Σελίδα 10 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 471

Θέμα: 1290 Super Duke

σκαουντερ πορνοσταρ Το avatar του/της endopandou
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Stabak Προβολή μηνύματος
    Ταξίδι; Μουχαχαχααχχαααχχα
    Ο παλιός δούκας με πόσα υπολογίζεις μπορεί να ταξιδέψει (άνετα) αν του προσθέσεις ένα κομμάτι ζελατίνα απο ss?
    it's all a matter of perception

ο ορισμός του ανθρωπάκου: look on and do nothing

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από endopandou Προβολή μηνύματος
    Ο παλιός δούκας με πόσα υπολογίζεις μπορεί να ταξιδέψει (άνετα) αν του προσθέσεις ένα κομμάτι ζελατίνα απο ss?
    Τι εννοεις ζελατίνα; Το αφτερ σεηλ μασκάκι ή καμια τζιβι με μπρατσα πατέντα ξερω γω;

Μην το πολυψάχνουμε ο προηγουμενος σουπερδουκας με το 18ρι τεπόζιτο πάνω απο 100χλμ υποφέρεις στην κυριολεξία απο την κουραση. Ξεκούραστα δε "μπορει" να ταξιδεύεις κατω απο τα 150. Εγω δεν μπορεσα ποτέ να ταξιδεψω ήρεμα... αν δε το πατησεις 180-200 πας για σβέρκο. Μιλάω για μονοκαβαλο, με ντραγκ φρη εξοπλισμο και αρκετή κάβλα. Για διπλος με μπαγκάζια ουτε θελω να το φανταστω...
    Ban 'em all

Τελος παντων θα συμφωνήσω με τον devil. Υπερβολές. Τι να τα κανεις τα άλογα και τα κυβικά όταν ο ίδιος δεν μπορεις να "κρατηθείς" πάνω ; Γκαζια και κυβικά θες απο τα 220 μεχρι τα 270, να ανοιγεις 3-4 ξερω γω.... ενα καινουργιο Βε μπι κινγκ με μηδαμινη προστασια δεν εχει κανένα λόγο να υπάρχει.

Εχουν καταντήσει την κατηγορία σαν χαρλευ. μονοκάβαλα καφετέριας. Όσο όμορφα και να ναι, που ειναι τα ρημάδια, δεν βλέπω για ποιον λογο να μην πάρει κάποιος ενα SS και να του βαλει μια καρατιμόνα για το dual της υπόθεσης. Ισως δεν ειναι το ίδιο αλλα ειναι στην κυριολεξία η απαρχή της κατηγορίας και εκτος απο το μπρουταλ, γκάζια, άλογα κλπ συνδυάζεις και πιστες, προστασια, ταξιδι κλπ 2 κόσμοι σε ένα...

τα 2 μου σεντς
    Ban 'em all

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Σταμπαξ, με το 950SE+μασκακι της ΚΤΜ τα 120 τα εχεις ανετα και αν δεν φυσαει κοντρα και σκυψεις λιγο μεχρι και 150 πας για καμια ωριτσα. Με ζελατινα που πιανει στο τιμονι τα 150 συνεχεια τα εχεις. Αλλα λεγοντας ταξιδι δεν εννοαμε αουτομπαν.

Δεν μπορω παντως να σκεφτω καλλιτερο μηχανακι για τις ιταλικες αλπεις πχ... κι αυτο ταξιδι ειναι.

Στο σχολιο για την καρατιμονα μαλλον συμφωνω, εχω δει και ενα RC8 με τετοιο και ηταν μουρλια. Παντως οι τιμονισιες ζελατινες κανουν θαυματα στα γυμνα.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DrBig Προβολή μηνύματος
    Σταμπαξ, με το 950SE+μασκακι της ΚΤΜ τα 120 τα εχεις ανετα και αν δεν φυσαει κοντρα και σκυψεις λιγο μεχρι και 150 πας για καμια ωριτσα. Με ζελατινα που πιανει στο τιμονι τα 150 συνεχεια τα εχεις. Αλλα λεγοντας ταξιδι δεν εννοαμε αουτομπαν.

Δεν μπορω παντως να σκεφτω καλλιτερο μηχανακι για τις ιταλικες αλπεις πχ... κι αυτο ταξιδι ειναι.
    Δεν διαφωνώ, αλλα αυτα τα κάνεις και με ενα στρόμα ξεκουραστα, φτηνότερα και ισως με περισσοτερα ψυχολογικά.

Ο μονος λόγος να χεις τετοιο μηχανάκι ειναι να ζεις στις Αλπεις. Διοτι για να φτασεις εκει, θα πρεπει να καταπιείς και καποια εθνική. Όπως στο λέω πανω απο 100χλμ με το SD990 και το μασκάκι, υποφέρεις... Στη μια βολτα που δοκιμασα για Επιδαυρο, με ολόσωμη κλπ στο γυρισμό αναστέναξα και ηταν φιλαράκια με adv δικάβαλα με σαγιονάρες που λεει ο λόγος και πηγαιναμε τα ιδια χλμ, και καναν πλάκα. Αυτοι κυριλε, εγω γονατισμένος να κρατησω την 170ρα με σφιγμένα δόντια.

Το 950SM που ειχα, με μασκάκι και αυτο, ηταν πολύ πιο καλό στο θέμα σβέρκου. Ισως η πιο ορθια θεση κ η μετριότερη προσδοκία στο θεμα ταχυτητας...

Αστο, οσο ωραια ειναι τα ρημάδια τόσες παραχωρήσεις σου ζητανε...
    Ban 'em all

Τι εννοεις ζελατίνα; Το αφτερ σεηλ μασκάκι ή καμια τζιβι με μπρατσα πατέντα ξερω γω;

Μην το πολυψάχνουμε ο προηγουμενος σουπερδουκας με το 18ρι τεπόζιτο πάνω απο 100χλμ υποφέρεις στην κυριολεξία απο την κουραση. Ξεκούραστα δε "μπορει" να ταξιδεύεις κατω απο τα 150. Εγω δεν μπορεσα ποτέ να ταξιδεψω ήρεμα... αν δε το πατησεις 180-200 πας για σβέρκο. Μιλάω για μονοκαβαλο, με ντραγκ φρη εξοπλισμο και αρκετή κάβλα. Για διπλος με μπαγκάζια ουτε θελω να το φανταστω...
    Από ss ζελατίνα. Αυτή στο 15 post. http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=131840
    Κάποια στιγμή αν ταιριάξει θα στο δώσω βόλτα και δεν θα πιστεύεις τι μουαγέν μπορείς να κρατήσεις. Νούμερο δεν γράφω γιατί θα ανοίξει μεγάααααααλη κουβέντα και θα γραφτούν διάφορα...
    Απλά να σου πω 2 πράγματα. 1) στα 200 είναι αισθητά πιο άνετα απο οποιοδήποτε ss. Αυτό λόγω πιο καλύτερης θέσης οδήγησης για αυτά τα χλμ. Στα περισσότερα είναι άλλη κουβέντα.
    2) στην συγκεκριμένη βόλτα στον γυρισμό δεν υπήρχε το παραμικρό θέμα να κινηθώ μαζί με τα τουριστικά της παρέας σε ρυθμούς που χωρίς ζελατίνα θα ήταν εντελώς ουτοπικοί.
    Υπάρχει φυσικά το θέμα του φαίνεσθαι. Οκ γι αυτό τον λόγο μπαίνει και βγαίνει σε <1 λεπτό ώστε να συνεχίσω να το παίζω ο κατσε καλάς με το φάιτερ.
    Είχα κάποτε διαμάχη για το θέμα φαίνεσθαι με κάποιους φτουκατίστι απο το 001 του Καρίμαλη (ο ένας είχε χάιπερ) και μου έλεγαν επι λέξη: Στο χάιπερ ζελατίνα; :rotflmao::rotflmao: και μετά τους τιμώρησε η ίδια η φτουκάτι...
    @μεγαλογιατρέ η πρόταση για βόλτα ισχύει και για εσένα.

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Τελος παντων θα συμφωνήσω με τον devil. Υπερβολές. Τι να τα κανεις τα άλογα και τα κυβικά όταν ο ίδιος δεν μπορεις να "κρατηθείς" πάνω ; Γκαζια και κυβικά θες απο τα 220 μεχρι τα 270, να ανοιγεις 3-4 ξερω γω.... ενα καινουργιο Βε μπι κινγκ με μηδαμινη προστασια δεν εχει κανένα λόγο να υπάρχει.

Εχουν καταντήσει την κατηγορία σαν χαρλευ. μονοκάβαλα καφετέριας. Όσο όμορφα και να ναι, που ειναι τα ρημάδια, δεν βλέπω για ποιον λογο να μην πάρει κάποιος ενα SS και να του βαλει μια καρατιμόνα για το dual της υπόθεσης. Ισως δεν ειναι το ίδιο αλλα ειναι στην κυριολεξία η απαρχή της κατηγορίας και εκτος απο το μπρουταλ, γκάζια, άλογα κλπ συνδυάζεις και πιστες, προστασια, ταξιδι κλπ 2 κόσμοι σε ένα...

τα 2 μου σεντς
    Υπάρχουν και γυμνά που μπορούν να ταξιδέψουν μια χαρά με τα χλμ που λες, αρκεί να έχουν μια αεροδυναμική μελέτη απ΄το εργοστάσιο. Ταξίδι 150-170 είναι άνετο, αρκεί να υπάρχει καλό κράνος.

SD, Z750, BKing κλπ γυμνά που είναι με χαμηλό μούτρο και άδεια μπροστά δεν παλεύονται όντως, ενώ τόσα άλογα πραγματικά δεν έχουν καμμία χρησιμότητα σε γυμνά μηχανάκια.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

δεν βλέπω για ποιον λογο να μην πάρει κάποιος ενα SS και να του βαλει μια καρατιμόνα για το dual της υπόθεσης. Ισως δεν ειναι το ίδιο αλλα ειναι στην κυριολεξία η απαρχή της κατηγορίας και εκτος απο το μπρουταλ, γκάζια, άλογα κλπ συνδυάζεις και πιστες, προστασια, ταξιδι κλπ 2 κόσμοι σε ένα...
    Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Την ίδια κουβέντα είχαμε τις προάλλες με τον ντέβιλ (και συμφωνούσαμε) και του είπα πως το απόλυτο εργαλείο για εμένα είναι ένα Κ5 με καρατιμόνα

Με τετοιο παρμπριζ σίγουρα κανεις δουλειά, το αισθητικό ειναι ενα θέμα ομως.... θυμαμαι και στο sd forum uk κάνανε κατι πατεντες και βαζαν τη ζελατινα του adv κλπ... Τι να πω... οτι του αρεσει του καθενος

Δειτε το καινουργιο που τα οργανα ειναι εκτεθημενα κλπ ποσο χαλια αεροδυναμική θα χει...
    Ban 'em all

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Υπάρχουν και γυμνά που μπορούν να ταξιδέψουν μια χαρά με τα χλμ που λες, αρκεί να έχουν μια αεροδυναμική μελέτη απ΄το εργοστάσιο.
    Εκτός απο το παλιο τουόνο που μου το χουν πει πολλοι, ποιο αλλο εχει ικανη προστασια; Ενα Ζ1000 που ειχα για καποιο καιρο και αυτο σκατα ηταν, το CB1000 που ειχε παρει ενας φιλος μου για τεστ μαρτύρησε... ειναι δυσκολη η περίπτωση χωρις κάποιο μπικινι..
    Ban 'em all

Το μόνο γυμνό που άξιζε μαμά απο θέμα προστασίας ήταν το πρώτο τουόνο πάντως

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Εκτός απο το παλιο τουόνο που μου το χουν πει πολλοι, ποιο αλλο εχει ικανη προστασια; Ενα Ζ1000 που ειχα για καποιο καιρο και αυτο σκατα ηταν, το CB1000 που ειχε παρει ενας φιλος μου για τεστ μαρτύρησε... ειναι δυσκολη η περίπτωση χωρις κάποιο μπικινι..
    μιλάω για το δικό μου το Tuono, που παρόλο που δείχνει χειρότερο αεροδυναμικά είναι στο ταξίδι καλύτερο απ΄το πρώτο. Η aprilia έλεγε οτι ήταν πιο αεροδυναμικό, και η δική μου αίσθηση είναι η ίδια μιας και έχω οδηγήσει και το παλιό σε ταξίδι.

Ταξίδι με 150-170 βγαίνει πανεύκολα χωρίς να κουράζει, ενώ παίζει και με υψηλότερες αν υπάρχει καλό κράνος και γουστάρεις τους βενζινάδες ανα 120-140 χλμ.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    αυτο το θεμα με τα γυμνα νομιζω ειναι καθαρα θεμα σβερκου.. εγω πηγαινα με το ER5 παντα τερμα (180-190-200 σε κατηφορα με πηγουνι στο τεποζιτο) η και απλα οσο γρηγορα ηθελα χωρις ποτε να με νοιαξει ο αερας. το cbr που ειχα οταν το εκανα γυμνο παλι τα ιδια. μετα εγινε κατι σαν fighter με ζελατινα απο R1 κι οντως τα πραγματα ηταν τραγικα καλυτερα. αν δεν ηταν τοσο ακριβο cb1000r θα στοχευα...

πολυμηχανο μελος Το avatar του/της motomaniac
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Antonisss Προβολή μηνύματος
    Δεν μίλησα για 990, μίλησα για RC8... Ο χαρακτηρισμός ψόφιο ήταν σε σύγκριση με αυτό...

Εδώ http://www.ducati.org/forums/attachm...1198vs1199.jpg

μπορείς να δεις αυτό που σου λέω με το Panigale έναντι του 1198S
    απο αυτο το διαγραμα θα προτιμουσα τον 1198 να βαλω σε γυμνο. αυτο για το τι θα πραξει η ΚΤΜ αναλογως.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ταξίδι με 150-170 βγαίνει πανεύκολα χωρίς να κουράζει, ενώ παίζει και με υψηλότερες αν υπάρχει καλό κράνος και γουστάρεις τους βενζινάδες ανα 120-140 χλμ.
    220-240 χλμ/ώρα σταθερά με σακίδιο πλάτης.

200-220 χλμ/ώρα σταθερά με σαμάρια.

Αυτονομία 150-160 χλμ

Σελίδα 10 από 32 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF