Καλήμερα .
Triffa λογικά βρίσκεις , δεν νομίζω να είναι δύσκολο . Αλλά επειδή και πάλι 30-35 W είναι δεν θα δεις κάτι διαφορετικό.Με άλλα λόγια δεν υπάρχει , ή τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ , γλόμπο S2 στα 30/35 να δίνει παραπάνω φως , όπως πx ισχυρίζονται οι Nightbreaker στις λάμπες H4 .Τις trifa μου είχαν προτείνει σαν τοπ αλλά πολύ οριακή διαφορά . Κάποια στιγμή δοκίμασα και 40-45 απο σκούτερ αλλά δεν τα σηκώνει ο πάπιας και αχνοφέγγανε . Δεν νομίζω ότι στο θέμα φωτισμού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης . Το μόνο που μπορείς λίγο να φτιάξεις είναι να βάλεις την λαμπίτσα την ψείρα του φαναριού σε led . Κάπου έχω σηκώσεις κάτι φώτο παλιότερα .
ΕΔΙΤ : τώρα που είδα την φωτό απο το δικό σου βλέπω πως έχουμε την ίδια σχάρα χωρίς αντιρίδα . Εμένα αυτή μου κόπηκε στο σημείο της κόλλησης του βοηθητικού σίδερου κάτω απο την σχάρα γιατί τρώει όλο το βάρος απο κει και πέρα . Αν έχει διάθεση πας σε ένα σιδερά και σου την ενισχυει κολλώντας απο την μέσα μεριά δύο σίδερα απο άκρο σε άκρο της σχάρας . Έτσι άμα φορτώνεις πράγμα δεν "λυγιζει" η σχάρα και παίρνει το βάρος όλο το μηχανάκι μαζί