Καλο_το_μικρο.
Το_ειδα_στην_πατρα_κ_ειναι_ομορφο.Πιο_ομορφο_απο_
οτι_φαινεται-στις_φοτο.
Καλοταξιδο_να_ειναι......
![]()
Καλο_το_μικρο.
Το_ειδα_στην_πατρα_κ_ειναι_ομορφο.Πιο_ομορφο_απο_
οτι_φαινεται-στις_φοτο.
Καλοταξιδο_να_ειναι......
![]()
Κατά τον δαίμονα εαυτού
R250_apo_thn_yamaha.Na_perimenoume_k_cbr250?
the new 250 single in it. 30hp and 10kg’s less then the R125 (which weighs 126.5 kg’s) could make for a nice low-budget trackbike. What about it Yamaha?
http://bottpower.com/eng/wp-content/...a_yzf-r250.jpg
Κατά τον δαίμονα εαυτού
tnx re mannai ontws einai pio omorfo apo oti fainete
kai anoigei kai oraia
Καλοτάξιδο φίλε.
Μικρό μικρό αλλά πρόσεχε το τώρα στις αρχές και όλους τους πρώτους 6 μήνες μέχρι να μάθεις τα όρια τα δικά του αλλά και ΤΑ ΔΙΚΑ σου.
![]()
![]()
Άντε επιτέλους, να σπάσουν τα μονοπώλεια και να δούμε καλύτερα μηχανήματα με λιγότερα χρήματα.
Να πάρουν και μερικά μαθήματα κάποιοι μεγάλοι κατασκευαστές για τα τελευταία "μικρά τερατουργήματα" τους. :a29:
Πάντα όρθιοι
nai dont worry prosexw arketa opws eipes prepei na to ma8w...
Φίλε τα έβαλα τα οργανάκια - μου πήρε 5 ώρες ... αλλά δε ταιριάζουν στα πλαστικά που έχει στο ταμπλό, οπότε πρέπει να πάω για ιδιοκατασκευή από πολυεστέρα, μετά για βάψιμο (έμαθα για ένα τυπά στον Ταύρο που κάνει βαφή ανθρακονήματος)...οπότε επέστρεψα στα παλιά όργανα μέχρι να βρω χρόνο. Τα όργανα απλά %^$%^$% αν θέλεις θα τα βρεις εδώ:Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
Ναι τρελέ μου..πολλά λεφτά για το r6 και δεν τα έχω![]()
Απλά με το ninjaki παίζει αυτό το πρόβ που σας είπα..θέλη αλλαγή οργάνων ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ!:rotflmao:
http://www.scooter-attack.com/
Επίσης επειδή μου τη σπάει η ουρά του ninja, ψήλωσα την ουρά κατά 2" και κατέβασα τη μούρη κατά 1". Τώρα θυμίζει κάτι σε daytona και από κρατήματα πολύ καλύτερα σε λέω!! Σειρά έχουν τα 150 λάστιχα πίσω (αυτά που φοράει το αγωνιστικό 250r - bt45) και η yoshi...
nice ti organakia evales??? ti endixeis???kai auto gia to lastixo to skeftomai kai egw...alla prwta 8a liwsw to ergostasiako:P gia thn oura twra thn psilwses gia na miazei me to 1000ari?
mia xara einai h oura se plhroforw epeidi vevaia to exw se prassino to eixa valei dipla apo ena 1000ari mayro kai oi gomenes fotografizan to diko m:P
Έβαλα τα koso rx2 - λειτούργησαν όλα όσα έχει πάνω και το μαμά + ένδειξη νερού και ένδειξη In the red (για αλλαγή ταχύτητας). Για βενζίνη ήθελε μεγάλη τροποποίηση και δεν την έβαλα...επίσης παίρνουν τα koso πληροφορίες και από τον εγκέφαλο - για πιθανές ζημιές κτλ. (ένδειξη check engine). Αφότου ψήλωσα την ουρά μου φαίνεται πιο σταθερή η μηχανή - ειδικά στις στροφές και με το χαμήλωμα μπροστά φαίνεται πιο επιθετικό και ακουμπάω και τα πόδια μου καλύτερα κάτω.Αρχικά δημιουργήθηκε από Ultimate
nice ti organakia evales??? ti endixeis???kai auto gia to lastixo to skeftomai kai egw...alla prwta 8a liwsw to ergostasiako:P gia thn oura twra thn psilwses gia na miazei me to 1000ari?
mia xara einai h oura se plhroforw epeidi vevaia to exw se prassino to eixa valei dipla apo ena 1000ari mayro kai oi gomenes fotografizan to diko m:P
Και ναι στις γκόμενες αρέσει το πράσινο 250 - είναι αλήθεια - αρκετές φορές μου έχουν πιάσει τη κουβέντα στο φανάρι και ας ήμουν δίπλα σε r1 ή σε άλλη μεγαλύτερη μηχανή από τη δική μου. Δε με νοιάζει που οι κομπλεξικοί με τα 600ρια και 1000ρια κοροιδεύουν, σημασία για μένα έχει που τραβάει περισσότερο τα βλέματα από γκόμενες. Προτιμώ να &^*(&^% στο κρεβάτι παρά στο δρόμο άλλες μηχανές!!!
Για να μη σας πώ την ιστορία με το evo που όταν ο τύπος άκουσε μετά τη κόντρα στο φανάρι ότι είναι 250cc του έπεσαν τα μούτρα!!! Πού να του έλεγα ότι καίω και 15? τα 400km...
Να το χαίρεσαι φιλε. Πόσο έχει τελική αυτό;
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Ευχαριστώ φίλε, 170-180Kmh (είμαι 65κιλά), αλλά μετά τα 140 κουνάει σα βάρκα...Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Να το χαίρεσαι φιλε. Πόσο έχει τελική αυτό;
Ε και; Γιατί όλη την ώρα τέρμα θα το πας; Εμένα μου φαίνεται Super! Σκέψου οτι το Transalp το 650 πιάνει τα ίδια χιλιόμετρα.
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
Όχι φυσικά - για τη καθημερινή αξιοπρεπή μετακίνησή μου μέσα στη πόλη και για εξορμήσεις ΣΚ το πήρα και είμαι πολύ ικανοποιημένος!! Δε το πήρα να κάνω dragster!Αρχικά δημιουργήθηκε από Elle
Ε και; Γιατί όλη την ώρα τέρμα θα το πας; Εμένα μου φαίνεται Super! Σκέψου οτι το Transalp το 650 πιάνει τα ίδια χιλιόμετρα.
Βαλε φωτο οσο πιο συντομα μπορεις για να το δουμε..............
Ποσο σου κοστισε ολο αυτο το πακετο???????????
vsk emena den me noiazei ti lene ta 1000aria kai ta ypoloipa pou einai 250cc giati ama tou pw oti egw eimai mono 18xronwn kai odigw 250 kai tou pw esy ti odigouses sta xronia m (nomima) na doume ti 8a pei...tespa dld 8es na peis oti ama shkwsw oura kai xamhlwsw thn mouri 8a einai pio sta8erh h mhxanh...?? kai episis egw skeftomai na valw endixi gia venzini pou me kaiei perissotero na xerw re file ti kaiw:P kai gia to pia taxitita einai mesa sto kivotio an yparxei kati tetio se organameta den skeftomai kati allo pou na m htan poli xrisimo
ama exeis kati na protineis pes m plz gt kai egw san neos mhxanovios den xerw kai polla
![]()
emena m kostise gyro sta 5xiliarika mazi me kalo kranos 500euro louketa diskofrenou kai kouloura pou den vlepw na xrisimopoiw vevaia:P koukoula to autokolito tou depozitou kai ena ftino deytero kranos...