Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 56

Θέμα: Hyosung GTR 250cc

Νέο μέλος

Hyosung GTR 250cc

Εχω διαβασει αρκετα TOPIC περι του θεματος γιαυτο και δεν θα γινω κουραστηκος.
    Ειμαι στο "τσακ" να το παρω. Βρηκα καλη τιμη (καινουργιο). μοντελο 2011

θελω οποιος μπορει να μου καταθεσει την αποψη του.
    θα προτιμουσα αν καποιος το εχει η εστω να το εχει οδηγησει να μου πει "τι?" και "πως!"

Το μονο που ξερω ειναι πως το μηχανακι ειναι αδικιμενο.

Δεν θα ηθελα σας παρακαλω να κανουμε συκγρισεις με αλλες μηχανες (οπως NInja 250) μιας και δεν το σκεφτομαι καθολου.

Ευχαριστω. Αλεξης

Το εχω δει και το εχω οδηγησει (το τελευταιο μη ψεκαστο), ειναι οντως ενα αδικημενο μηχανακι.

Θα ηθελα να πεις την τιμη που το βρηκες, καθως και μερικα στοιχεια, αν ειναι ψεκαστο η να παραθεσεις μια φωτογραφια του καινουργιου μοντελου.

Μετα θα σου πω την αποψη μου.

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX

Re: Hyosung GTR 250cc

Αρχικά δημιουργήθηκε από EnDmOsT
    Βρηκα καλη τιμη (καινουργιο). μοντελο 2011

καινουριο OK... 2011 ομως, ψαξτο πρωτα.... το πιθανοτερο να πληρωσεις για ενα '09 '10 στοκ περισσοτερα απο οσα πρεπει...

το 11 δεν ηταν χρονια που στοκαρανε οι αντιπροσωποι...
    Accipere quam facere praestat injuriam

Νέο μέλος
    Τα στοχεια της μηχανης μπρορεις να τα δεις στο official site.
    Ναι ειναι ψεκαστο.

http://www.hyosungmotorsusa.com/new_...250R&year=2011

Η τιμη ειναι στα 3500 καινουργιο απο μαγαζι (Λενε οτι το εχουν σαν προσφορα απο 4200 σε 3500). το χαμηλοτερο που ειχα βρει ηταν 3700.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1567129_0_b.jpg 
Προβολές:	769 
Μέγεθος:	290,4 KB 
ID:	240155

Μεχρι και αναποδο μπροστινο εχει, δυο δισκοφρενα κλπ κλπ

Απο την αλλη να ξερεις οτι τα συγκεκριμενα μηχανακια "πασχουν" στα πλαστικα τους, σε 2 χρονια δηλαδη θα μοιαζει με ενα ιαπωνικο 15 ετων.

Αν συμβιβαζεσαι με αυτο.. παρτο

Με ανταλακτικα-αναλωσιμα θεωρω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας

(Προ διετιας θα το επαιρνα και αλλαξα γνωμη τελευταια στιγμη. )

ΠΡΟΣΟΧΗ ομως στο μοντελο, δες τον αριθμο πλαισιου ΠΡΙΝ δωσεις τα λεφτα και διασταυρωσε την ημερομηνια κατασκευης του.

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Μεχρι και αναποδο μπροστινο εχει, δυο δισκοφρενα κλπ κλπ

Απο την αλλη να ξερεις οτι τα συγκεκριμενα μηχανακια "πασχουν" στα πλαστικα τους, σε 2 χρονια δηλαδη θα μοιαζει με ενα ιαπωνικο 15 ετων.

Αν συμβιβαζεσαι με αυτο.. παρτο

Με ανταλακτικα-αναλωσιμα θεωρω οτι δεν θα υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας

(Προ διετιας θα το επαιρνα και αλλαξα γνωμη τελευταια στιγμη. )

ΠΡΟΣΟΧΗ ομως στο μοντελο, δες τον αριθμο πλαισιου ΠΡΙΝ δωσεις τα λεφτα και διασταυρωσε την ημερομηνια κατασκευης του.

To λες με δυσκολια το παρτο. Κατι θα ξερεις...
    Ειμαι σε δυσκολη φαση, την φαση της αποφασης.

Και υπαρχει και ενα ακομα προβλημα. Ολοκληρη θεσσαλονικη και δεν υπαρχει πουθενα να παω να το δω... :S

Βρεικα ενα παλικαρι που εχει του 07', λεω να παω να το δω (τουλαχιστον σαν στησιμο θα ειναι παρομοιο.)

Σαν στησιμο ναι.

Του 07 δεν ειναι ψεκαστο ομως, κ η διαφορα ενος ψεκαστου με ενα μη ψεκαστο... ειναι χαοτικη

Στην καταναλωση πχ & οχι μονο :wacko:

Σχετικα με το να το παρεις η οχι, κοιτα, αναμφιβολα τα περιφερειακα του φαινονται ποιο συγχρονα, αρκει ομως αυτο ? Δεν ξερω.

Την περίοδο που όιλοι για να πουλήσουμε -αγοράσουμε κάτι , κοιτάμε για ανταλλαγές μιας και έχει κολήσει η αγορά από ΠΑΝΤΟΥ έχεις 3.5κ Ευραίους και θα τα δώσεις για να πάρεις Κινέζο ;;;

Ο Χριστός και η Παναγία !!!

Τώρα μπήκε η αγγελία από το παληκέρι και δες τί δίνει http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=123801

Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
    Την περίοδο που όιλοι για να πουλήσουμε -αγοράσουμε κάτι , κοιτάμε για ανταλλαγές μιας και έχει κολήσει η αγορά από ΠΑΝΤΟΥ έχεις 3.5κ Ευραίους και θα τα δώσεις για να πάρεις Κινέζο ;;;

Ο Χριστός και η Παναγία !!!
    Αν ο κινεζος εχει καλυτερη ποιοτητα κ προσφερει περισσοτερα γιατι οχι, ισα ισα ΤΟΤΕ ειναι που θα κοιταξεις για κινεζο.

Οι προκαταληψεις μας μαραναν

Νέο μέλος
    lioulios, δεν θα σου πω οχι σε αυτο που λες. ειναι δυσκολες εποχες για ολους.
    Αλλα εστω αφου φτασαμε σε σημειο να παρουμε μηχανι ( για Χ, Ψ λογους) και για αλλους Χ , Υ λογους μπορουμε μεχρι 250cc.

Τι λες εσυ να κανω? NInja? καλο δεν λεω αλλα δεν θελω,

Και επετρεψε μου να σου πω πως σιγουρα δεν εχεις ιδεα απο το μηχανακι για το οποιο μιλαμε. Mε ολη το σεβασμο.

Μιλαμε για κατι Κορεατικο με κινητηρα απο Ιαπωνια (suzuki)

πρωτο σε πωλησεις στην Αυστραλια και πολλα πολλα αλλα.

Για να καταλαβεις, αναμεσα σε ninja και Hyosung εγω λεω 0 - 1

Έκανα έντιτ να βάλω την αγγελία του άλλου και δεν σε πρόλαβα .
    Και όχι μόνον αυτό που δεν το λες και ευκαιρία .Ρε συ ,σοβαρά τώρα θα έδινες 3.5 για κινέζο;

Μια φορά που το σκετκα και εγώ ήταν για σκούτερ . ΄Ενα το ίδιο που ξέρω ,σκορπάει από παντού .Όταν λέω απο παντού το ενοώ .Ο ιδιοκτήτης βέβαια στα @@ του μιας και έχει άλλα όπλα να παίζει και το θέλει μόνο για σκύλο δουλειάς .
    Εδώ ο άλλος θέλει μηχανή να γουστάρει .

Είναι ένα μηχανάκι που θα το χαρεί μέχρι την 1η μαλακία που θα του τύχει και μετά θα αρχίσει να το μαζεύει μέχρι να βαρεθεί και να το πετάξει σε καμία γωνιά ,γιατί για να το πουλήσει (να μην πάει παραπάνω αργότερα? ) ... εδώ γελάμε ...Δεν συμφωνείς ;

Αλλα εστω αφου φτασαμε σε σημειο να παρουμε μηχανι ( για Χ, Ψ λογους) και για αλλους Χ , Υ λογους μπορουμε μεχρι 250cc.

Και επετρεψε μου να σου πω πως σιγουρα δεν εχεις ιδεα απο το μηχανακι για το οποιο μιλαμε. Mε ολη το σεβασμο.

Σόρυ αλλά μάλλον κάνω λάθος . Πάντως ένα το ίδιο με ατό που λες το έχει εδώ ένα παλικάρι και άμα το δεις ,θα κλάψεις . Είναι βέβαια παλιότερο ,αλλά μου έλεγε πως ΔΕΝ ,

Καλές αγορές μαν .

Και επετρεψε μου να σου πω πως σιγουρα δεν εχεις ιδεα απο το μηχανακι για το οποιο μιλαμε. Mε ολο το σεβασμο.

Η αποψη του στερειται επιχειρηματων, με ολο το σεβασμο.
    Φερνοντας σαν παραδειγμα το μηχανακι του "χ" η του "ψ" δεν βγαινει ποτε ακρη, αποδεδειγμενα.

ΠΧ Ο αδερφος εχει kymco σκουτερ 50ρι πανω απο 5ετια, το μονο που χρειαστηκε ηταν λαδια και ενα μπουζι, βλαβες 0 (μηδεν) -χιλιομετρα 25.000-
    Τον ιδιο καιρο περιπου ο πατερας εχει ενα 250ρι Kymco τσοπερ, επισης βλαβες 0 (μηδεν).
    Τωρα που το θυμαμαι, ειχε χαλασει ο διακοπτης του σταντ (8 ευρω ?)

Θεωρω οτι σκεφτεσαι πολυ σωστα, η συμβουλη μου ειναι να μην ακους τα fashion victims

Υγ. Στην προκειμενη περιπτωση παντως, το νιντζακι παιρνει την διαφορα που εχασε (με τα φτηνα του περιφερειακα) στον κινητηρα, ο οποιος ειναι 2κυλινδρος και πολυ πολυ καλυτερος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Πανοπτικός
    Η αποψη του στερειται επιχειρηματων, με ολο το σεβασμο.
    http://www.youtube.com/watch?v=WkqDz...layer_embedded

¨Αter a year living with this bike ,its gonna fall apart ¨

Πάντως ούτε φάσιον βίκτθιμ ,ούτε τίποτα ...Έχω και Συμ ,δεν έχω μπέβερλυ ,αλλά το έχω για ...σκούτερ .

Έχω και αυπνίες .

Δεν αναφερει πουθενα οτι ειναι 20% φθηνοτερο με καλυτερα (κ περισσοτερα στο θεμα των δισκων ) περιφερειακα...

Εδω upside down δεν εχουν τα fazer 600 (2011) επειδη.. κοστιζει, ουτε τα vfr (μουαχαχα) κ εχει ο κορεατης...

Ο τυπος στο βιντεο λεει οτι να ναι (κ θα εχει τους λογους του φυσικα )

Τωρα θυμαμαι εχω πετυχει παλικαρι με χιοσουγκ καπου στην αθηνα, 4ετιας ειπε... φαινοταν μια χαρα
    Ειχε βαλει κ ερωτηματικα εκει που γραφει χιοσουγκ, σωστος

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Hyosung GT 250 Comet
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2006, 21:12
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 27/09/2005, 12:45
  3. psaxno ka8aroemo enduro 2T 250cc
    από afrotwin στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 02/02/2005, 17:58
  4. ΖΗΤΕΙΤΑΙ..ΝΧ.250cc..DOMINATOR
    από jimbar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 19/05/2004, 12:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •