Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
$3499=2410?![]()
Διαφορετικά μεγέθη αγορών, διαφορετική φορολογία, κλπ, κλπ.![]()
Καλά μη ζορίζεστε..5 χιλιάρικα θα μας το δώσουν πάλι και θα πούμε και ευχαριστωωωωωώ..:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
$3499=2410?![]()
Καλά μη ζορίζεστε..5 χιλιάρικα θα μας το δώσουν πάλι και θα πούμε και ευχαριστωωωωωώ..:rotflmao:
Kawasaki USA Z1000 8899$Αρχικά δημιουργήθηκε από apav
$3499=2410?![]()
Kawasaki εδω Z1000 10990?
Ηonda USA CBR600RR 9599$
Honda εδω CBR600RR 11300?
Μονο σε οτι αφορα τεχνολογιες H/Y Κλπ παιζει συγκριση και αυτη ΧΩΡΙΣ την μετατροπη . .
Απλα οσα $ στοιχιζει εκει ειναι τα αντιστοιχα ? εδω . . .
Απλα μην εχετε αυταπατες για κατω απο 4.000? . ..![]()
Δυστυχως . ..![]()
Moto Metalheads Club \m/
Τωρα και MotoGP Αγωνες!!
Unified Network Systems
WebHosting/ Mailhosting / Δικτυα /IT Support
Δειτε 2 βιντεακια εδω
Ανοιξη 2008 ερχεται
http://www.kawasaki.co.uk/250r/default.asp?Sub=654044A
Εχω την εντυπωση οτι ειναι κατι αναλογο του GSXR 250 του -89-90.
Η οδηγηση ηταν οπως τα διχρονα...τερμα γκαζι για αλλαγη ταχυτητας αλλα σες γενικες γραμμες δεν ηταν ασχημο.
if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law
μηπως μπορεις να κανεις και μια μεταφραση για μας τους αρχαριους?Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
Εχω την εντυπωση οτι ειναι κατι αναλογο του GSXR 250 του -89-90.
Η οδηγηση ηταν οπως τα διχρονα...τερμα γκαζι για αλλαγη ταχυτητας αλλα σες γενικες γραμμες δεν ηταν ασχημο.![]()
Εννοεί ότι θα είναι μια χαρά μηχανάκι, αλλά με 20-25 άλογα είτε θα σου αρέσει η χαλαρή οδήγηση, είτε θα πρέπει να το στίψεις για να δεις 3.79χλμ περισσότερα στο τέλος της ευθείας.![]()
τα αλογα ειναι 30 στο ευρωπαικό μοντέλο... και με την νέα trc της yoshi (ακομα δεν βγήκε το μηχανάκι δηλ έλεος! http://www.yoshimura-rd.com/t-NP_08_Ninja250R.aspx ) θα γίνουν 199![]()
σε βιντεο που είδα το παλιο 250 ninja επιανε πολυ ευκολα τα 140-150 χωρις στιψιμο.![]()
μακάρι να επιτρεπόταν να χα ένα τέτοιο στα 18 μου !![]()
If you can't accept the criticism for your acts... DON'T DO THEM!!!
Πωλούνται εξατμίσεις yoshimura rs-3 για SV1000
Πωλείται undertail Hotbodies SBK για SV1000 03 (ασημί)
Πωλείται φτερο targa rear hugger για SV1000 03 (ασημί)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Black Death
τα αλογα ειναι 30 στο ευρωπαικό μοντέλο... και με την νέα trc της yoshi (ακομα δεν βγήκε το μηχανάκι δηλ έλεος! http://www.yoshimura-rd.com/t-NP_08_Ninja250R.aspx ) θα γίνουν 199![]()
σε βιντεο που είδα το παλιο 250 ninja επιανε πολυ ευκολα τα 140-150 χωρις στιψιμο.![]()
μακάρι να επιτρεπόταν να χα ένα τέτοιο στα 18 μου !![]()
πολυ ομορφη![]()
![]()
ρπμ δε μπορουσε να χε βγει το μηχανάκι το 2006?![]()
κωλόφαρδα 20χρονα...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
κωλόφαρδα 20χρονα...![]()
![]()
ρε μλκ τη παλευεται και συ κι ο προηγουμενος που ελεγε μακαρι να επιτρεποταν το μηχανακι στα 18?![]()
1) εσυ αν ησουν 20 και ειχες βγαλει το πρωτο διπλωμα στα 18 θα ειχες απεριοριστα , γιατι να παρεις το 250?
2) ο αλλος και 18 που ειναι παλι μπορει να το παρει νομιμα αφου εχει ισχυ 23 kw![]()
![]()
επίσης εγώ πρωτοοδήγησα μηχανάκι στα 21 μου. όταν εγγράφτηκα δηλαδή σ'αυτό το φόρουμ.
Είπα τυχερά 20χρονα με τα δικά μου δεδομένα γιατί πριν από 2 χρόνια οι μόνες street μηχανές για δίπλωμα Α1 ήταν τα cbr125 k cbf250...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
καλά συγνώμη...
κωλόφαρδα 18χρονα....![]()
![]()
σαν εφιαλτης μου φαινεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
οι μόνες street μηχανές για δίπλωμα Α1 ήταν τα cbr125 k cbf250...![]()
![]()