Δεν ξερω, αν ηταν kymco πχ, θα σου ελεγα να παρεις στα κεντρικα και να τους υπαγορευσεις τον αριθμο πλαισιου.
Τωρα...
Κοιτα αν υπαρχει επισημος αντιπροσωπος, κ επικοινωνησε μαζι του.
![]()
Δεν ξερω, αν ηταν kymco πχ, θα σου ελεγα να παρεις στα κεντρικα και να τους υπαγορευσεις τον αριθμο πλαισιου.
Τωρα...
Κοιτα αν υπαρχει επισημος αντιπροσωπος, κ επικοινωνησε μαζι του.
![]()
Χαχαχα το πήρες χαμπάρι και συ ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Πολυμήχανος
.....![]()
Μη χαλάς το χρόνο σου σε κούτσουρα απελέκητα![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
ριξε μια ματια στα σωληνακια των φρενωνΑρχικά δημιουργήθηκε από EnDmOsT
100% εκτος TOPIC. δεν ξερω τι εγεινε :P
Τελος παντων.
Eρωτηση.
Πως μπορω να ελεγξω το τι χρονολογια ειναι το μηχανακι (πανω στον Αριθμο πλαισιου)
τι πρεπει να δω?
γραφουν πανω ημερομηνια κατασκευης οποτε εκει κοντα είναι και η μηχανη
Προτίμησε να πάρεις ενα μηχανάκι που να υποστηρίζεται από οργανωμένη αντιπρωσοπεία στην Ελλάδα.
Προτίμησε επιπλέον ένα μοντέλο που να έχει κυκλοφορήσει αρκετά στην Ελληνική αγορά.
Προτίμησε επίσης μηχανάκι Ιαπωνικής κατασκευής.
Εν ανάγκη, προτίμησε ένα μεταχειρισμένο Ιαπωνικής κατασκευής.
Στα είπαν σε γενικές γραμμές και οι υπόλοιποι.
Το καθήκον μας το πράξαμε!
Από κει και πέρα...
Εσύ έχεις τα ευρόπουλα, εσύ αποφασίζεις που θα τα ξοδέψεις.
![]()
Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:
Απο κοντά που το έχω δεί δέν είναι άσχημο το hyosung , ποιότητα στόν δρόμο δέν ξέρω για να έχω γνώμη
Το άν δέν μπορείς να το πουλήσεις μετά άλλο θέμα είναι θέμα αγοράς και κόμπλεξ του ελληνικού κοινου
Στο θέμα του μπροστινού ΠΑΝΟΠΤΙΚΕ μήν λες μπούρδες με το συμπάθιο κιόλας , ενα usd δέν είναι απο μόνο του καλήτερο το αντίθετο κυρίος λόγο βάρους που συγκεντρώνεται μπροστά και όχι κοντά στο κέντρο αλλά και έχει σχέση με το ίδος συμπεριφοράς που θέλει η εταιρία στην μηχανή αλλά και τα χαρακτηριστηκά του πλαισίου........
Ενα παράδειγμα για να το καταλάβεις η DUCATI στα motogp ΑΥΤΟ ακριβώς το πρόβλημα έχει .....τελείως ακαμπτο πλαίσιο ......και δέν συνεργάζεται με το μπροστινό ...... πιό άκαμπτο μηχανάκι δέν σημαίνει και πιο γρήγορο ακόμα και σε πίστα![]()
![]()
![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
Εισαι τοσο βλακας που και τα καλυτερα περιφερειακα να βρεις πανω στο hyosung... θα βρεις κατι να πειςΑρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
![]()
![]()
Kαι εσύ που δέν ξέρεις να διαβάζεις .......για πες μου παλίκαρε τι κακό είπα για το hyosung ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Εισαι τοσο βλακας που και τα καλυτερα περιφερειακα να βρεις πανω στο hyosung... θα βρεις κατι να πεις
![]()
![]()
και μάθε να μήν βρίζεις .........αυτό δείχνη και τήν ευφυίας σου![]()
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις
συμφωνα με τα λεγομενα ολων εδω, Hyosing δεν αξιζει να αγορασεις με τπτ επειδη ειναι -ακουσον ακουσον- "κινεζικο μουφα", κ ας μην ξερουν τον λογο... απλα αφου το λενε ολοι ετσι θα ειναι...
Αυτο ειναι κομπλεξ συμφωνω.
Σε SS μηχανακι (γιατι σαν τετοιο πλασαρεται) ειναι θετικο οτι εχει usd ναι ή ου..![]()
Σε λιγο θα μας πουν οτι ο V κινητηρας δεν ειναι καλος, καλυτερα μονοκυλινδρος να ταιριαζει με το πλαισιο![]()
η καταγωγή και η φήμη δέν λένε πάντα τήν αλήθεια και το λέει κάποιος που πέρασαν π.χ 3-4 cagiva από τα χέρια του και τα 2 τα έχω ακόμα και μπορώ να σου πώ ότι προβλήματα δέν είχαν και απο ποιότητα κατασκευής καλή ώς παρα πολύ καλή
σε πάω ότι θές στοιχημα ότι το μπροστινό του planet μου είναι μακράν καλήτερο απο του hyosung σε αισθηση όπως και το συμβατικό τού πήγασου μου
πρακτικά ναι για τόν λόγο ότι οι εταιρίες δέν κανουν πια καθόλου έρευνα στα συμβατικα ούτε βελτίωση υλικών και είναι θέμα ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ τι δηλαδή τόσα λεφτά έχουν φάει στα usd σε έρευνα θα βγάλουν μόνοι τα ματάκια τους ΑΜΑ φτιάξουν ένα τρομερό συμβατικό και άμα το φτιάξουν θα έχουν δώσει τόσα λεφτά στό R&D που θα το κάνει πανάκριβο.......απλάαααααααααααααα αλλά σάν αρχές λειτουργείας ναι το συμβατικό έχει πλεονεκτήματα ένα θα σου πώ μπάς και το πάρεις χαμπάρι BIMOTA TESI 3DΑρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
Σε SS μηχανακι (γιατι σαν τετοιο πλασαρεται) ειναι θετικο οτι εχει usd ναι ή ου..![]()
:![]()
![]()
τι εγινε τλκ φιλε μου τι εκανες το πηρες το μηχανακι?ενδιαφερομαι για το ιδιο ακριβως με αυτο που εδειξες το γκρι!
Jesus Was Riding An H-D