Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 33 από 33

Θέμα: ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΒΗΝΕΙ?

Νέο μέλος Το avatar του/της skyman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Ευχαριστώ καλέ μου άνθρωπε, αλλά ΔΕΝ ξέρετε τι σας γίνεται ...

(Το διακοπτάκι που σημειώθηκε στο παραπάνω διάγραμμα ΔΕΝ είναι το Kill-switch).

Για να τελειώνουμε μια και καλή με το "πονεμένο" ζήτημα:

Ο κεντρικός διακόπτης, καθώς και οποιοσδήποτε άλλος διακόπτης (stand, κιβωτίου ταχυτήτων, συμπλέκτη κ.λ.π.) ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ την παροχή ρεύματος !!!

Το Kill-switch ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΝΕΙ το κύκλωμα ανάφλεξης !!!

Είστε ελεύθεροι να πιστεύετε οτιδήποτε διαφορετικό ( στα @ρχίδια μου, στο φινάλε...), αλλά θα ήταν πιο εύκολο να μετρήσετε με ένα πολύμετρο την "έξοδο" του kill-switc με το "σασσί" της μηχανής !!!

Υ.Γ.
    Δεν διεκδικώ κανενός είδους "αλάθητο", οπότε νομίζω ότι η "χαιρεκακία" μάλλον είναι περιττή ...

Σωστά τα λές μάλλον έκανα εγώ λάθος δέν λέγεται KILL SWITCH αλλα ENGINE STOP SWITCH

και άν δέν είναι αυτό το Γ.....Ο Kill switch τότε πιό είναι ??
    *service manual 10A-wiring

Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Ρε Μακη τι κουφο ειναι αυτο που ειπες?Πρεπει να σε παω απ ευθειας στα ανεκδοτα!!!
    Ειδικά σ'αυτό ρε Κωστή ξέρεις πως δεν έχω κανένα πρόβλημα !

Ίσα ίσα που θα παίξουμε και μέσα στην έδρα μου !:rotflmao: :rotflmao:

Αλλά ειλικρινά θα ήθελα με απλά λόγια να ξέρω. Υπάρχει η περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα σβήνοντας με το kill switch ; Είναι τελικά ο μοναδικός τρόπος να σβήνουμε σωστά τη λειτουργία του μοτέρ με τον κεντρικό διακόπτη ;

Εγώ μετά από 12 χρόνια στα μηχανάκια -χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα- άλλαξα τον τρόπο σβησίματος επειδή εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που συναντώ κάθε μέρα εδώ ! Ξέρω οτι έχουνε δίκιο σ'αυτά που λένε, ειδικά οι άνθρωποι που αφιερώνουν κάποιο χρόνο για να μας μεταφέρουν τις γνώσεις τους μέσω της βαρετής (; ) διαδικασίας πατήματος των πλήκτρων ενός πληκτρολογίου, με λόγια που μένουν για να τα διαβάσουν μελλοντικά και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που ίσως κάποτε έχουν τις ίδιες απορίες με εμάς !

Να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου θέλω από ανθρώπους που μ'αρέσει να διαβάζω τα γραφτά τους !

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Ειδικά σ'αυτό ρε Κωστή ξέρεις πως δεν έχω κανένα πρόβλημα !

Ίσα ίσα που θα παίξουμε και μέσα στην έδρα μου !:rotflmao: :rotflmao:

Αλλά ειλικρινά θα ήθελα με απλά λόγια να ξέρω. Υπάρχει η περίπτωση να δημιουργηθεί πρόβλημα σβήνοντας με το kill switch ; Είναι τελικά ο μοναδικός τρόπος να σβήνουμε σωστά τη λειτουργία του μοτέρ με τον κεντρικό διακόπτη ;

Εγώ μετά από 12 χρόνια στα μηχανάκια -χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα- άλλαξα τον τρόπο σβησίματος επειδή εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που συναντώ κάθε μέρα εδώ ! Ξέρω οτι έχουνε δίκιο σ'αυτά που λένε, ειδικά οι άνθρωποι που αφιερώνουν κάποιο χρόνο για να μας μεταφέρουν τις γνώσεις τους μέσω της βαρετής (; ) διαδικασίας πατήματος των πλήκτρων ενός πληκτρολογίου, με λόγια που μένουν για να τα διαβάσουν μελλοντικά και κάποιοι άλλοι άνθρωποι που ίσως κάποτε έχουν τις ίδιες απορίες με εμάς !

Να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου θέλω από ανθρώπους που μ'αρέσει να διαβάζω τα γραφτά τους !

Μακη κλειδακι κ πάλι κλειδακι!Εξαλου αυτη ειναι η δουλεια του!
    Το kill switch ειναι μονο για περιπτωση αναγκης!Το καταλαβαινεις ευκολα απο το κοκκινο χρωμα του και απο το ονομα του kill και οχι stop engine!
    Τωρα μπορει και ποτε να μην παθει τιποτα σβηνοντας το απο κει αλλα ο διακοπτης δεν εχει φτιαχτει για αυτη την χρηση οποτε τωρα ειναι στην επιλογη του καθενος για το πως και απο που θα το σβηνει!
    Για πχ ξερω παλικαρι που απλα κατεβαζει το σταντ και μετα πεταει ταχυτητα μεσα και σβηνει η μηχανη!Ετσι λεει του φαινετε σωστο!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απο πού να το αγοράσω...
    από lhasa2015 στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/06/2007, 10:43
  2. Από που να πάω????
    από Wizard13 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 00:36

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα