Μπράβο Ultimate!Πολύ ωραίο το έκανες το ninjaki,μου θύμισες το δικό μου ρε άτιμε
![]()
Λαστιχάκια τώρα και είσαι κομπλέ!
Μπράβο Ultimate!Πολύ ωραίο το έκανες το ninjaki,μου θύμισες το δικό μου ρε άτιμε
![]()
Λαστιχάκια τώρα και είσαι κομπλέ!
www.myspace.com/deathmetalito
vsk 8a rixw kai alla panw...perimenw to monoselo...8a valw xenon levers rearsets lastixa...
kai meta 8a gamei:P
meta 8a koitaxw an 8a valw PCIII h tpt tetio gia na to anevasw ligo akoma...
Greed shall be ur Downfall...
Παιδια ξερει κανεις αν εχει βγει κανενα ετοιμο κιτ εξατμιση-φιλτρο-προγραμμα για το μηχανακι?
Και αν ναι ποσο παει το μαλλι και που θα μπορουσαμε να το βαλουμε?
Επισης μηπως ξερετε αν παραβιαζεται ετσι η εγγυση?
Ετοιμο σετ ειχα δει στα no limits με Hel σωληνακια υψηλης, τελικο Devil και Memjet Module.Αρχικά δημιουργήθηκε από VLADx
Παιδια ξερει κανεις αν εχει βγει κανενα ετοιμο κιτ εξατμιση-φιλτρο-προγραμμα για το μηχανακι?
Και αν ναι ποσο παει το μαλλι και που θα μπορουσαμε να το βαλουμε?
Επισης μηπως ξερετε αν παραβιαζεται ετσι η εγγυση?
Λεπτομεριες στο τηλ. 210-9218996
τωρα εβγαλα το διπλωμα παιδες και ειμαι αναμεσα σε αυτο(to ninjaκι ντε) και το xt-125 .... η εμπειρια μου απο μηχανες ειναι μικρη , μονο κατι λιγο απο κανα παπι φιλου και το xtακι...λογω λοιπον της μικρης μου εμπειριας , κατι τουμπεσ μ το xtακι και το μποι μου (ειμαι 1.75 κ 73 κιλα) "φοβαμαι" τα motard-endurakia και σκεφτομαι το ninja... ειναι καλη λυση για πρωτο? εμενα μ αρεσει πολυ και τ θελω και για ταξιδακια (Πατρα - Αθηνα και το αντιστροφο...)
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ![]()
![]()
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...![]()
To xtάκι είναι πολύ καλό για πρώτο μηχανάκι.. σαφώς πιο ελαφρύ και πιο εύκολο (όχι ότι το ninja θα ναι δύσκολο) αλλά εφόσον θες ταξίδια το ninja είναι μονόδρομος..Αρχικά δημιουργήθηκε από nasosR
τωρα εβγαλα το διπλωμα παιδες και ειμαι αναμεσα σε αυτο(to ninjaκι ντε) και το xt-125 .... η εμπειρια μου απο μηχανες ειναι μικρη , μονο κατι λιγο απο κανα παπι φιλου και το xtακι...λογω λοιπον της μικρης μου εμπειριας , κατι τουμπεσ μ το xtακι και το μποι μου (ειμαι 1.75 κ 73 κιλα) "φοβαμαι" τα motard-endurakia και σκεφτομαι το ninja... ειναι καλη λυση για πρωτο? εμενα μ αρεσει πολυ και τ θελω και για ταξιδακια (Πατρα - Αθηνα και το αντιστροφο...)
ευχαριστω πολυ εκ των προτερων...
ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΕΣ![]()
![]()
ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ...![]()
Αν πάλι δεν έχεις 4500 που κάνει πάνω κάτω.. πιο κοντά 125 είναι το ybr 125 και το cbf 125![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
σκεφτομαι για μεταχειρισμενο αλλα φοβαμαι μην παραλειψω τιποτα οταν θα το ψαχνω να δω αν ειναι οκ.... ειναι μικρη (σε κυβισμο) και φοβαμαι μην το εχει σκισει, με τιποτα ξερογκαζα οταν ειναι κρυο , κακο στρωσιμο , σοβαρη τουμπα κ.τ.λ. επισης φοβαμαι και τον συμπλεκτη λιγο αφου απο εμεπειρια με το xtακι![]()
....
σορυ αν σας ζαλησα παιδες αλλα ειμαι πρωταρης....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το ειχα ξαναπει στο παρελθον σε αλλο ποστ οτι το τελευταιο πραγμα που πρεπει να σε ανησυχει σε αυτο το μηχανακι ειναι το μοτερ του....
ειναι απλα σκυλι.....
![]()
If you think adventure is dangerous, try routine, it's lethal....
Το μοντέλο 2009 κάνει 4.790 € .
Μήπως ψάχνουν για κορόϊδα ;
Λέω εγώ τώρα ;![]()
καλησπερα παιδια! προκειμενου να μην ανοιξω αλλο θεμα -μιας κ συγκεντρωθηκατε εδω ολοι οι νιντζα -προκειται να αγορασω μια 250r του 08,αλλα ειναι τρακαρισμενη μπροστα και εχουν στραβωσει τα πιρουνια.
-εχετε ιδεα αν ισιωνουν?αν ναι που?
-αν οχι που μπορω να προμηθευτω αλλα κ με τι κοστος?(προτιμω οικονομικες λυσεις λογω κρισης,αλλα να ειναι κ ασφαλεις)
ευελπιστω σε γρηγορη απαντηση.ευχαριστω εκ των προτερων.
σορυ για το διπλο ποστ αλλα δεν ηξερα ποιο ειναι το καταλληλοτερο.
Καλησπέρα κι απο εμένα παιδιά, νέος στο φόρουμ, νέος και στις μηχανές.
Θα ήθελα την άποψή σας, για μερικά θέματα γύρω απο το ninja250r καθώς σκέφτομαι να αγοράσω ένα σύντομα.
Κατ' αρχάς, μέσω αγγελιών έχω δεί να πωλούνται μοντέλα του 08, αρχές και τέλος του έτους, με 8-10.000 χιλ. και τιμή εκκίνησης τα 2.900?.Σας φαίνεται λογικό αυτό ή πιστεύεται ότι υπάρχει θέμα;
Κατά δεύτερον, θα ήθελα να ρωτήσω στα πόσα χιλ. γίνεται το μεγάλο σέρβις της μηχανής και ποιό το κόστος του;
Και τέλος, ελπίζω να μη σας κούρασα, θα ήθελα την άποψή σας σχετικά με το πόσο ήσυχος θα μπορούσα να είμαι αν κλειδώνω τη μηχανή με αλυσίδα σε κολόνα και με δισκόκλειδο ταυτόχρονα.Μιλάμε για κέντρο Αθήνας.
Ευχαριστώ.
Ξερω οτι τα πιρουνια ισιωνουν. Σε καλιμπρα πρεπει να το πας. Δεν ξερω που ομως εχει. Ρωτα ενα συνεργειο. An κατεχεις και απο ebay μπορει να βρεις καμια ευκαιρια.Αρχικά δημιουργήθηκε από gponiris
καλησπερα παιδια! προκειμενου να μην ανοιξω αλλο θεμα -μιας κ συγκεντρωθηκατε εδω ολοι οι νιντζα -προκειται να αγορασω μια 250r του 08,αλλα ειναι τρακαρισμενη μπροστα και εχουν στραβωσει τα πιρουνια.
-εχετε ιδεα αν ισιωνουν?αν ναι που?
-αν οχι που μπορω να προμηθευτω αλλα κ με τι κοστος?(προτιμω οικονομικες λυσεις λογω κρισης,αλλα να ειναι κ ασφαλεις)
ευελπιστω σε γρηγορη απαντηση.ευχαριστω εκ των προτερων.
σορυ για το διπλο ποστ αλλα δεν ηξερα ποιο ειναι το καταλληλοτερο.
για να ρωταω σημαινει οτι δεν εχω γνωσειςκανενας να σπρωξει την κατασταση?
Επειδή το μηχανάκι είναι σχετικά καινούριο δύσκολα θα βρείς μεταχειρισμένα ανταλλακτικά.
Οπότε ρωτάς τιμή για καινούρια καλάμια στην kawasaki και αποφασίζεις ανάλογα.
Σημαντικό είναι όμως να είσαι βέβαιος ότι η ζημιά είναι μέχρι εκεί και δεν είναι σε λαιμό, πλαίσιο κλπ