Ούτε το cb 1300 , ούτε πολλά άλλα όπλα να προσθέσω .Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Εδω upside down δεν εχουν τα fazer 600 (2011) επειδη.. κοστιζει, ουτε τα vfr (μουαχαχα) κ εχει ο κορεατης...
Άρα αυτό το 250 φρενάρει καλύτερα .
Ούτε το cb 1300 , ούτε πολλά άλλα όπλα να προσθέσω .Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Εδω upside down δεν εχουν τα fazer 600 (2011) επειδη.. κοστιζει, ουτε τα vfr (μουαχαχα) κ εχει ο κορεατης...
Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
Ούτε το cb 1300 , ούτε πολλά άλλα όπλα να προσθέσω .
Οχι φυσικα, το kawasaki 250 φρεναρει καλυτερα, επειδη... ειναι kawasaki.![]()
επειδή ειμαι κι εγω αγοραστης αυτης της κατηγοριας εχω να πω οτι δυστυχως στα 250 οι επιλογες ειναι λιγες και ακριβες (ninja, ybr)
δυστυχως η επομενη κατηγορια στην ελληνικη αγορα είναι τα 600 οπου σιγουρα το value for money ειναι καλυτερο αλλα καποιος μπορει να μην θελει να παει τοσο ψηλα απο θεμα εμπειριας, στυλ οδηγησης, κοστος χρησης κλπ
μακαρι να υπηρχε αγορα στα 400
στην πραξη τωρα:
τα <<ιαπωνικα>> 250 ειναι πανακριβα (και οχι ιαπωνικα)
αν δινεις 3500 βαλε κατι παραπανω και παρε μεταχειρισμενο 600
αν θελεις οπωσδηποτε 250 δωσε 2000-2500 και παρε μεταχειρισμενο 250
αν θελεις οπωσδηποτε καινουριο βαλε κατι παραπανω να πας απο 250 στα 600
το hyosung δινει πολλα για τα λεφτα που ζηταει οποτε είναι μαλλον φτηνιαρικο και οχι φτηνο και φυσικα το παντρεύεσαι
Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
upside down εχουν και τα Gilera τα 50αρακια....
h ποιοτητα κατασκευης αν δεις το μηχανακι απο κοντα ειναι πολυ "χοντροκομμενη"
και στα πλαστικα και στα μεταλλα
και 3500 ευρω ειναι πολλα λεφτα για να τα πεταξεις....
φιλε EndmOst πιο λογικο θα μου ακουγοταν να ηθελες να αγορασεις Cagiva
Accipere quam facere praestat injuriam
USD πηρούνι δεν είναι καλύτερο επειδή και μόνο είναι USD, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό, και συνήθως τα USD είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για χρήση δημόσιου δρόμου. Καλό είναι πριν αποκαλούμε τους άλλους φάσιονς βίκτιμς, να έχουμε λίγο ορθολογικά σκεπτικά και όχι τους μύθους του πολύ του κόσμου.
Επίσης είδα ότι αναφέρθηκε μοτέρ Suzuki. Το κινέζικο ΔΕΝ έχει κινητήρα Suzuki, έχει ΚΙΝΕΖΙΚΟ μοτέρ δικής τους σχεδίασης. Γιατί έχει διαδωθεί γενικά αυτό με τα μοτέρ Suzuki δεν ξέρω, το ακούω συχνά όμως.
Με 3500 ευρώ παίρνεις πολύ καλύτερες μοτοσυκλέτες. Mε μια ματιά στο Car.gr θα βρεις ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ένα σωρό CB600 Hornet, που είναι 10δες φορές καλύτερη επιλογή στα 2000-2500 ευρώ, να του βάλεις λάστιχα, καμια μπαταρία, καμιά αλυσίδα, κανά πλήρες σέρβις, πάλι κάτω από 3500 θα είσαι και θα έχεις πολύ περισσότερη μοτοσυκλέτα. Ξανασκέψου το θα έλεγα, εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.
+ όσα θέλειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
USD πηρούνι δεν είναι καλύτερο επειδή και μόνο είναι USD, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό, και συνήθως τα USD είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για χρήση δημόσιου δρόμου. Καλό είναι πριν αποκαλούμε τους άλλους φάσιονς βίκτιμς, να έχουμε λίγο ορθολογικά σκεπτικά και όχι τους μύθους του πολύ του κόσμου.
Επίσης είδα ότι αναφέρθηκε μοτέρ Suzuki. Το κινέζικο ΔΕΝ έχει κινητήρα Suzuki, έχει ΚΙΝΕΖΙΚΟ μοτέρ δικής τους σχεδίασης. Γιατί έχει διαδωθεί γενικά αυτό με τα μοτέρ Suzuki δεν ξέρω, το ακούω συχνά όμως.
Με 3500 ευρώ παίρνεις πολύ καλύτερες μοτοσυκλέτες. Mε μια ματιά στο Car.gr θα βρεις ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ένα σωρό CB600 Hornet, που είναι 10δες φορές καλύτερη επιλογή στα 2000-2500 ευρώ, να του βάλεις λάστιχα, καμια μπαταρία, καμιά αλυσίδα, κανά πλήρες σέρβις, πάλι κάτω από 3500 θα είσαι και θα έχεις πολύ περισσότερη μοτοσυκλέτα. Ξανασκέψου το θα έλεγα, εσύ βέβαια ξέρεις καλύτερα.
το μεγάλο μείον επίσης είναι και η ανεπάρκεια σε ανταλλακτικά και είναι και το πρώτο που πρέπει να ψάξεις ...
πχ πάρε στην αντιπροσωπεία και ρώτα για πλαστικά μερη τιμές και παράδοση για κάποιο παλιότερο μοντέλο τους ώστε να δεις τι παίζει ..
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι το μηχανακι ειναι Κινεζικο,
ακου ωραια σχολια αλλα το μηχανακι ειναι Κορεατικο ( εχει πολυ μεγαλη διαφορα ) και ο κινητηρας φτιαχνεται Ιαπωνια ( εχωντας σωστη πηγη για αυτα που λεω)
Μην κοιτατε μονο το ονομα ( που σας ακουγεται περιεργο) και μετα βγαζετε ενα γρηγορο συμπερασμα .
Επισης να απαντησω σε ενα σχολιο.
Και το Hyosung ειναι Δικυλινδρο και 8 αβαλβιδο.
ρε φιλαρακι αφου εισαι αποφασισμενος να το παρεις και σου ειπε και την αποψη του ο Πανοπτικος που το οδηγησε γιατι μας ξαναρωτας και εχεις αμφιβολιες?
παρτο να τελειωνουμε....![]()
αλλωστε δεν υπαρχει πουθενα στην Θεσσαλονικη να το δεις. μολις ζητησεις ανταλλακτικο θα πας στο περιπτερο και θα παρεις...![]()
Οντως παληκαρε και εμενα μου φαινεσαι αποφασισμενος.
Για ποιο λογο ρωτας γνωμες αλλων αφου ψαχνεις να βρεις απο παντου επιχειρηματα να τους αντικρουσεις δεν εχω καταλαβει.
Πανε παρτο και μετα ανοιξε ενα θεμα να σου πουμε καλοριζικο και καλα να παθειςκαλες βολτες και απροβληματιστο.
Αν αρεσει σε εσενα τους αλλους τους περισσευει!
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Δεν αποκαλεσα κανεναν απο εδω μεσα, ουτε εμεσα.
Συμφωνω, η ποιοτητα τους μπορει να ειναι χειροτερη απο ενα αντιστοιχο συμβατικο πιρουνι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
USD πηρούνι δεν είναι καλύτερο επειδή και μόνο είναι USD, δεν λέει τίποτα απολύτως αυτό, και συνήθως τα USD είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ για χρήση δημόσιου δρόμου.
Θα ηθελα ομως να εξηγησεις, γιατι ειναι χειροτερα για χρηση δημοσιου δρομου τα usd ?????
Ορθολογικο σκεπτικο ειναι να το αποκαλεις "κινεζικο" ενω ειναι κορεατικο, και να προεξοφλεις οτι δεν αξιζει να το παρειςΑρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
να έχουμε λίγο ορθολογικά σκεπτικά και όχι τους μύθους του πολύ του κόσμου.
![]()
Ο κινητηρας δεν ξερω αν γραφει σουζουκι, αλλα η χιοσουγκ ειναι μια εταιρια που συνεργαζοταν με την σουζουκι.
Υγ. φιλε EnDmOsT, δεν νομιζω οτι ειναι 2κυλινδρο, εκτος αν του αλλαξαν μοτερ στο 2010
V-Twin είναι ο κινητήρας.Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Υγ. φιλε EnDmOsT, δεν νομιζω οτι ειναι 2κυλινδρο, εκτος αν του αλλαξαν μοτερ στο 2010
Ψάξτο όλα έτοιμα τα θέλεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Θα ηθελα ομως να εξηγησεις, γιατι ειναι χειροτερα για χρηση δημοσιου δρομου τα usd ?????
(μη αναρτώμενο βάρος)
ο κινητηρας δεν ειναι Suzuki made in Japan.Αρχικά δημιουργήθηκε από EnDmOsT
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι λετε οτι το μηχανακι ειναι Κινεζικο,
ακου ωραια σχολια αλλα το μηχανακι ειναι Κορεατικο ( εχει πολυ μεγαλη διαφορα ) και ο κινητηρας φτιαχνεται Ιαπωνια ( εχωντας σωστη πηγη για αυτα που λεω)
η Hyosung αγορασε τεχνογνωσια απο την SUZUKI και κατασκευασε με το δικο τους "γραμμα" το μοτερ
οπως το VVT που ειναι πατεντα της Toyota και το εχει δανεισει στην KIA ..
τα αυτοκινητα KIA δεν εχουν εξαρτηματα Toyota ...
Accipere quam facere praestat injuriam
Πριν 3 χρόνια ένας έμπορος στη Θησέως (Καλλιθέα) είχε 5-6 κομάτια καινούργια και είχε αλλάξει τα αυτοκόλητα με Suzuki και παραμύθιαζε τον κόσμο..................
Εχω διαβάσει για το μοντ. '07-'08 διάφορα τεστ του εξωτερικού (αμερική-Αγγλία-Αυστραλία)όπου όλοι έλεγαν ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με το πίσω φρένο (θέλει αλλαγή άμεσα δαγκάνα κτλ.) και τα λάστιχα ήταν επικίνδυνα και κάτι ψιλοπροβληματάκια με τα ηλεκτρικά του μετά απο οδήγηση σε βροχή..... (όταν στεγνώσει στρώνει).
Βέβαια απο κοντά είναι όμορφο και δεν μοιάζει με τίποτα για 250ρακι, όποιος δεν ξέρει θα το περνάει τουλάχιστον για 600.