Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 91

Θέμα: V-Strom ή Varadero ? HELP ΠΑΙΔΕΣ

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Καλορίζικο λοιπόν και καλές βόλτες!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ

Νέο μέλος
    Καλοτάξιδο.

(Στην θέση σου θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το Kawasaki KLV-1000. Είναι το ίδιο μηχάνημα με το Suzuki , αλλά ασύγκριτα πιο όμορφο)
    May the Force be with you... Always.

Και τα μυαλα στα κάγκελα Το avatar του/της Dirty_Gas
    (Στην θέση σου θα έπαιρνα με κλειστά μάτια το Kawasaki KLV-1000. Είναι το ίδιο μηχάνημα με το Suzuki , αλλά ασύγκριτα πιο όμορφο)
    Τι εννοείς ασυγκριτα πιο όμορφο; Αφου και συ ο ίδιος λες ότι είναι ακριβώς το ίδιο...

Σ΄αρέσει αυτό το πορτοκαλί;;; Χάλια είναι...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Dirty_Gas
    Τι εννοείς ασυγκριτα πιο όμορφο; Αφου και συ ο ίδιος λες ότι είναι ακριβώς το ίδιο...

Σ΄αρέσει αυτό το πορτοκαλί;;; Χάλια είναι...
    εχει ρυθμιζομενη ζελατινα σαν το v-storm650 νομιζω ομως και χουφτες (εκτος αν βαλαν και στο v-storm1000 του 2004... τοτε πασο..)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της x-rider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    εχει ρυθμιζομενη ζελατινα σαν το v-storm650 νομιζω ομως και χουφτες (εκτος αν βαλαν και στο v-storm1000 του 2004... τοτε πασο..)

ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
    ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΑΛΛΑΖΕΙ
    ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ!!!!!!!!!

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Thanos_

Το varadero από την άλλη όπως και όλα τα ον-οφφ, με την ουδέτερη και αδιάφορη εμφάνιση τους και τέντα να τους βάλεις μικρό θα είναι το κακό.

Στο θέμα της ταχύτητας ταξιδιού που αναφέρθηκε κάποιος, με το fazer ταξιδεύεις στα 180 για αιώνες και με το συνεπιβάτη από πίσω. Αν χρειαστεί να ανοίξεις, με ελαφρύ σκύψιμο ταξιδεύεις και με 200. Αν είσαι μόνος σου... άστο.

Η σέλα του μπορεί να είναι και καλύτερη από του varadero και για τον συνεπιβάτη και σε συνδυασμό με την καλύτερη στάση του σώματος το κάνουν πολύ πιο άνετο και σαφώς κάνεις πολλά περισσότερα συνεχόμενα χιλιόμετρα από οποιοδήποτε ον-οφφ. Και σ'αυτό petridist δεν υπάρχει σε μένα και σε σένα... η μέση καταπονείται περισσότερο όταν δέχεται τις ανωμαλίες εγκάρσια όπως στα ον-οφφ και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις.

Τι είναι αυτά που λέτε τώρα; Να υποστηρίζετε τα μηχανάκια σας αλλά με μέτρο. Τα ον-οφφ είναι μοτοσυκλέτες που τα κάνουν όλα μέτρια.
    Αυτά... συνεχίστε τώρα τις ίντριγκες σας παλιόπαιδα που το μαμήσατε κι αυτό το post...

Λοιπόν, τα θέματα εμφάνισης είναι εντελώς υποκειμενικά.... οπότε το αδιάφορο για σενα βαραντερο είναι πανέμορφο για μένα ενω το fazer μου φαίνεται σαν ενα μικρό άσχημο κουνουπάκι....(εχει ομως ωραιες εξατμίσεις πίσω!!)

στα θέματα ταχύτητας την άνεση του βαραντέρο στα 180 δύσκολα θα τη βρεις στο fazer (αέρας κλπ χωρίς σκύψιματα και ιστορίες).. τα 200 δε με αφορούν το έχω ξαναπεί.. δεν είναι για Ελλάδα τουλάχιστον..

τη μέση μου φίλε μου την ξέρω μόνο εγώ και πληροφοριακά πριν το ΤΑ είχα CB-1 οπότε εχω δοκιμάσει πολύ καλά τη στάση οδήγησης...

"" Τα ον-οφφ είναι μοτοσυκλέτες που τα κάνουν όλα μέτρια.""

Τα ον-οφ κάνουν πολύ άνετο ταξίδι και πάνε άνετα και σε ΒΑΤΟ χώμα (μην παρεξηγηθούν και οι ΚΤΜάδες!!).. αυτό σημαίνει πως τα κάνουν ΟΛΑ αρκετά καλά έως τέλεια γι'αυτόν που τα επιλέγει!! ενώ τα street κάνουν μόνο ΕΝΑ δηλ άσφαλτο....

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
    Λοιπόν, τα θέματα εμφάνισης είναι εντελώς υποκειμενικά.... οπότε το αδιάφορο για σενα βαραντερο είναι πανέμορφο για μένα ενω το fazer μου φαίνεται σαν ενα μικρό άσχημο κουνουπάκι....(εχει ομως ωραιες εξατμίσεις πίσω!!)

στα θέματα ταχύτητας την άνεση του βαραντέρο στα 180 δύσκολα θα τη βρεις στο fazer (αέρας κλπ χωρίς σκύψιματα και ιστορίες).. τα 200 δε με αφορούν το έχω ξαναπεί.. δεν είναι για Ελλάδα τουλάχιστον..

τη μέση μου φίλε μου την ξέρω μόνο εγώ και πληροφοριακά πριν το ΤΑ είχα CB-1 οπότε εχω δοκιμάσει πολύ καλά τη στάση οδήγησης...

Τα ον-οφ κάνουν πολύ άνετο ταξίδι και πάνε άνετα και σε ΒΑΤΟ χώμα (μην παρεξηγηθούν και οι ΚΤΜάδες!!).. αυτό σημαίνει πως τα κάνουν ΟΛΑ αρκετά καλά έως τέλεια γι'αυτόν που τα επιλέγει!! ενώ τα street κάνουν μόνο ΕΝΑ δηλ άσφαλτο....

ρε θόδωρα για το 1000 σου λέει που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το cb-1 που είχες.....

έφαγες και συ ένα κόλλημα αδερφέ μου.....
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος

Για το 1000 το fazer σου λέω... μία εξατμισούλα έχει... και σου δίνω το λόγο μου... στα 180 ταξιδεύεις κάτι παραπάνω από άνετα χωρίς κανένα πρόβλημα με τον αέρα. Εεεε μα δηλαδή δεν ξέρω τη μηχανή μου; Σίγουρα υπάρχουν και πιο άνετες μοτοσυκλέτες αλλά δεν είναι το varadero μία από αυτές.

Έχω πάει ταξίδι μαζί με varadero όχι μία και δύο φορές. Σε διαβεβαιώνω ότι δεν ακολουθεί. Δεν έχει καταρχίν τη σταθερότητα του δικού μου. Όσο για το χώμα... Αν μιλάμε για βατούς δασικούς δρόμους... ε αν έχω τόση κάψα, κουτσά στραβά θα μπω και με το fazer... Μου το απαγορεύει κανείς; Δηλαδή με το αυτοκίνητο δεν μπορώ να μπω σε χωματόδρομο; Πρέπει να είναι τζηπ 4Χ4;

Τώρα για τη μέση... σίγουρα τη δική σου την ξέρεις καλύτερα, αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η θέση στα ον-οφφ είναι χειρότερη ανατομικά.

Όταν σκεφτόμουν να αγοράσω το fazer είπα στον εαυτό μου ότι αυτή η μοτοσυκλέτα έχει αυτά τα καλά και αυτά τα στραβά. Τι θέλω περισσότερο; Τα καλά; Στα υπόλοιπα συμβιβάστηκα. Δεν γίνεται επειδή τελικά την αγόρασα να αποδείξω ότι είναι σε όλα καλύτερη...

Και εντέλει δεν έχω και καμία αγιάτρευτη λατρεία με το fazer. Σήμερα μου αρέσει πολύ... σε ένα-δύο χρόνια μπορεί να το αλλάξω και να μου αρέσει το καινούργιο που θα πάρω. Έτσι είναι αυτά. Δεν μπορώ όμως άλλο αυτή τη θεοποίηση των ον-οφφ. Είναι τόσο λάθος όσο και το σλόγκαν "είναι honda"...

Έτσι με πήρε κι εμένα η μπάλα αυτή και έκανα το λάθος και αγόρασα ον-οφφ. Το έδωσα πριν κλείσει δύο χρόνια γιατί ήταν βαρετό, κουραστικό και αδιάφορο μηχανάκι. Θα μπορούσα να είχα πάρει ένα καλύτερο από την αρχή και να το είχα ευχαριστηθεί περισσότερο.
    Θάνος..

μμμμμμμμμμμμμμ!!!!! Το avatar του/της petridist
    Αρχικά δημιουργήθηκε από periklisk
    ρε θόδωρα για το 1000 σου λέει που δεν έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με το cb-1 που είχες.....

έφαγες και συ ένα κόλλημα αδερφέ μου.....
    to cb-1 το ανέφερα μόνο για τη στάση οδήγησης και όχι για δύναμη κλπ (εννοείται!!)

τώρα ο καθένας τελικά έχει θεοποιήσει την κατηγορία του οποτε ολοι λέμε το δικό μας... καλό είναι αυτό...γουσταρουμε αυτό που έχουμε..

Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????

FZ6 RULEZ!!!

to cb-1 το ανέφερα μόνο για τη στάση οδήγησης και όχι για δύναμη κλπ (εννοείται!!)

τώρα ο καθένας τελικά έχει θεοποιήσει την κατηγορία του οποτε ολοι λέμε το δικό μας... καλό είναι αυτό...γουσταρουμε αυτό που έχουμε..

ναι κάτι είναι και αυτό!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια γιατι μπαινετε σε τετοιες αντιπαραθεσεις.
    Ουτε γιατι καποιος ρωταει "τι μηχανη να παρω?"
    Ο καθενας πρεπει να σταθμησει τις αναγκες του και τις δυνατοτητες του και να παρει την μηχανη που τον καλυπτει.
    Και τελικα ο καθενας θα παρει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ . _

Οποτε και φυσικα μετα θα υπερασπιζεται την επιλογη του!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Δεν μπορω να καταλαβω ρε παιδια γιατι μπαινετε σε τετοιες αντιπαραθεσεις.
    Ουτε γιατι καποιος ρωταει "τι μηχανη να παρω?"
    Ο καθενας πρεπει να σταθμησει τις αναγκες του και τις δυνατοτητες του και να παρει την μηχανη που τον καλυπτει.
    Και τελικα ο καθενας θα παρει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ . _

Οποτε και φυσικα μετα θα υπερασπιζεται την επιλογη του!
    Ρε συ Χρήστο... είπε ο WWW για άνεση στα ταξίδια και καταλήγουμε πάλι να ακούμε ότι τα ον-οφφ είναι και σ'αυτό τα καλύτερα. ΕΕΕ δεν γίνεται αυτό πώς να το κάνουμε δηλαδή;;; Ακαδημαϊκή είναι η συζήτηση πλέον μια και το παιδί έχει αποφασίσει ήδη. Αλλά έλεος πια... Είναι σαν να λέω σε έναν εντουρά ότι πάω καλύτερα στο χώμα.

Πρέπει ό,τι και να γίνει να συγκρίνουμε όλες τις μηχανές με κάποια ον-οφφ; Έχω στραβώσει δηλαδή πλέον! Σε λίγο θα καταργήσουμε όλες τις κατηγορίες και θα αγοράζουμε varadero, vstrom και gs γιατί τα κάνουν όλα και συμφέρουν...

Ρε συ petridist... δεν έχω θεοποιήσει την κατηγορία μου. Αλλά αν σε κάτι είναι καλύτερο και το ξέρω θα το πω. Αν σου άρεσε το transalp και το πήρες, οκ και κανένα πρόβλημα. Αλλά όχι επειδή έχουμε ον-οφφ να λέμε ότι το ένα δεν πάει, το άλλο δεν φορτώνεται, το άλλο δεν έχει άνετη σέλα, τρώει αέρα κλπ κλπ κλπ. Ειδικά όταν μιλάς για μοτοσυκλέτες που είναι φτιαγμένες ειδικά γι'αυτή τη δουλειά!

Τέλος πάντων... ας το αφήσουμε.

WWW καλορίζικο σου είπα; Καλορίζικο και καλοτάξιδο.

Θάνος..

I had a dream ... Το avatar του/της WWW
    Σε ευχαριστώ Θάνος κι εσείς όλοι παιδιά. Θα ήθελα να προσθέσω ότι η σύγκριση μεταξύ ανομοίων πραγμάτων είναι πραγματικά λιγάκι άτοπη.

Προσωπικά ήθελα να διαλέξω ανάμεσα σε αυτές τις 2 αφενώς γιατί είναι απλά το στύλ που μου αρέσει (εμφανισιακά), αφετέρου για ζητήματα αξιοπιστίας που σίγουρα έχετε ακούσει περισσότερα από εμένα.

Σας ευχαριστώ και πάλι.
    Καλές βόλτες κι εύχομαι να πάμε και παρέα όλοι μαζί κάποια στιγμή να πλακωθούμε στις μπύρες και στα κοκορέτσια.

Καλά να περνάτε ...

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΟ Service V-strom(help)
    από vector_bruce στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 17:17
  2. varadero vs v-strom vs klv vs
    από Ζεύκας στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 103
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 16:09
  3. ερωτηση από αρχαριο v-strom 650. help!
    από edrimon στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/07/2007, 10:53
  4. V-strom ή Varadero ?
    από WWW στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2004, 12:55
  5. Varadero - V-Strom
    από spirit στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2004, 22:35

Κανόνες δημοσιεύσεων