Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 256 έως 270 από 359

Θέμα: Kawasaki Ninja 250R 2008

Wind αν μπορείς να μου δώσεις κατευθείαν το url γιατί δεν βγάζω άκρη..
    Τον κώλο θα κοιτάξω αύριο λογικά να δω τι θα κάνω.Για λάστιχα εγώ έλεγα για 140/70/17 Metzeler Racetech.Όποτε ολόκληρώσεις τα όργανα πάντως θα ήθελα να με βοηθήσεις αν σου είναι έυκολο..

www.myspace.com/deathmetalito

Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    Wind αν μπορείς να μου δώσεις κατευθείαν το url γιατί δεν βγάζω άκρη..
    Τον κώλο θα κοιτάξω αύριο λογικά να δω τι θα κάνω.Για λάστιχα εγώ έλεγα για 140/70/17 Metzeler Racetech.Όποτε ολόκληρώσεις τα όργανα πάντως θα ήθελα να με βοηθήσεις αν σου είναι έυκολο..

Λοιπόν καταρχάς για την ουρά θέλεις dogbones από hayabusa, σου δίνουν 5cm ύψος. Για χαμήλωμα μπροστά θέλεις lowering rings ειδικά για 250r. Εγώ τα προμηθεύτικα από internet.

Μπροστά:
    http://www.buynowroaringtoyz.com/
    (Θα τα βρεις σαν handlebars risers)

Πίσω:
    http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ - Επειδή δε δουλεύει το Link απλά γράψε hayabusa lower και θα βρεις αρκετα

Δες και αυτό για led πίσω φανάρι με ενσωματωμένα flash. Επικοινώνησα μαζί τους και μου παν τέλη Αυγούστου θα βγάλουν στην αγορά και για το ninja:

http://www.clearalternatives.com/

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Για λάστιχα εγώ έλεγα για 140/70/17 Metzeler Racetech
    Είσαι σίγουρος οτι κυκλοφορούν τα Racetech σε αυτές τις διαστάσεις?? Μήπως εννοείς Lasertec?

http://www.metzelermoto.com/web/cata...log/supersport
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Πόπό αυτός ο Λάμπρος όλο να σε ξενερώνει!
    καλά θα δούμε τι θα βάλω
    Η εξάτμιση με καίει πιο πολύ δεν αντέχω άλλο απο το cbr που με άκουγε όλη η γειτονιά να μην μπορώ πλέον ούτε εγώ να ακούσω το μηχανάκι μου
    Wind thanx

εννοειται πρωτα εξατμιση κατοχοι νιτζα!!!δεν ειναι ωραια αυτη που εχει,το χαλαει..το ειχα δει με μια yoshimura και γ@μ@γε λεμε το εργαλειο απο ομορφια...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από windshear
    Επίσης επειδή μου τη σπάει η ουρά του ninja, ψήλωσα την ουρά κατά 2" και κατέβασα τη μούρη κατά 1". Τώρα θυμίζει κάτι σε daytona και από κρατήματα πολύ καλύτερα σε λέω!! Σειρά έχουν τα 150 λάστιχα πίσω (αυτά που φοράει το αγωνιστικό 250r - bt45) και η yoshi...
    Αφότου ψήλωσα την ουρά μου φαίνεται πιο σταθερή η μηχανή - ειδικά στις στροφές και με το χαμήλωμα μπροστά φαίνεται πιο επιθετικό και ακουμπάω και τα πόδια μου καλύτερα κάτω.

Λοιπόν καταρχάς για την ουρά θέλεις dogbones από hayabusa, σου δίνουν 5cm ύψος. Για χαμήλωμα μπροστά θέλεις lowering rings ειδικά για 250r. Εγώ τα προμηθεύτικα από internet.

Ευχαριστώ φίλε, 170-180Kmh (είμαι 65κιλά), αλλά μετά τα 140 κουνάει σα βάρκα...
    Γιατί άραγε κουνάει σα βάρκα το μηχανάκι;
    Φιλαράκο κουνάει σαν βάρκα επειδή έχεις κάνει του κόσμου τις επικίνδυνες βλακείες στο μηχανάκι σου.
    Οι μετατροπές που έκανες έχουν επηρρεάσει δραματικά την γεωμετρία της μηχανής. ΔΕΝ αλλάζουμε την γεωμετρία της μοτοσυκλέτας ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΨΗΛΩΜΑ ΠΙΣΩ & ΧΑΜΗΛΩΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ????

Δε με νοιάζει που οι κομπλεξικοί με τα 600ρια και 1000ρια κοροιδεύουν, σημασία για μένα έχει που τραβάει περισσότερο τα βλέματα από γκόμενες.
    Μείνε καλύτερα στις παραπάνω ασχολίες και άσε τις συμβουλές.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Πόπό αυτός ο Λάμπρος όλο να σε ξενερώνει!
    καλά θα δούμε τι θα βάλω
    Σου έχω την λύση όμως

http://www.bridgestone.eu/bfe/v/inde...005101a10aRCRD

EDIT: Το Link δε δουλέυει, μπές στο site της bridgestone και δες τα bt-090.

Βέβαια αλλάζεις λίγο την γεωμετρία της μηχανής, αλλά όχι σε τραγικό βαθμό. 7χιλιοστά ψηλότερο το πίσω. (130/70 δε φοράει μαμά;; ) Επίσης τα μαμά είναι bias ply ενώ τα 090 radial. Κάποιο σχόλιο σε αυτό κανείς;;;

Στα άλλα συμφωνώ με τον byron. Οι αλλαγές που έκανε ο windshear είναι επίφοβες.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	battlax_line_up_lg.jpg 
Προβολές:	817 
Μέγεθος:	64,2 KB 
ID:	133715
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

Επιφοβή η μετατροπή μου δεν είναι τόσο πολύ, αλλά δε το συνηστώ αν δεν υπάρχει εμπειρία με οδήγηση μηχανής. Γενικά πρέπει να ξέρεις με πόσα να πάρεις τη στροφή μετά τη moda, αλλά και που να χρησιμοποιήσεις πίσω φρένο και κατά πόσο (αλλιώς θα χορεύει καρσιλαμά η ουρά). Απλά μη κάνετε τη τροποποίηση αν δε το έχετε. Βασικά εμένα με βολεύει για τα πλαγιάσματα, γιατί δε βρίσκει εύκολα η εξάτμιση κάτω, αλλά και καλύτερη αεροδυναμική (πιο αγωνιστική θέση οδήγησης).

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Γιατί άραγε κουνάει σα βάρκα το μηχανάκι;
    Φιλαράκο κουνάει σαν βάρκα επειδή έχεις κάνει του κόσμου τις επικίνδυνες βλακείες στο μηχανάκι σου.
    Οι μετατροπές που έκανες έχουν επηρρεάσει δραματικά την γεωμετρία της μηχανής. ΔΕΝ αλλάζουμε την γεωμετρία της μοτοσυκλέτας ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥ!!!

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ ΨΗΛΩΜΑ ΠΙΣΩ & ΧΑΜΗΛΩΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ????

Μείνε καλύτερα στις παραπάνω ασχολίες και άσε τις συμβουλές.
    α) Σημείωση: Το μηχανακι κούναγε πριν τις μετατροπές. Είναι μια αίσθηση που μου έχει μείνει λόγω της σταθερότητας που είχε το r6 που είχα πριν. Απλά πήγα σε μικρότερη μηχανή λόγο πόλης (μου χε καταστρέψει τη πλάτη η r6).
    β) Ξέρω από μετατροπές - γι αυτό και τις έκανα.
    γ) ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΤΩΣ - ΟΔΗΓΩ 8 ΧΡΟΝΙΑ ss - πρέπει να το κατέχεις στην οδήγηση (η εξάτμιση έβρισκε συνέχεια κάτω πριν).

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    τοσο ευκολα εβρισκε κατω η εξατμιση?? μα ποιος εισαι ο ροσσι?

εδω ενα πατηρακι κανουμε αμαν να ξυσουμε

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    α) Σημείωση: Το μηχανακι κούναγε πριν τις μετατροπές. Είναι μια αίσθηση που μου έχει μείνει λόγω της σταθερότητας που είχε το r6 που είχα πριν. Απλά πήγα σε μικρότερη μηχανή λόγο πόλης (μου χε καταστρέψει τη πλάτη η r6).
    β) Ξέρω από μετατροπές - γι αυτό και τις έκανα.
    γ) ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΣ ΠΑΝΤΩΣ - ΟΔΗΓΩ 8 ΧΡΟΝΙΑ ss - πρέπει να το κατέχεις στην οδήγηση (η εξάτμιση έβρισκε συνέχεια κάτω πριν).

Ας 'εχουν υπ΄οψη τους όσοι ονειρεύονται motogp look ότι το σήκωμα της ουράς έχει 3πλάσια επίδραση απ΄ότι το χαμήλωμα εμπρός, ενώ όσα αμορτισσέρ έχουν ρύθμιση ύψους δεν ξεπερνάει το 1 cm. Συνήθως δεν φτάνει κανείς εκεί καθώς τα 5-6 χιλιοστά είναι υπερ αρκετά.

Τα dog bones ε'ιναι aftermarket για αμερικλάνους που τους ενδιαφέρει μόνο η μούρη. Εσύ μιας και το ΄χεις, θα γνωρίζεις τους κινδύνους των 5 εκατοστών....:hypnotize
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

LAMOUUUN σε πρόλαβα!!:rotflmao:
    Πήγα και τα είδα τα BT090,άν και ακριβά πιστέυω είναι τρίκαλα.
    Έκοψα το πίσω φτερό επίσης σήμερα,έβαλα flasakia..αυτά,απλά τώρα θέλει λίγο μάζεμα ο κώλος γιατί απο την κατασκευή του έιναι έτσι..δεν φταίω εγώ δηλαδή που δεν κουμπώνει καλά το φτερό στο φανάρι.Όποτε προλάβω θα βάλω photos!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Ας 'εχουν υπ΄οψη τους όσοι ονειρεύονται motogp look ότι το σήκωμα της ουράς έχει 3πλάσια επίδραση απ΄ότι το χαμήλωμα εμπρός, ενώ όσα αμορτισσέρ έχουν ρύθμιση ύψους δεν ξεπερνάει το 1 cm. Συνήθως δεν φτάνει κανείς εκεί καθώς τα 5-6 χιλιοστά είναι υπερ αρκετά.

Τα dog bones ε'ιναι aftermarket για αμερικλάνους που τους ενδιαφέρει μόνο η μούρη. Εσύ μιας και το ΄χεις, θα γνωρίζεις τους κινδύνους των 5 εκατοστών....:hypnotize
    +1

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    τα διάβασα όλα τα παραπάνω και πρέπει να σου πω ότι δεν πρόκειται να σου κάτσει γκόμενα.

Γιατί..... αν δεν πατάς κάτω εύκολα με στο 250 είσαι απλά κοντός.

Ασε τα μηχανάκια και τις επικίνδυνες modes κι ασχολήσου με την ποίηση.
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    τα διάβασα όλα τα παραπάνω και πρέπει να σου πω ότι δεν πρόκειται να σου κάτσει γκόμενα.

Γιατί..... αν δεν πατάς κάτω εύκολα με στο 250 είσαι απλά κοντός.

Ασε τα μηχανάκια και τις επικίνδυνες modes κι ασχολήσου με την ποίηση.
    Μπαα μου κάθονται καλύτερα μέσα στο evo - ειδικά αν ρίξω και τα πίσω καθίσματα γίνεται καλύτερος γ^&%στρώνας και ας είμαι και κοντός. Κάνε το αυτό πάνω στο νιτζάκι σου ψαρά!! Ειδικά όταν κατεβαίνω δυτικές συνοικίες σκάω 2 ξερογκαζιές έξω από τις καφετέριες σας με το evo και μαζεύονται οι γκόμενες σα τρελές - και ας είμαι και κοντός ψαραααααα!!!

Σελίδα 18 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 81314151617181920212223 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. kawasaki ninja 250r 2008
    από frantxar στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 15:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •