Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 189

Θέμα: Modenas Kriss 125 review

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Chris1981 Προβολή μηνύματος
    Καλή χρονιά και σε εσένα φίλε! Τούμπανο το έχεις κάνει εσύ! Εμένα ακόμα είναι μαμά! Το μηχανάκι το επέλεξα επειδή το έχει ήδη ο πατέρας μου και γνωρίζω την αξιοπιστία του, γι' αυτό όταν το βρήκα σε stock το τσίμπησα αμέσως.

Μια ερώτηση μόνο θα ήθελα να σου κάνω, μήπως έχεις βρει λάμπα καλύτερης απόδοσης από την Trifa; Επειδή η Philips που έχει επάνω πρέπει να αντικατασταθεί, λόγω χαμηλής απόδοσης.

Ορίστε και μια φωτογραφία από το δικό μου:

Συνημμένο 349780
    Καλήμερα .

Triffa λογικά βρίσκεις , δεν νομίζω να είναι δύσκολο . Αλλά επειδή και πάλι 30-35 W είναι δεν θα δεις κάτι διαφορετικό.Με άλλα λόγια δεν υπάρχει , ή τουλάχιστον δεν βρήκα εγώ , γλόμπο S2 στα 30/35 να δίνει παραπάνω φως , όπως πx ισχυρίζονται οι Nightbreaker στις λάμπες H4 .Τις trifa μου είχαν προτείνει σαν τοπ αλλά πολύ οριακή διαφορά . Κάποια στιγμή δοκίμασα και 40-45 απο σκούτερ αλλά δεν τα σηκώνει ο πάπιας και αχνοφέγγανε . Δεν νομίζω ότι στο θέμα φωτισμού υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης . Το μόνο που μπορείς λίγο να φτιάξεις είναι να βάλεις την λαμπίτσα την ψείρα του φαναριού σε led . Κάπου έχω σηκώσεις κάτι φώτο παλιότερα .

ΕΔΙΤ : τώρα που είδα την φωτό απο το δικό σου βλέπω πως έχουμε την ίδια σχάρα χωρίς αντιρίδα . Εμένα αυτή μου κόπηκε στο σημείο της κόλλησης του βοηθητικού σίδερου κάτω απο την σχάρα γιατί τρώει όλο το βάρος απο κει και πέρα . Αν έχει διάθεση πας σε ένα σιδερά και σου την ενισχυει κολλώντας απο την μέσα μεριά δύο σίδερα απο άκρο σε άκρο της σχάρας . Έτσι άμα φορτώνεις πράγμα δεν "λυγιζει" η σχάρα και παίρνει το βάρος όλο το μηχανάκι μαζί
    Τελευταία τροποποίηση από Anritsu; 06/01/2016 στις 09:22.
    Modenas Kriss 125

Μέλος Το avatar του/της Chris1981
    Γεια σου και πάλι! Η σχάρα αυτή μου κόπηκε μέσα στους δύο πρώτους μήνες, και αγόρασα μια πιο ενισχυμένη και λίγο ακριβότερη. Αυτή που είχα στην αρχή ήταν της Nikme, και τώρα έχω βάλει μια της Hercules, και οι δύο Ελληνικής κατασκευής. Κάποια στιγμή θα τοποθετήσω και τις αντηρίδες, για να μην μου κοπεί και αυτή η σχάρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    θα μπορουσατε να ριξετε μια ματια στην ταση που φτανει στη φισα της λαμπας και να τη συγκρινετε με την ταση της μπαταριας
    αν υπαρχει σοβαρη διαφορα μπορει να βελτιωθει ο φωτισμος με απευθειας τροφοδοσια με ρελε

Διχρονάκιας Το avatar του/της GreddyRx7
    Ας γράψω και εγώ σαν κάτοχος....Μάλλον των περισσοτέρων χιλιομέτρων....96000+ και συνεχίζω. Πολλοί θα ρωτήσουν τι έχει βγάλει σε αυτά τα χιλιόμετρα. Λοιπόν...Καταρχήν είμαι λάτρης της βελτίωσης και μου αρέσει να βελτιώνω ότι και εάν έχω στην κατοχή μου. Το μηχανάκι αγοράστηκε με 27000km μεταχειρισμένο. Στις 32000 βάρεσε μπιέλα. Έφερα από Αμερική BBR κυλινδρο στα 66mm όπου και μπήκε επάνω σε συνδυασμό με έναν εκκεντροφόρο αγριότερο. Στις 59000Km βάρεσε μπιέλα πάλι και έγινε ξανά μαμά με γνήσιο πιστόνι κύλινδρο. Τώρα έχει γύρω στις 100000 και είναι έτοιμο να διαλύσει έχει θέμα και στο σασμάν και πολύ πιθανών να θέλει καδένα γλυστιέρα κτλπ. Μόνο με άνοιγμα βεβαίως θα φανεί κάτι τέτοιο. Το μηχανάκι είναι καθαρά δουλειάς και κάνει πολλά χιλιόμετρα καθημερινά. Λύση για δυνατό φως μπροστά υπάρχει θα επανέλθω μόλις θυμηθώ ποια είχα αγοράσει από το Ebay. Είναι LED και κάνει τρομερή δουλειά.

Όπως έταξα...Θα με θυμηθείτε....
    http://www.ebay.com/itm/80W-CREE-XBD...oAAOSwEeFVMN95
    Τελευταία τροποποίηση από GreddyRx7; 15/01/2016 στις 17:54.
    RGV-Γ 250, Suzuki FX68mm, Modenas Dinamik 72mm Tuned By Moto Gas.

Φίλε σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, και ιδιαίτερα για την λάμπα! Αν μπορεί να βρεθεί αντίστοιχη σε Ελληνικό κατάστημα, θα με ικανοποιούσε ιδιαίτερα, επειδή δεν έχω αγοράσει ποτέ κάτι από το ebay. Πάντως πολλές φορές σου έχει βαρέσει μπιέλα και μου ακούγεται περίεργο! Ο πατέρας μου έχει φθάσει περίπου τα 40.000χλμ και δεν του έχει κάνει κίχ, χωρίς σχεδόν καθόλου σέρβις, και με φτηνιάρικα λάδια, και του Anritsu τα 43.000χλμ χωρίς πρόβλημα.

Διχρονάκιας Το avatar του/της GreddyRx7
    Πολλές και μάλλον έχει αρπάξει και τώρα. Σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον στρόφαλο http://www.nkmoto.gr/strofalos-kazer-kriss-kristar αλλά δεν είμαι 100 σίγουρος ότι ταιριάζει. Μήπως ξέρει κανείς?
    Όσο για την λάμπα δεν υπάρχει και είναι η μοναδική λύση. Είναι να πάρω αυτές τις μέρες άμα θέλει κάποιος άλλος ίσως μπορώ να πάρω μία ακόμα.
    RGV-Γ 250, Suzuki FX68mm, Modenas Dinamik 72mm Tuned By Moto Gas.

EMENA MOY ΒΑΡΕΣΕ ΜΠΙΕΛΑ

Λίγο πάνω από τις 10000 χλμ. αν θυμάμαι καλά,το δεύτερο χρόνο της ζωής του.
    Κακή συναρμολόγηση πλαστικών,μέτρια ποιότητα υλικών.
    Έτριζε αρκετά,και είχα δυσκολίες στη ρύθμιση του καρμπυρατέρ,
    όταν δε άλλαζε ο καιρός είχα θέματα,ρεταρίσματα σβησίματα.
    Το έδωσα μετά από ενάμιση χρόνο γιατί δεν ήμουν ικανοποιημένος
    ούτε από την απόδοση του,ούτε από την ποιότητα αλλά ούτε
    και από την αξιοπιστία του.

Τεχνητό Μέλος Το avatar του/της paramedic
    Καλά ρε συ Terens ΚΑΙ αυτό το παπί είχες?
    Και αν δε με σέβεστε να με φοβάστε!!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από paramedic Προβολή μηνύματος
    Καλά ρε συ Terens ΚΑΙ αυτό το παπί είχες?

ΑΣΠΡΟ ΚΟΚΚΙΝΟ............

Αυτό που βγήκε μετά το μαύρο κρις,
    αγορασμένο από Δαβανόπουλο Θεσσαλονίκη
    από το μαγαζί στα ανατολικά δίπλα στην εφορία Καλαμαριάς,
    το οποίο έχει κλείσει εδώ και μερικά χρόνια ...!!!

Προχθές έγινε το σέρβις των 10.000χλμ! Αλλαγή λαδιών Eni 20/50, αλλαγή φίλτρου λαδιού, αλλαγή φίλτρου αέρα, αλλαγή μπουζί NGK CR7HSA, προσθήκη φίλτρου βενζίνης, καθάρισμα και ρύθμιση καρμπιρατέρ, ρύθμιση και λίπανση αλυσίδας, έλεγχος πίεσης ελαστικών, και έλεγχος υγρών μπαταρίας. Σύνολο 40€!

Και συνεχίζω!

Από το Skroutz και BestPrice βρήκα τις παρακάτω συμβατές λάμπες:

Τύπος Λάμπας: S2/12V 35W BA20D

Trifa (Μου την έχουν προτείνει ως μια καλή και φθηνή λύση)

Narva (Έχω δοκιμάσει σε πίσω φανάρι και έχουν πολύ καλή απόδοση)

Philips (Αυτή φοράει ήδη)

Philips Moto Vision +30%

Lampa Blue Xenon 4.150K

Osram Cool Blue

Osram Original Blister

Επίσης βρήκα LED λάμπες που μάλλον ταιριάζουν στο μηχανάκι!

Lampada Led H6 B35 BA20D Biluce 12V 10 Smd Cree 5W Per Moto Scooter Molto Luminoso 13,53 Euro

http://www.eco-led.gr/Product/5726/Page/232/

Ding Yao h6 80w 1200lm 16led smd3030 6500K δροσερό λευκό 12-24V 15,67 Euro

http://www.miniinthebox.com/gr/1pcs-...aign=cartcross

Lampada Led H6 B35 BA20D Biluce 12V 10 Smd Cree 5W Per Moto Scooter Molto Luminoso 18,45 Euro

http://www.e-ledeco.gr/p.LAMPA-LENT-...f=bestprice.gr
    Τελευταία τροποποίηση από Chris1981; 01/02/2016 στις 00:56.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από GreddyRx7 Προβολή μηνύματος
    Πολλές και μάλλον έχει αρπάξει και τώρα. Σκέφτομαι να πάρω αυτόν τον στρόφαλο http://www.nkmoto.gr/strofalos-kazer-kriss-kristar αλλά δεν είμαι 100 σίγουρος ότι ταιριάζει. Μήπως ξέρει κανείς?
    Όσο για την λάμπα δεν υπάρχει και είναι η μοναδική λύση. Είναι να πάρω αυτές τις μέρες άμα θέλει κάποιος άλλος ίσως μπορώ να πάρω μία ακόμα.
    Η λαμπίτσα από του μπέη είναι σε τιμή που αξίζει μια δοκιμή . Φαντάζομαι τα 80 W θα είναι και καλά ισοδύναμα σε νήματος και για να την προτείνεις κάτι θα ξέρεις . Τώρα για τις μπιέλες τι να σου πω , είναι και λίγο θέμα τύχης είναι θέμα και πως το δουλεύεις αν το σκίζεις κλπ .Εγω σχεδόν 45000 και προχτές άλλαξα αμορτισέρ και στις 40000 άλλαξα δίσκους συμπλέκτη προληπτικά αν και να πω δεν είδα και καμία σπουδαία διαφορά .Πέραν τούτου προβλήματα μοτέρ και ηλεκτρικά -φτου φτου - κανένα .Μην ξεχνάμε ότι και στην εποχή του ήταν αρκετά φτηνότερο από τα "γιαπωνέζικα" παπιά και μόνο το δυδιμάκι του joy r της καβασάκι στοίχιζε το ίδιο αλλά με ζάντες ακτινωτές .

Προχθές έγινε το σέρβις των 10.000χλμ! Αλλαγή λαδιών Eni 20/50, αλλαγή φίλτρου λαδιού, αλλαγή φίλτρου αέρα, αλλαγή μπουζί NGK CR7HSA, προσθήκη φίλτρου βενζίνης, καθάρισμα και ρύθμιση καρμπιρατέρ, ρύθμιση και λίπανση αλυσίδας, έλεγχος πίεσης ελαστικών, και έλεγχος υγρών μπαταρίας. Σύνολο 40€!

Και συνεχίζω!
    Φιλτρό βενζίνης αξιώθηκα και έβαλα και εγώ .Κακώς το είχα τόσα χρόνια έτσι. Φίλτρό αέρα αν θυμάμαι το μαμά είναι πλενόμενο σαν σφουγγάρι . Έχεις βάλει αυτά το ψευτοφίλτρο το μεταλλικό ?
    Modenas Kriss 125

Το φίλτρο αέρα αλλάχτηκε επειδή δεν ήταν σε καλή κατάσταση σε αυτά τα χλμ.Όχι το μεταλλικό, αλλά αυτό που είναι σαν σφουγγάρι.
    Μάλλον δεν έχω καλά νέα από το μηχανάκι! Είχα παρατηρήσει ότι καίει λίγα λάδια, αλλά πίστεψα πως ευθύνονται τα ημισυνθετικά 15/50 που χρησιμοποίησα στα τελευταία 5.000χλμ. Στα 2.000χλμ έκαψε 200gr λάδι, που ο μηχανικός το θεώρησε φυσιολογικό, οπότε μου πρότεινε νωρίτερο έλεγχο και απλά λάδια 20/50, όπως και έγινε στο σέρβις των 10.000χλμ. Προχθές παρατήρησα πως λείπανε λάδια, και χθες πήγα να το κοιτάξει. Ακόμη και του μηχανικού του φάνηκε περίεργο που λείπανε 100gr τουλάχιστον στα μόλις 650 χλμ που έχω κάνει από την τελευταία αλλαγή! Με ρώτησε αν του έκανα καλό στρώσιμο, το έκανα βάση με το βιβλίο, και ακόμη καλύτερο! Άρχισα να το ανοίγω πάνω από τα 70 κοντερίσια στα 2.500χλμ, και κανονικά μετά τα 3.000χλμ. Δεν είναι καλά νέα αυτά για καινούριο μηχανάκι!
    Τελευταία τροποποίηση από Chris1981; 08/02/2016 στις 23:36.

Το φίλτρο αέρα αλλάχτηκε επειδή δεν ήταν σε καλή κατάσταση σε αυτά τα χλμ.Όχι το μεταλλικό, αλλά αυτό που είναι σαν σφουγγάρι.
    Μάλλον δεν έχω καλά νέα από το μηχανάκι! Είχα παρατηρήσει ότι καίει λίγα λάδια, αλλά πίστεψα πως ευθύνονται τα ημισυνθετικά 15/50 που χρησιμοποίησα στα τελευταία 5.000χλμ. Στα 2.000χλμ έκαψε 200gr λάδι, που ο μηχανικός το θεώρησε φυσιολογικό, οπότε μου πρότεινε νωρίτερο έλεγχο και απλά λάδια 20/50, όπως και έγινε στο σέρβις των 10.000χλμ. Προχθές παρατήρησα πως λείπανε λάδια, και χθες πήγα να το κοιτάξει. Ακόμη και του μηχανικού του φάνηκε περίεργο που λείπανε 100gr τουλάχιστον στα μόλις 650 χλμ που έχω κάνει από την τελευταία αλλαγή! Με ρώτησε αν του έκανα καλό στρώσιμο, το έκανα βάση με το βιβλίο, και ακόμη καλύτερο! Άρχισα να το ανοίγω πάνω από τα 70 κοντερίσια στα 2.500χλμ, και κανονικά μετά τα 3.000χλμ. Δεν είναι καλά νέα αυτά για καινούριο μηχανάκι!
    Τα 100 γρ πως τα πήρες χαμπάρι πως λείπουν ? Με το μάτι απ' το τζαμάκι ψιλοδύσκολο το βρίσκω να αντιληφθείς τέτοια διαφορά . Ο μάστόρας δλδ τα άδειασε μαζί με το φίλτρο και τα μέτρησε ?
    Modenas Kriss 125

Γεια σου και πάλι φίλε Anritsu! Με συγχωρείς για την καθυστερημένη μου απάντηση. Θα ήθελα να σε ενημερώσω πως την προηγούμενη εβδομάδα, έλεγξα ξανά τη στάθμη των λαδιών στον μηχανικό μου, και ενώ είχα διανύσει 1.200χλμ χρειάστηκε να συμπληρωθούν περίπου 150gr λάδι. Όχι δεν χρειάστηκε να αφαιρέσει τα λάδια και το φίλτρο λαδιού, απλώς σύμφωνα με τον δείκτη-τζαμάκι, που βρισκόταν στο κατώτατο όριο του, την κάτω γραμμή, και σύμφωνα με το λαδάκι που χρειάστηκε να συμπληρωθεί για να έρθει στην κανονική του στάθμη, υπολογίζοντας με τον δείκτη του μπουκαλιού, για να φθάσει ο δείκτης στη μέση, χρειάστηκε να συμπληρωθεί η ποσότητα λαδιού που ανέφερα.

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. yamaha crypton r 110 vs modenas kriss 125
    από nik7119 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/09/2010, 11:26
  2. Κουτα λεμε..............Modenas kriss 125
    από zephyr1 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 31/03/2009, 00:10
  3. Modenas Kriss 125 η Kymco Straight 150
    από Lazio στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2007, 13:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ