Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
mono krasi......
\
ΔΕ ΓΑΜΕΙΣ...... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
mono krasi......
\
ΔΕ ΓΑΜΕΙΣ...... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
ego to kanoi idi..........esi?
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
ΜΑΘΑΙΝΩ ΒΑΝΕΣΣΑ ΜΟΥ....
ΑΚΟΜΑ ΜΑΘΑΙΝΩ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
κοιτας....
ipomoni......
agatha kopis ktonte..........
μακρια από σκυλαδες, ρατσιστες και απαιδευτους
ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΗ....
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ...
ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, Η ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΤΟΥΤΟ ΚΟΣΜΟ...
NEXT TIME.....
![]()
![]()
![]()
κοιτας....
Πολύ χάλια μιλάμε..... ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καθε μερα πιο χάλια.....![]()
Άντε γειά μας!!!!![]()
ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
καθε μερα πιο χάλια.....![]()
![]()
![]()
![]()
idi...αυυυυτο ειναι αβαταρ !!!![]()
Δωσε γκαζι !!!![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
μη το βλεπεις σεξιστικα (τστστσ αυτοι οι αντρες..)Αρχικά δημιουργήθηκε από SMr2a4
![]()
![]()
![]()
idi...αυυυυτο ειναι αβαταρ !!!![]()
Δωσε γκαζι !!!![]()
ειναι ΤΕΧΝΗ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μααααα, φυσικα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
μη το βλεπεις σεξιστικα (τστστσ αυτοι οι αντρες..)
ειναι ΤΕΧΝΗ!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Who let the boobs out...???"![]()
γμτ...δεν θυμαμαι το συγκροτημα !!!![]()
:rotflmao:
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
Λεπόν.... επειδή όλη μέρα έλειπα σε κάτι βρωμοπαραλίες για μπάνιο και δεν είδα τι γράφατε, θα παρακάμψω το τελευταίο επεισόδιο της Λάμψης και θα επανέλθω στο θέμα των ον-οφφ και fazer για να μιλήσω ως ειδικότερος.
Τι θα πει φορτώνεται καλύτερα; Αν αποφασίσεις να μετατρέψεις τη μοτοσυκλέτα σου σε φορτηγό, κόλα μία τριπλέτα στο fazer, βάλτου κι ένα bagster με το σχετικό tankbag και μετά ας έρθει το όποιο varadero να δω τι παραπάνω μπορεί να φορτώσει. Και όχι μόνο αυτό αλλά και πόσο άνετα θα κουβαλήσει το φορτίο του μαζί με τον συνεπιβάτη με τα 50 λιγότερα άλογα του.
Το πρόβλημα είναι ότι ένα όμορφο μηχανάκι πρέπει να το προστατέψεις και λίγο γι'αυτό και το φορτώνεις κομψά και με μέτρο. Άλλωστε τα ταξίδια με μηχανή θέλουν και το σχετικό συμβιβασμό στα πράγματα που θα κουβαλήσεις. Αλλιώς πάρε αυτοκίνητο.
Το varadero από την άλλη όπως και όλα τα ον-οφφ, με την ουδέτερη και αδιάφορη εμφάνιση τους και τέντα να τους βάλεις μικρό θα είναι το κακό.
Στο θέμα της ταχύτητας ταξιδιού που αναφέρθηκε κάποιος, με το fazer ταξιδεύεις στα 180 για αιώνες και με το συνεπιβάτη από πίσω. Αν χρειαστεί να ανοίξεις, με ελαφρύ σκύψιμο ταξιδεύεις και με 200. Αν είσαι μόνος σου... άστο.
Η σέλα του μπορεί να είναι και καλύτερη από του varadero και για τον συνεπιβάτη και σε συνδυασμό με την καλύτερη στάση του σώματος το κάνουν πολύ πιο άνετο και σαφώς κάνεις πολλά περισσότερα συνεχόμενα χιλιόμετρα από οποιοδήποτε ον-οφφ. Και σ'αυτό petridist δεν υπάρχει σε μένα και σε σένα... η μέση καταπονείται περισσότερο όταν δέχεται τις ανωμαλίες εγκάρσια όπως στα ον-οφφ και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.
Πρόσφατα σκέφτομαι μήπως και δώσω το fazer για να πάρω το ΧΧ γιατί με το clipon θα έχω ακόμα καλύτερη θέση για μεγάλα ταξίδια στις μεγαλύτερες ταχύτητες. Και αν μιλάμε για ταξίδια παιδιά οι μεγάλες ταχύτητες είναι απολύτως απαραίτητες. Ξεχάστε τα 140-150... Δηλαδή οι εταιρείες που βγάζουν τις μεγάλες μοτοσυκλέτες τουρισμού με σκυφτή θέση και μεγάλη ισχύ δεν ξέρουν τι τους γίνεται;
Τι είναι αυτά που λέτε τώρα; Να υποστηρίζετε τα μηχανάκια σας αλλά με μέτρο. Τα ον-οφφ είναι μοτοσυκλέτες που τα κάνουν όλα μέτρια. Αν θέλετε να κάνετε 1000 χιλιόμετρα άνετα, φορτωμένοι με πράγματα και με συνεπιβάτη και μετά να λέτε εμπρός λοιπόν καλό μου εντούροοοο και να μπαίνετε στο χώμα, τότε μάλλον πολύ αστυνόμο σαΐνη βλέπατε μικροί...
Αυτά... συνεχίστε τώρα τις ίντριγκες σας παλιόπαιδα που το μαμήσατε κι αυτό το post...
Θάνος..
Thano δε θα το μαμουσαμε αν το ποστ ηταν σοβαρο. Ομως οταν ακουω να λενε "παρ'το γιατι ειναι καλυτερο... αφου ειναι honda"Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_
Αυτά... συνεχίστε τώρα τις ίντριγκες σας παλιόπαιδα που το μαμήσατε κι αυτό το post...
(οχι εχω οδηγησει και τα δυο και ειναι εκει καλο και εκει οχι τοσο καλο κτλ...) η σοβαροτητα παει χαθηκε...
γεια μας...![]()
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑΣ HONDAKIAS Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΓΙΑ HONDA ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΓΑ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΞ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ..... ΚΥΡΙΟΙ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣΤΩΡΑ ΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙΔΕΝ ΧΑΛΑΕΙ..ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΡΚΑ
ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η HONDA ΕΙΝΑΙ HONDA....
ΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙ ΟΝ OFF... ΚΑΛΑ ΚΑΛΑ ΤΑ XT ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ... ΑΠΛΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΠΙΒΑΤΗ.............ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ...![]()
Χίλια ευχαριστώ παιδιά. Με βοηθήσατε πολύ, ιδιαίτερα στο ζήτημα της αξιοπιστίας που ήταν και το μοναδικό μου πρόβλημα αναφορικά κυρίως με το V-strom.
Η απόφαση πλέον πάρθηκε. Θα πάρω το Κ4 V-strom. Ήδη έγινε και η παραγκελία του. Ο λόγος που το επέλεξα συγκριτικά με το Varadero ήταν η πιο (κατ'εμέ) ωραία του εμφάνιση και η καλύτερη οδηγική του συμπεριφορά.
Θα ήθελα να υπενθιμίσω ότι πραγματικά τα μηχανάκια όπως το Fazer ή ακόμα και τα πιο ζόρικα όπως το CBR 900 και το R1 έχουν πραγματικά εκπληκτική οδηγική συμπεριφορά. Τα οδήγησα και κυριολεκτικά ήταν εμπειρία για μένα (φανταστείτε κάποιος που πριν 2 λεπτά πάρκαρε την Africa να οδηγεί R1 πως αισθάνεται).
Δεν μου αρέσουν όμως στην εμφάνιση. Ε η μηχανή είναι σαν γυναίκα κι έτσι κι εγώ αισθάνομαι σα να ρώτησα τους φίλους μου (εσάς δηλαδή) ποιό από τα δύο "μωρά" που περνούσαν στον δρόμο είναι καλύτερα. Εμπειριών συλλέκτης απλά.
Σας ευχαριστώ και πάλι. Με βοηθήσατε πολύ και πραγματικά χαίρομαι που μετείχα στο Forum σας. Τα λέμε πάλι σύντομα