Εδώ θα δείτε ότι υπάρχουν και λάμπες για φλας μέσα στο κωλοφάναρο, η νομοθεσία της ανατολής δεν τα απαγορεύει όπως η Ευρωπαϊκή που επιβάλει τις φλασάρες στο φτερό !![]()
Παρόλα αυτά τοποθετήθηκαν όμορφα φλασάκια με led αλλά για όποιον δεν τα θέλει ας ξέρει ότι αφαιρούνται πανεύκολα συνδέοντας τα καλώδια στα ντουί του κωλοφάναρου.
![]()
Εδώ οι καλές χαζομάρεεεεεεεες !
Είναι δυνατόν ρε να μπορέσω ν'ανοίξω αυτό το σταντ όταν κάθομαι πάνω στο μηχανάκι ; Βρίσκεται πολύ πίσω, είναι πολύ μικρό και το ελατήριό του είναι πάρα πολύ σφιχτό ! Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο στερεώστε το μηχανάκι στο μεσαίο σταντ αλλιώς φροντίστε η μπροστινή ρόδα να ακουμπάει κάπου, να έχει ένα φρένο βρε αδερφέ ! Το ελατήριο είναι τόσο σφιχτό που σου δίνει την εντύπωση ότι θα σπρώξει το μηχανάκι μπροστά και θα το ρίξει λες και του βαστάει μούτρα που στηρίχτηκε πάνω του !:rotflmao:
Προσοχή με αυτό το ξαναλέω, επίσης κλείνει μόνο του !!
![]()
![]()
ωραιο ρε Μακη με αρεσε σε λεω
το χωρο του κατω απ τη σελα πραγματικα τον ζηλευω , και τα φωτα που κλεινουν ειναι καλο θα ελεγα , και ωραια φωτα πρεπει να εχει το βραδυ, αλλα οχι σαν τα δικα μου
![]()
μη στεναχωριεσαι θα το συνηθηση η κυρα, και μενα τις πηρε λιγες μερες αλλα το χωνεψε, στην αρχη ουτε βλεμαδεξια κοιτουσε η μια αριστερα η αλλη
![]()
![]()
μακουλη παντα ορθιος ρε !!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Στον φωτισμό έχουμε update ! Μόλις γύρισα από τεστ σε σκοτεινό δρόμο (120χλμ απ'το πρωί, καλά πάμεΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
...και ωραια φωτα πρεπει να εχει το βραδυ, αλλα οχι σαν τα δικα μου) και τελικά δεν αφήνουν και τις καλύτερες εντυπώσεις, μια χαρά είναι η έντασή τους μεν αλλά στην πρώτη αναγνωριστική μου φάνηκαν καλύτερα !
Άσε που σημαδεύουν το Θεό κι άντε να δούμε που θα βρούμε το κουρδιστήρι εκεί μέσα να τα κατεβάσουμε λιγουλάκι !:hypnotize![]()
Τrooper τα καλύτερα και για σένα εύχομαι, να τον ακούς τον rein !![]()
![]()
Έλα ρε Πάνο κοφ'την πλάκα τώρα λέμε, πράσινη kampia μάλιστα !Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πρασινη kawla.![]()
![]()
Ευχαριστώ παλίκαρε![]()
![]()