
εχει συμπλεκτη το μηχανακι σου ε?![]()
![]()
Ρε δούκα, μήπως να στείλουμε στον τωρινό κάτοχο της πρώην μηχανής σου μια επιστολή να σου δώσει για λίγο τη μηχανή μπας κ δούμε τη κόντρα?? Να μάθουμε τελικά αν ισχύουν και όλα όσα έγραψες :wacko:
Τρελοκοτσιδού..!!!!
ναι ρε μωρό αντε στειλε καμια επιστολη ..βαλε και κραγιον και βαλε και κανα φιλακι πανω στο γραμμα...μπας τον πεισουμε...Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Ρε δούκα, μήπως να στείλουμε στον τωρινό κάτοχο της πρώην μηχανής σου μια επιστολή να σου δώσει για λίγο τη μηχανή μπας κ δούμε τη κόντρα?? Να μάθουμε τελικά αν ισχύουν και όλα όσα έγραψες :wacko:
Να ρίξω και λίγο άρωμα για να ζαλιστεί και να δεχτεί τα πάντα...??Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ναι ρε μωρό αντε στειλε καμια επιστολη ..βαλε και κραγιον και βαλε και κανα φιλακι πανω στο γραμμα...μπας τον πεισουμε...![]()
Τρελοκοτσιδού..!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ευρωκουλαδια![]()
![]()
![]()
![]()
Ναι καλά, από τότε περιμένουμε εκεινο το print screen![]()
Το μηχανακι μου (μεμεναπανω) το εχει το μηχανακι σου (μεσεναπανω).![]()
Dukas είσαι 70? Xmmm μπρεί και να μου ρίχνεις τότε, στο avatar φαίνεσαι πιο γεματούτσικος![]()
Εγω ειμαι 70 με φόρμα, μπότες, κράνος, γάντια![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
ψαρωσες μικρη μου ε???Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Ναι καλά, από τότε περιμένουμε εκεινο το print screen![]()
Το μηχανακι μου (μεμεναπανω) το εχει το μηχανακι σου (μεσεναπανω).![]()
Dukas είσαι 70? Xmmm μπρεί και να μου ρίχνεις τότε, στο avatar φαίνεσαι πιο γεματούτσικος![]()
Εγω ειμαι 70 με φόρμα, μπότες, κράνος, γάντια![]()
Λίγο σεβασμό παρακαλώΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ψαρωσες μικρη μου ε???![]()
Σου ρίχνω και μερικά χρονάκια![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957