μπραβο μ@λ@κ@,μπραβο...Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Ναι τρελέ μου..πολλά λεφτά για το r6 και δεν τα έχω![]()
Απλά με το ninjaki παίζει αυτό το πρόβ που σας είπα..θέλη αλλαγή οργάνων ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!:rotflmao:
χαχα![]()
![]()
![]()
μπραβο μ@λ@κ@,μπραβο...Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Απλά με το ninjaki παίζει αυτό το πρόβ που σας είπα..θέλη αλλαγή οργάνων ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!:rotflmao:
χαχα![]()
![]()
![]()
Σώπα ρε..μια χαρά είναι..θα κάνεις ότι έκανα και εγώ στο endurάκι.. θα κουνάς..και όταν θα μένει λίγο και θα είναι νύχτα θα κρατάς και έναν μικρό φακό και θα κοιτάς :rotflmao: να σου πω.. χρόνια έχουμε ακόμα μπροστά μας..μικροί είμαστε ακόμα.. νομίζω ότι είναι καλύτερο να χτίσουμε εμπειρία σιγά σιγά (για να μην πω ότι ούτως ή άλλως και 600-1000ss να πέρναμε δεν θα είχαμε χρήματα για να το συντηρήσουμε..)Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
4.290 Είναι η τιμή του.Το περιμένω αύριο πρωί.windshear![]()
μήπως μπορείς να με βοηθήσεις με τα όργανα;Τα άλλαξες τελικά;
Το δικό μου δεν έχει δείκτη βενζίνης απ'οτι πρόσεξα όταν το στήναν..είχε ένδειξη θερμοκρασίας![]()
Τι σκατά παίζει;![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΝΤΕ ΡΕ
![]()
Το Αμερικάνικο έχει το βενζινόμετρο και το Ευρωπαϊκό έχει θερμόμετρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Το δικό μου δεν έχει δείκτη βενζίνης απ'οτι πρόσεξα όταν το στήναν είχε ένδειξη θερμοκρασίας![]()
εγώ μια φορά στα υδρόψυκτα αν είναι να διαλέξω προτιμώ θερμοκρασία.. πάντως δεν καταλαβαίνω..τόσο πολύ κοστίζει και δεν έχει και τα δύο??Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
Το Αμερικάνικο έχει το βενζινόμετρο και το Ευρωπαϊκό έχει θερμόμετρο.![]()
![]()
Anyway,το πήρα60 χιλιόμετρα έχω κάνει,σταθερό φένεται και πολύ καλα στημένο.
Τα υπόλοιπα μετά το στρώσιμο..![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Καλοτάξιδο!![]()
Για άρχισε να γράφεις!Με τι στροφές κάνεις στρώσιμο και με τι χλμ τσουλάει; Καμιά ιδέα για την κατανάλωση; Τι σε είπαν για λαδάκια και βαλβίδες;
![]()
Αρκετά γι' αυτήν την κατηγορία τιμής! Εδώ μεγάλα μηχανάκια, ονόματα δεν λέμε, ΧΤ δεν θίγουμε, ούτε καν στροφόμετρο έχουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
εγώ μια φορά στα υδρόψυκτα αν είναι να διαλέξω προτιμώ θερμοκρασία.. πάντως δεν καταλαβαίνω..τόσο πολύ κοστίζει και δεν έχει και τα δύο??![]()
![]()
140 χιλιόμετρα,μέχρι 4.000 σαλ, 61 kmh.
![]()
Λάδια στα 1000 θα το πάω για αλλαγή δεν μου είπαν τίποτα για αλλαγή στα 500 χιλιόμετρα.
Πολύ καλά πέφτει το άτιμο και θα με βρείτε σε καμιά στροφή να τρώω σουπίτσα όταν το στρώσω![]()
Τώρα που το δουλέυω χαμηλά δεν καίει τίποτα..Αργότερα θα δείξει!Α,δεν έχει ΚΑΘΟΛΟΥ αποθηκευτικο χώρο και το πίσω φτερό είναι μαζί με το πλαστικό που κρατάει φλασάκια και πίσω φώς αλλά κάτι θα κάνουμε![]()
www.myspace.com/deathmetalito
Γράφω τεχνικά χαρακτηριστικά όπως το υποσχέθηκα:
Ninja 250r
250cc
2κύλινδροι
33hp/11000
Ροπή 2.24/8200
154κιλά
Ατσάλινο πλαίσιο
Μεταξόνιο 1400mm
17,5λίτρα ρεζερβουάρ
4.290ευρά
Ρε παιδία είδατε καθόλου το καινούργιο YZF-R125??????????
Η τιμή του πάει στα 3.840....πολύ ακριβό το βγάλαν......
125cc
1κύλινδρος
15hp/9000
Ροπή 1.25/8000
Πλαίσιο αλουμινίου 2 δοκών
Μεταξόνιο 1355,,
13.8λίτρα ρεζερβουάρ
126,5κιλά
3.840ευρά
Πολύ ακριβό αλλά πολύ όμορφο.Η διαφορά μεταξύ τους είναι μόλις 440 ευρά.
http://kawasaki.gr/product.asp?Id=3404434F331
opios 8elei ta spec ths mhxanhs einai sto link ekei pou leei fylladio einai pdf arxeio...kai ta leei ola
eimai enas katoxos ths mhxanhs kai to mono pou sas lew einai oti gamei...paei poli wraia kai as mhn exw megalh peira apo mhxanes...emena m aresei polimhn to parete se prassino 8a sas koitane oloi....apo opou pernaw den pernaw aparathrhtos;(
Το έστρωσες;![]()
oxi akoma...apo proxtes to exw...kai olo kati symvenei kai den prolavainwvgainw gia kafe kai tetia kai lew den gamietai...:P exw kanei 40xiliometra mono:P
Καλώς! Κράτα ημερολόγιο και γράφε εντυπώσεις.![]()
ΥΓ Τι έπαθες και τοι γύρισες στο greeklish;![]()
nai ok 8a grafw entypwseistpt den epa8a aplws to leitourgiko m einai sta agglika kai prin eixa girisei sta ellinika kai etyxe na grapsw;P alla einai vareto synexeia na allazeis glwssa:P
Γύρισε το στα ελληνικά και κλείδωσε το εκεί!
![]()