Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 46 έως 60 από 187

Θέμα: Όχι μόνο Kawasaki....

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Νταξ μωρε καλο ειναι....

κ δεν παθαινει κ τιποτα.
    Να το ποτιζεις τακτικα, να του ριχνεις παρασιτοκτονα κ λιπασματα....

Μπορει κ να μεγαλωσει σε καποια στιγμη... να βγαλει κλαρες να ριξεις καμια κουνια πανω

in standby mode Το avatar του/της liakaros
    Mακαρε καλοριζικο το αργαλειο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ρε Μάκη δεν μας είπες. Πως και αποφάσισες να το ρίξεις στα SS ??
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ρε Μάκη δεν μας είπες. Πως και αποφάσισες να το ρίξεις στα SS ??
    Άει αγόρασε κανα τσουρέκι να σε πατήσω κι εσένα κάτω ρε ! (κρέμα κάστανο)

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ο νικητής κερνάει τσουρέκι για να συνοδέψει το τσάι !

Kαι οι δυο σας τον κριτή!!!

εε; εεε;;;

Καλορίζικο Μάκαρε!
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Να είστε καλά όλοι ρε παιδιά - αν και εκτροχιάστηκε γιατί δεν προορίζονταν για καλοριζικάδικο

Το απογευματάκι θα έχει φωτό με τις λεπτομέρειες που υποσχέθηκα (αν με αφήσει ο ΟΤΕ που συνουσιάζεται από χτες)

Λαμούν προπόνα μού τονε !

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Λέγοντας "να μου φτιάχνει τη διάθεση" εννοούσα να με πεθαίνει στα γέλια :rotflmao:

Αν και βασικός σκοπός του θρεντακίου ήταν να γελάσουμε λίγο σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές, καλά Λεώ χαλί μ'έκανες ρε :rotflmao:

Χάμπο για το ντεπόζιτο δεν γνωρίζω ακόμα αφού βρίσκομαι στο πρώτο γέμισμα, ενδεικτικά πάντως η βελόνα ήταν λίγο πιο κάτω απ'τη μέση μόλις το πήρα και του έβαλα άλλα 4 ευρώ μέχρι να ντερλικώσει. Ουσιαστικά δεν ξέρω ακόμα τι πήρα, πήγα την Παρασκευή το απόγευμα με το Μοντένας να το δω, πόσο τους λέω, 2090 μου λένε, και πως θα γίνει τους λέω, με τράπεζα που λένε σε μία ώρα θα τό'χεις μου λένε, ώπα της λέω; και νά'μαι σήμερα με το καμπιέ κι ένα χιλιάρικο μείον μοιρασμένο σε 12 δόσεις, άλλα κόλπα

Σιγά σιγά ανακαλύπτω τις χάρες του πάντως, έχει κάτι λεπτομέρειες που το ανεβάζουν στο μάτι μου πχ το στροφόμετρο, την τάπα της βενζίνης που βρίσκεται πάνω απ'το μπροστινό φανάρι και ανοίγει με το κλειδί απ'την κεντρική κλειδαριά, τα 16 λίτρα χώρου που βρίσκονται κάτω απ'τη σέλα (το κράνος ξεχάστε το αν δεν είναι κατσαλορέξ ), καλό φινίρισμα έχει, ωραίο δούλεμα έχει, αλανιάρικο είναι, ελπίζω να έχει άδικο ο Κρούκης, έχει μέχρι και αντικλεπτικό σύστημα στον κεντρικό διακόπτη άτσααα !

Σίγουρα θα προτιμούσα το Crypton (βλέπε: υδρόψυξη, πίσω ανάρτηση) αλλά δε βαριέσαι, ας τη δοκιμάσω και την Kawasaki για να εκκρεμεί μόνο η Triumph στη ζωή μου μετά Παρόλα αυτά θα βάλω το απόγευμα μερικές φωτό με τα υπέρ και τα κατά του (ότι είδα μέχρι στιγμής τουλάχιστον) να τα δείτε κι εσείς, μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους.

Καλά η Hondάρα έχει ξενερώσει στα τέρματα, μόλις είδε την πρασινάδα μέσα στο γκαράζ μου κάνει κόνξες, κατέβασε μούτρα κι άντε να δω πως θα τα σμίξω αυτά τα δυο τα πιτσούνια

Στο Kawasaki Bikers θα με δεχτούνε ;

απ οτι υπολογιζω πρεπει να χει κοντα στα 6 λιτρα; τεποζιτο, αν ειναι ετσι τοτε αυτο ειναι πολυ καλο, αυτονομια πανω απο 200 χλμ . το δικο μου εχει 3.6 λιτρα και γεμιζω συνεχεια , επισης τα 16 λιτρα κατω απ τη σελα ειναι πααααααρα πολλα εμενα ζητημα να εχει μισο λιτρο :wacko:

παντως ειναι πολυ πρακτικο κι ας ειναι ασχημοπαπο , καρμπ η ιντζεξιον?

*οταν μαθεις ποσα λιτρα τεποζιτο ειναι να με πεις και θα σε στειλω τσουρεκι σε λεω

επισης για ενα πακετα πρεπει να ειναι πολυ ευχρηστο με το τεποζιτο να ΜΗΝ ειναι κατω απο τη σελα, ετσι δεν χρειαζεται να βγαζει κουτα για να γεμισει βενζινα

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
    απ οτι υπολογιζω πρεπει να χει κοντα στα 6 λιτρα; τεποζιτο, αν ειναι ετσι τοτε αυτο ειναι πολυ καλο, αυτονομια πανω απο 200 χλμ . το δικο μου εχει 3.6 λιτρα και γεμιζω συνεχεια , επισης τα 16 λιτρα κατω απ τη σελα ειναι πααααααρα πολλα εμενα ζητημα να εχει μισο λιτρο :wacko:

*οταν μαθεις ποσα λιτρα τεποζιτο ειναι να με πεις και θα σε στειλω τσουρεκι σε λεω

επειδη σε εχει δν σημαινει πως ειναι ασχημοπαπο! ελα τωρααα!
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
    επειδη σε εχει δν σημαινει πως ειναι ασχημοπαπο! ελα τωρααα!
    Την έχει δει Rossi και προσπαθεί να του σπάσει τον τσαμπουκά!

Λάμπρος

βρε μλκες εδω εχω εσας με gs 500 kai duke και δεν εχω το ασχημοπαπο? :a44:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober

8ελω βολτα ΜΑΚΗΗΗΗ!!!!! Πες μου οτι τα στηνεις με τον αλλο και κανετε και συγκριτικα!!
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

βρε μλκες εδω εχω εσας με gs 500 kai duke και δεν εχω το ασχημοπαπο? :a44:
    Ναι, αλλά εμείς δεν είχαμε το δέλεαρ της κρέμας κάστανο!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Λάμπρος

Λοιπόν με λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό, για 3,8 λίτρα λέει αν και μου φαίνεται περίεργο να βάλει άλλα 4 ευρώ με τη βελόνα κοντά στη μέση, θα μου πεις εκεί που πήγε το λίτρο..

Πάντως μέχρι στιγμής έχει βγάλει 160 χιλιόμετρα και θέλει λίγο ακόμα μέχρι να τερματίσει ο δείκτης, βρίσκομαι στο στρώσιμο βέβαια και το δουλεύω μέχρι τις 4000 και κάτι ψηλά οπότε είναι πολύ νωρίς ακόμα για μετρήσεις.

Μέγα μειονέκτημα ! Το ντεπόζιτο βρίσκεται ακριβώς κάτω απ'το τιμόνι (στις φωτό φαίνεται καθαρά ειδικά σ'αυτήν που έβγαλα τον πωπό) οπότε καταλαβαίνετε ότι το φουλάρισμα επιρρεάζει το στρίβειν!
    Τώρα το νιώθω μια χαρά αλλά υπολογίζω ότι μέχρι το βράδυ που θα έχω ξαναφουλάρει θα παλεύω με τα ζουμιά κάτω απ'το τιμόνι μου !

Καρμπυρατέρ με TPS λέει πως έχει, αυτό μας έλειπε

Η χαρά μου είναι ν'ανοίγω τη σέλα, έχει δύο θήκες μια μπροστά και μία πίσω, η μπροστινή είναι ωραιότατη αλλά η πίσω έχει ένα θέμα με τον λασπωτήρα του τροχού που τη χωρίζει στη μέση, παρόλα αυτά έχει αρκετό χόρο δεξιά κι αριστερά της για μπόλικα πραγματάκια.

Τι άλλο να αναφέρω, τι άλλο να αναφέρω... Α ! Το πλαινό σταντ είναι για το ανδρικό μόριο ! Είναι μικρό, κλείνει μόνο του με το ελατήριο και βρίσκεται και πολύ πίσω, σε θέση που δεν βολεύει να το κατεβάσεις ανοίγοντάς το σε πλήρη γωνία όταν βρίσκεσαι επάνω στη σέλα, άσε που δεν του έχω κι εμπιστοσύνη ότι θα κρατήσει το μηχανάκι όρθιο αν δεν έχω κοντράρει πρώτα τον μπροστινό τροχό κάπου (πχ πεζοδρόμιο). Πάλι καλά που το κεντρικό είναι σταθερότατο κι ανεβοκατεβαίνει πανεύκολα.

Αυτά, ότι θυμηθώ το αναφέρω και οι φωτό θα κάνουν καλύτερη δουλειά !

Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
    Πες μου οτι τα στηνεις με τον αλλο και κανετε και συγκριτικα!!
    Και με το Μοντένας τον είχα αυτόνανε !

:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 4 από 13 ΠρώτοΠρώτο 123456789 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2015, 15:16
  2. ΟνΟφαδικη και ΟΧΙ μονο ... για την ΚΥ 29/05/05
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2005, 23:19
  3. Για στριφτερους και οχι μονο....
    από Runner Ducati στο forum Off topic