einai με σταθερη ταση τα φωτα σου η στο ρελαντι πιο χαμηλη ταση και οταν ξεκινας δυναμονουν?
αν εχουν σταθερη τοτε βαλε ξενον![]()
einai με σταθερη ταση τα φωτα σου η στο ρελαντι πιο χαμηλη ταση και οταν ξεκινας δυναμονουν?
Ωπ αυτό δεν το παρατήρησα αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχουν σταθερή τάση, τι ξένον μου λες όμως ρε Χάμπο, κάτσε να δούμε πως θα πληρώσουμε την πρώτη δόση..Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
![]()
40 euro re den exeis? :smilea: pes oti efages 3 tsourekiaΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Ωπ αυτό δεν το παρατήρησα αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχουν σταθερή τάση, τι ξένον μου λες όμως ρε Χάμπο, κάτσε να δούμε πως θα πληρώσουμε την πρώτη δόση..![]()
![]()
Τι κάνει 40 ευρώ ; Τα ξένον ; Ποια ξένον ;Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
40 euro re den exeis? :smilea: pes oti efages 3 tsourekia![]()
Ρε για λευκή λάμπα μου μιλάς μόνο ;![]()
Λες τώρα εσύ ε ; Με λάμπες, μπαλάστ και τα συναφή ε;Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
![]()
xenon
![]()
Για να μην παρεξηγηθώ, το φως που βγάζει ο προβολέας είναι αρκετό για παπί , δεν το βάζω στα μείον του μηχανακιού κι εννοείται πως δεν πρόκειται για πρόβλημα, μια χαρά την κάνει τη δουλειά του απλώς στην αρχή μου φάνηκε πιο έντονο.![]()
Θα το κοιτάξω πάντως και γιατί όχι ;![]()
![]()
Εισαι κι εσυ απο αυτους που δε 8ελουν στοκ μηχανη ε???Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λες τώρα εσύ ε ; Με λάμπες, μπαλάστ και τα συναφή ε;
Θα το κοιτάξω πάντως και γιατί όχι ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
Mόνο τα Χόντα με καλύπτουν απόλυτα όπως τα παράγει η "μαμά" !Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εισαι κι εσυ απο αυτους που δε 8ελουν στοκ μηχανη ε???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω τι να πω που απο το να το βελτιωσω καλυτερα να το αλλαξω ?? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Mόνο τα Χόντα με καλύπτουν απόλυτα όπως τα παράγει η "μαμά" !![]()
![]()
![]()
![]()
η μιλαμε η τρωμε τσουρεκια ρε ΜακηΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λες τώρα εσύ ε ; Με λάμπες, μπαλάστ και τα συναφή ε;
![]()
![]()
Nα το πας στον rein εσύ, με κάμποσες μετατροπούλες θα στο βγάλει Haya '08 !Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Εγω τι να πω που απο το να το βελτιωσω καλυτερα να το αλλαξω ?? :rotflmao: :rotflmao::rotflmao:
Θα το ψάξω σίγουρα !Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
η μιλαμε η τρωμε τσουρεκια ρε Μακη![]()
![]()
![]()
Να φάμε και κανά τσουρέκι πάντως...:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Nα το πας στον rein εσύ, με κάμποσες μετατροπούλες θα στο βγάλει Haya '08 !:rotflmao:
Αμα του το παω 8α μου το φορεσει κολαρο!!! Δε βλεπεις τι γραφει στους αλλους ??? Εδω για ψιλοπραγματα πα8αινει απανωτα εγκεφαλικα...αμα δει την Κλαιρη 8α αρχισει να αιμοραγει απο μυτη και ματια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ωραίο παπί φαίνεται!!!
Να τη χαίρεσαι Μάκη την καμπιόπαπια
![]()
![]()
Ξέρω από βέσπα!
Πάρε παραμάσχαλα τρεις κυλίνδρους και παρέδωσέ τους μαζί με το Κουλούρι, θα τού'ρθει πιο light η παράδοση !Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Αμα του το παω 8α μου το φορεσει κολαρο!!! Δε βλεπεις τι γραφει στους αλλους ??? Εδω για ψιλοπραγματα πα8αινει απανωτα εγκεφαλικα...αμα δει την Κλαιρη 8α αρχισει να αιμοραγει απο μυτη και ματια...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao:
Παναγιώτη ευχαριστώ, στρώνω πανικόβλητος να σας πω σύντομα και την τελική του !![]()
![]()