Σελίδα 21 από 24 ΠρώτοΠρώτο ... 11161718192021222324 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 301 έως 315 από 359

Θέμα: Kawasaki Ninja 250R 2008

καλησπερα, το μοναδικο ισως που θα επρεπε να αλλαξεις ειναι το χρωμα! το μαυρο δε λεει, το πρασινο ειναι φοβερο, αλλα ολοι πρασινο παιρνουν... 2 χρωματα υπαρχουν μονο... ρωτα κ καμια αντιπροσωπεια μηπως ειναι να ερθει σε ασπρο (μοδατο), σε διχρωμια κλπ.. :smilea:
    karaferas

Αρχικά δημιουργήθηκε από karaferas
    καλησπερα, το μοναδικο ισως που θα επρεπε να αλλαξεις ειναι το χρωμα! το μαυρο δε λεει, το πρασινο ειναι φοβερο, αλλα ολοι πρασινο παιρνουν... 2 χρωματα υπαρχουν μονο... ρωτα κ καμια αντιπροσωπεια μηπως ειναι να ερθει σε ασπρο (μοδατο), σε διχρωμια κλπ.. :smilea:
    μακρυά η διχρωμία από εμένα.. μαύρο & πάλι μαύρο.. θα του ρίξω και 1-2 διακριτικές αερογραφίες στο ντεπόζιτο ή στα πλαϊνά σε μωβ ή γαλάζιο και θα γουστάρω ακόμη περισσότερο.
    Το πράσινο, για κάποιο λόγο που δε μπορώ να προσδιορίσω, μου φαίνεται σαν μύξα από Ogre
    ~* I Am NoT AntiSocial ... Society is AntiMe *~

αντε καλη επιτυχια με το διπλωμα... κ μολις παρεις κ μηχανη
    karaferas

παιδιά ξέρει κανείς σε ποιό σαιτ μπορώ να βρώ διπλή φούσκα φιμέ για το 250?

Exw ena ninja kai egw 250r kai thelo na valo slick lastixa.Akousa oti einai poli stathera,kai maresesoun poli i strofes!!! ala den xerw ama mporo na ta xrisimopio se kathimerini xrisi se ti kerikes sinthikes,ti diarkia zwis exoun,ama perni to ninjaki tetia lastixa, kai ama perni ti noumero na valo. Afta pros to paron den mou erxete kati alo.

Double Bubble:
    http://www.theyeagergroup.com/ninja_250_zg_db_photo.htm
    Απο που θα τις παραγγείλεις δεν γνωρίζω φίλε μου,ρώτα σε κάποιο κοντινό σου μαγαζί ή εκεί απ΄όπου αγόρασες το χελωνονιντζάκι σου!

Slick λάστιχα.Παλίκαρε πιστέυω οτι σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεσαι slick μέσα στην πόλη.Και ειδικά στο νιντζάκι το οποίο για να πάρει 140/70/17 θα πρέπει να αφερέσεις το πλαστικό που προστατέυει την αλυσίδα.Όπως και να'χει δεν γνωρίζω αν παράγοντε σλικ σε διαστάσεις 130/70/17 αλλα και πάλι και σε αγώνες αν τσεκάρεις τα νιντζάκια με κανονικά τρίγωμα λάστιχα τρέχουν..no hard feelings!
    www.myspace.com/deathmetalito

efxaristw gia to xrono sou asxetos pou me xeneroses

Μην ξενερώνεις καθόλου!Το είχα το νιντζάκι,είναι καλό σχολείο και πίστεψέ με έχεις ακόμα δρόμο μπροστά σου αν και όταν ανέβεις με το καλό κυβικά να βάλεις και σλικ και να κάνεις και ότι μετατροπές γουστάρεις.Το 250 είναι άλλη φάση και θα με καταλάβεις όταν θα έχεις περισσότερες εμπειρίες.Απλά μην βιάζεσαι όλα θα έρθουν!Ότι θέλεις εδώ είμαι

ρε εσυ εχτριμιστ οσων αφορά την ουρα...σκέφτομαι να βγάλω τον λασποτήρα μιας και ειναι σαν ποδιλατο με τον ανακλαστηρα... αλλα εχεις ψαξει αν γίνεται τπτ για τα νερά?? Δεν θέλω να γίνομαι μ**ν* στην βροχή!!!
    Greed shall be ur Downfall...

des ama kathete kapios apo poso ta troi ta nera kanonika (ixe nera sto dromo kai vraxtike o posi mou ) se vroxi den mou exei tixi na vgw ala ama thelis na vgaleis tin oura .emena den me enoxli prosopika.giati pou tha valo tin pinakida meta kai tha einai kai san xevrakotos kolos. exw vri kaiti body kit . ama tha vrexese den xerw pados tha einai kaliterw apo to na to kopsis.

http://www.2fiddy.com/2008/08/carbon...d-chain-guard/
    http://www.2fiddy.com/2008/06/rear-t...-carbon-fiber/
    http://www.2fiddy.com/2008/08/targa-fender-eliminator/
    http://www.2fiddy.com/2008/04/compet...er-eliminator/

Προσωπικά σιχένομαι και τα eliminators και το πίσω φτερό.Εγώ το έκοψα.Όσες φορές βγήκα βροχή απλά λέρωναν τα πίσω πλαστικά.Εγώ δεν είχα πρόβλημ,το καθάριζα κάθε μέρα όπως και να'ταν.Πάρε μια γέυση.(Τα φλασάκια τα βάζεις όπου θέλεις εμένα μου αρέσαν εκεί,ο κολλητός μου τα έβαλε στα πλαστικά.)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tmpphpxiskn5.jpg 
Προβολές:	524 
Μέγεθος:	70,8 KB 
ID:	144957

koita wraio fainete apo osa fainonte...gia paradigma den vlepw ka8olou pou evales ta flashakia ama exeis kamia allh foto 8a me voi8ouses pio polli tnx kai dax esy den vrexesai o pisw omws?

Θα βάλω άλλη αν είναι όταν πάω σπίτι.Αγορίνα δεν έπερνα 2ο άτομο
    Μόνο καμιά κοπέλα αν ήταν για έξοδο και κανένα κολλητάρι να το πάω σπίτι.
    Τη μηχανή την ήθελα για μένα οπότε..δεν με ενοχλούσε τπτ

exeis dikio den 8a eprepe na me endiaferei kai toso sto katw katw ama vrexei siga mhn anevei allos... 8a fovounte mhn vraxoun

Η καλύτερη που μπόρεσα να βρώ ώστε να φένετε το φλασάκι

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tmpphp43cmas.jpg 
Προβολές:	499 
Μέγεθος:	53,1 KB 
ID:	144967

Παρόμοια θέματα

1. kawasaki ninja 250r 2008
    από frantxar στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 29/10/2007, 15:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα