Ζηλια και κακια μπορω να πω αντιμετωπισαμε σε δυο περιπτωσεις.
Στο ζευγαρι των Ολλανδων που συναντησαμε πριν μπουμε Δανια οι οποιοι μετα τα αρχικα απο που ειστε και που πατε μολις καταλαβαινουν οτι ειμαστε απο Ελλαδα και παμε για να κανουμε τον γυρο της Σκαδιναβιας μας πετανε την ερωτηση τι γινεται στην Ελλαδα με τα λεφτα (υπονοωντας βεβαια που εχουμε βρει εμεις τα λεφτα για αυτο το ταξιδι) και τους απανταμε και εμεις οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι εχουμε τους Γερμανους που μας χρηματοδοτουν και μενουν ψιλοκαγκελο γιατι καταλαβαινουν την ειρωνεια και μην μπορωντας να πουν κατι αλλο βαζουν τα γελια.
Η δευτερη παρομοια περιπτωση ηταν στην Μοιρανα με ενα μεσηλικο ζευγαρι απο το Λουξεμβουργο με τους οποιους μαλιστα καθισαμε και φαγαμε μαζι σε ενα εστιατοριο. Ο ανδρας ο οποιος ηταν φανερα γερμανοφιλος αρχισε τα πειραγματα (με χιουμορ βεβαια παντα) στο ιδιο μοτιβο σχετικα με την οικονομικη κριση στην Ελλαδα.
Καποια στιγμη αρχισε να με εκνευριζει βεβαια γιατι δεν δικαιουται να μιλαει καποιος που ζει στο Λουξερβουργο οταν ολοι σχεδον που ζουν στο Λουξερβουργο ειναι τραπεζικοι υπαλληλοι και στις τραπεζες του Λουξερβουργου ''ξεπλενετε'' πολυ απο το ''μαυρο χρημα'' της Ευρωπης και στην ουσια ολοι συντηρουνται απο αυτο το ''μαυρο χρημα''.
Αρχισαμε και εμεις τα δικα μας λοιπον σχετικα με την συγχρονη πραγματικοτητα στην Ελλαδα κλπ κλπ και αφου αρχισε να το βουλωνει καταλαβαινοντας καποια πραγματα, αρχισα να του λεω και εγω τα δικα μου, οτι εχουμε πολλα λεφτα και οτι η μηχανη που οδηγουσε (ενα GoldWind αξιας 20.0000 - 25.000?) αν με βολευε στην Αθηνα για καθε μερα θα ειχα παρει μια και εγω και καπου εκει τον στειλαμε τελειως...