ειναι προφανες οτι επαθα κοκομπλοκο![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Μήπως έχει κανείς σας κάποιο νέο feedback σχετικό με το εργαλείο;
Έχω αρχίσει και ψήνομαι άσχημα με το πράμα...
για το SD λες ή για το SMT ? το SMT είναι σε concept στάδιο ακόμα. Το συντομότερο το κόβω να το βλέπουμε στο Μιλάνο τον Νοέμβρη.
Για το SD πάντως δεν έχω να σου πω κάτι. Νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο έχω καβαλήσει. Μπροστά στα υπόλοιπα (στήσιμο, φρένα, γεωμετρία) το άπειρο γκάζι είναι το λιγότερο :P
Μεσα στην Αθηνα χωρις ηλεκτρονικα δεν οδηγιεται.
Πραγματικα με το που τσιμπας το γκαζι ξεκιναει να σε προσπερναει ο κωλος και σε μαζευει το traction.
Είχα για 4 χρόνια περίπου το παλιό SD. Χωρίς ηλεκτρονικά το ευχαριστιέσαι αν είσαι σε καλό δρόμο μόνο, πού και πάλι θέλει πολύ προσοχή με τις σούζες μην φας κανά καπάκι πριν το καταλάβεις. Και δεν εννοώ να μην κάνεις εσύ σούζες γιατί κάνει μόνο του για πλάκαTα έβγαλα μια φορά και ήταν μόνο μπάντα σούζα αλλά ακόμη και όταν δεν το θες
![]()
Με τόσα που έχω διαβάσει,πρέπει να βρω να οδηγήσω ένα.έτσι για την υποτροπή ξερω γω..
Φίου φίου φι φι φίου
Ας αργεί... ευτυχώς που το χες ασφαλισμένο πάντως για να βγει χαρά από την πίκρα. Αν και όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, πια πίκρα τώρα... την υγεία μας να χουμε και να μας σηκώνεται (όχι η μπροστινή ρόδα :P )