Σελίδα 19 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 91415161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 271 έως 285 από 359

Θέμα: Kawasaki Ninja 250R 2008

εγω που νομιζα οτι οι γκομενες ελκυονται με τις φερομονες...

μαλακιες τελικα ε?η βενζινη εχει καλητερα αποτελεσματα...για αυτο ακριβαινει ετσι :rotflmao:

παντως αν δεν εχεις 0-100 κατω απο 4 την έκατσες...δεν προλαβένεις να γλυτώσεις απο τις βρωμολυσσαρες...

Τη τελευταία φορά που ξεχάστηκα και αργησα να ξεκινήσω στο φανάρι με έπιασε ενα τσούρμο γκόμενες και με ρούφαγαν ανελέητα λεμε! Βγαίνανε απο τα μαγαζια, απο τα σπιτια, απο τα ταξί, μεχρι και οι μπατσίνες απο το μπλόκο παρακάτω μολις είδαν το μοτόρι πεταξαν τις κλήσεις στον αέρα και τρέχαν και αυτές να προλάβουν...

Ευτηχώς ομως μου κοβει και ρίχνω μια ξερογκαζία...
    Αποτελεσμα : έχουν ολες πολλαπλους οργασμους! Ευτηχως ετσι κατάφερα και ξέφυγα!!! Ισα ισα που πρόλαβα να γλυτώσω την αφυδάτωση... φαντασου να χα και κανα F4 μια diablo και κοτερο... αμε αμε...

υγ. απο τοτε που πήρα μηχανή και αμαξι κατάλαβα πως νιωθει ενα celebrity...
    If you can't accept the criticism for your acts... DON'T DO THEM!!!

Πωλούνται εξατμίσεις yoshimura rs-3 για SV1000

Πωλείται undertail Hotbodies SBK για SV1000 03 (ασημί)
    Πωλείται φτερο targa rear hugger για SV1000 03 (ασημί)

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper

Ασε τα μηχανάκια και τις επικίνδυνες modes κι ασχολήσου με την ποίηση.

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Black Death
    εγω που νομιζα οτι οι γκομενες ελκυονται με τις φερομονες...

μαλακιες τελικα ε?η βενζινη εχει καλητερα αποτελεσματα...για αυτο ακριβαινει ετσι :rotflmao:

παντως αν δεν εχεις 0-100 κατω απο 4 την έκατσες...δεν προλαβένεις να γλυτώσεις απο τις βρωμολυσσαρες...

Τη τελευταία φορά που ξεχάστηκα και αργησα να ξεκινήσω στο φανάρι με έπιασε ενα τσούρμο γκόμενες και με ρούφαγαν ανελέητα λεμε! Βγαίνανε απο τα μαγαζια, απο τα σπιτια, απο τα ταξί, μεχρι και οι μπατσίνες απο το μπλόκο παρακάτω μολις είδαν το μοτόρι πεταξαν τις κλήσεις στον αέρα και τρέχαν και αυτές να προλάβουν...

Ευτηχώς ομως μου κοβει και ρίχνω μια ξερογκαζία...
    Αποτελεσμα : έχουν ολες πολλαπλους οργασμους! Ευτηχως ετσι κατάφερα και ξέφυγα!!! Ισα ισα που πρόλαβα να γλυτώσω την αφυδάτωση... φαντασου να χα και κανα F4 μια diablo και κοτερο... αμε αμε...

υγ. απο τοτε που πήρα μηχανή και αμαξι κατάλαβα πως νιωθει ενα celebrity...
    :rotflmao: :rotflmao: θεϊκή απάντηση..

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από windshear
    Μπαα μου κάθονται καλύτερα μέσα στο evo - ειδικά αν ρίξω και τα πίσω καθίσματα γίνεται καλύτερος γ^&%στρώνας και ας είμαι και κοντός. Κάνε το αυτό πάνω στο νιτζάκι σου ψαρά!! Ειδικά όταν κατεβαίνω δυτικές συνοικίες σκάω 2 ξερογκαζιές έξω από τις καφετέριες σας με το evo και μαζεύονται οι γκόμενες σα τρελές - και ας είμαι και κοντός ψαραααααα!!!
    καλά αλλά αν περάσεις από εδώ πες μας να κλειδώσουμε τις γυναίκες μέσα..

Και δε μου λέτε,αν βάλω 140/70/17 πίσω αντί για 130/70/17 που φοράει,χάνω τίποτα απο πλευρά επιδόσεων;Το ψαλίδι πάντως τα χωράει,το μετρήσαμε στο συνεργείο..Επίσης μου είπαν κάτι και για ζέσταμα στα 200km/h όσον αφορά τα BT-090.Ξέρει κανείς τίποτα;
    www.myspace.com/deathmetalito

Θα εισαι πιο αργος στις εναλλαγες κλισεων αλλα οχι κατι το τρομερο. εγω στη θεση θα ετρωγα τα μαμα και μετα στα επομενα λαστιχα θα δοκιμαζα με 140 πισω. (ειμαστε και τσιφουτιδες ε :rotflmao: )

αν δεν αρχισεις τα περιεργα (νιτζακι με νιτρο?? ) 200 δε θα παει ποτε ουτε καν σε καλο γκρεμό.
    If you can't accept the criticism for your acts... DON'T DO THEM!!!

Πωλούνται εξατμίσεις yoshimura rs-3 για SV1000

Πωλείται undertail Hotbodies SBK για SV1000 03 (ασημί)
    Πωλείται φτερο targa rear hugger για SV1000 03 (ασημί)

χαχαχα,Ξέρω ξέρω..γιαυτό ακριβώς ρωτάω!Επειδή δεν πρόκειτε να πιάσω ποτέ τέτοιες ταχύτητες,θα ζεστένοντε τα λάστιχα;Έννοειτε θα τα φάω τα μαμά..δεν είμαστε για σπατάλες
    Επίσης θα φτιάξω με φιλαράκι ελευθέρας τελικό.Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον καταλύτη;Είναι μέσα στο μαμά τελικό;Όταν τελειώσω και το βάλω μπρος παίζει κανένα πρόβλημα μέχρι να το πάω για χαρτογράφηση;

Stops Squeaks!! Το avatar του/της lamoun
    Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    χαχαχα,Ξέρω ξέρω..γιαυτό ακριβώς ρωτάω!Επειδή δεν πρόκειτε να πιάσω ποτέ τέτοιες ταχύτητες,θα ζεστένοντε τα λάστιχα;
    Xampo, θα μας δώσεις τα φώτα σου;

Αρχικά δημιουργήθηκε από extremist
    Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τον καταλύτη;
    Είσαι σίγουρος ότι έχει καταλύτη; Μήπως έχει απλώς ένα σύστημα εμπλουτισμού των καυσαερίων με αέρα; Πολλοί, ακόμα και μάστορες το ονομάζουν καταλύτη χωρίς να είναι.
    O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!

Λάμπρος

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
    Xampo, θα μας δώσεις τα φώτα σου;

τι εννοειται δηλαδη οταν λετε 200 χλμ??

δεν ξερω εμενα τα bt 090 ητανε βεντουζες αλλα χωρις να εχω δοκιμασει αλλα λαστιχα !!

μαλακα πολυ ητανε κρατουσαν καλα αλλα φαγωθηκαν γρηγορα

Το Α1 δίπλωμα καλύπτει και το ninja 250cc; Νομίζω πως καθορίζεται από τους ίππους...

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Πάνος Χ.
    Το Α1 δίπλωμα καλύπτει και το ninja 250cc; Νομίζω πως καθορίζεται από τους ίππους...
    καλύπτει

'Αντε πάει κ αυτό το δίνω σύντομα..πάμε για 600 επιτέλους

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	phpeimkdopm.jpg 
Προβολές:	788 
Μέγεθος:	11,9 KB 
ID:	139473

Ά,ξέχασα..μπορεί μερικοί να θέλετε την άποψη μου περί του n1nj4..
    Λεποοοοόν,αρκετά καλή και βολική θέση οδήγησης για τον οδηγό.Το τιμόνι βγαίνει αρκετά ψηλά και προσωπικά με ξενερώνει αφάνταστα.Πολύ καλά φρένα,πολύ μικρών διαστάσεων πίσω ελαστικό.
    Απο πλευρά οδήγησης τώρα.Ταξίδι πας άνετα και χωρίς να πέσεις καν στο ντεπόζιτο με 150 χ/ω.Κοντέρ τέρμα που έχω δεί εγώ σε κατηφόρα ειναι 183 χ/ω.Αν έχεις τα @@ δίνει άνετα κώλο για μπαντιλίκια με συμπλεκτάρισμα εννοείτε..σούζες κλπ τα αφήνω για όσους ξέρουν,πάντως σηκώνετε ιδιότροπα σε σχέση με άλλες μηχανές.
    Όσο αφορά τη συντήρηση της μηχανής,παίρνει 1.5 λτ λάδια φίλτρα κλπ διαφέρει η τιμή τους ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο καθένας.Αποεξάτμιση ΣΚΙΖΕΙ..ούτε εσύ ο ίδιος δεν την ακούς. Μόνο ο ήχος του κινητήρα είναι αυτό που σε κάνει να χέρεσαι ώρες ώρες..Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό σχολείο για όποιον ενδιαφέρεται να πάει παραπάνω με κάποιες ανάλογες εμπειρίες.Πλαγιάζει καλά και ανοίγει ωραία για τα 250 κ.ε. του.Προσωπικά το έχω βαρεθεί δεν έχει να μου προσφέρει κάτι..αλλά είπαμε εγώ έχω πάρει το χαπάκι πλέον
    Να το χέρεται όποιος το αποκτήσει είναι ένα καλό μηχανάκι!

Στο κεφάλι σου! Το avatar του/της Scandal
    Αν κατάλαβα καλά το πουλάς;

Με ενδιαφέρει - πόσο το δίνεις;
    "In the End, we will remember not the words of our enemies, but the silence of our friends."

3.700

Παρόμοια θέματα

1. kawasaki ninja 250r 2008
    από frantxar στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 15:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας