Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 196 έως 210 από 332

Θέμα: MotoGP στην TV

Παλαιό μέλος Το avatar του/της tasosm
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από karhariasgr Προβολή μηνύματος
    κριμα. αν δε μπορει κανεις να στειλει προσκληση για το site σκεφτομαι την λυση που αναφερθηκε για συνδρομη στο eurosport με 40 ευρω (παρα 100 στη dorna). δε μπορω με το streaming ειδα μισο πρωταθλημα με ιταλικη περιγραφη κ ηταν λες κ τα μηχανακια ειχαν αλλο χρωμα.
    Πεταμενα λεφτα ο eurosport player,οτι ναναι στο προγραμμα ζωντανης μεταδοσης και να ξερεις πως δινουν παντα προτεραιοτητα σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο αγωνες μοτοσυκλετας,περυσι εκανα την συνδρομη και ορκιστηκα να μην τους ξανα δωσω ποτε λεφτα,χωρια που ειναι ψιλο μαπα η αναλυση και το streaming,χιλιες φορες σκασε το 100αρικο για το motogp.com και μοιρασε το με κανα κολλητο σου.

Τα υπολοιπα μπορειτε να τα δειτε και απο sportlemon.

ωωωω λες,ε? η αλήθεια ειναι είμαι λίγο επιφυλακτικός στο να τα δώσω τα 40 εκεί, θα προτιμούσα τα 100 στην dorna, αλλά είναι πολλά ρε γμτ και δυστυχώς κανείς δεν συμμερίζεται τον πόνο μου τόσο πολύ. δύσκολοι καιροί για όλους.
    με αυτό που μου είπες όμως με έκανες να αλλάξω γνώμη, δεν ήταν μόνο για τα motogp, θα έβλεπα και superbike, supersport, superstock, moto2, moto3 και snooker! δλδ θα έκανε απόσβεση και με το παραπάνω αν λειτουργεί έτσι όπως διάβασα στην περιγραφή περί HD streaming αλλά εσύ μου λες για χάλια ποιότητα.
    Επίσης δε μπορώ να βρω πουθενά να λέει ότι παίζουν και motogp... κάνε πλάκα να μη παίζουν τελικά.

και εγώ sportlemon και rojadirecta βλέπω αλλά δεν είναι πάντα τόσο εύκολο. σήμερα βρήκα και αυτό...
    http://www.tv14.net/eurosport-8/ φαίνεται ενδιαφέρον. άντε θα περιμένω τον πρώτο αγώνα να τον δω streaming να δω τι θα γίνει.. αν δεν πάει καλά τελικά 100 στο motogp.com

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα μπορεί τα €100 να φαίνονται πολλά αλλά αν κάνεις μια διαίρεση 100/18 αγώνες βγαίνει €5,5. Και αυτό δε σημαίνει €5,5 ανά αγώνα αλλά ανά αγωνιστικό τριήμερο (βλέπεις practice, qualifying, race) για όλες τις κατηγορίες, συν τις συνεντεύξεις πριν και μετά, συν αφιερώματα, συν παλιούς αγώνες από το '92. Επίσης δε χρειάζεσαι να είσαι εκεί τη ώρα των αγώνων, τους βλέπεις όποια άλλη στιγμή θέλεις και από οποιοδήποτε άλλο Η/Υ με internet

Ε, δε νομίζω ότι είναι και τόσο άσχημα, δεν πληρώνεις για να δεις ένα δύο αγώνες το μήνα αλλά μια ολοκληρωμένη υπηρεσία.

Ωστόσο, αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει μόνο τον αγώνα της Κυριακής στη μεγάλη κατηγορία ε τότε ναι, ίσως να μην αξίζει.

.

Να ρωτήσω τώρα κι εγώ, με τα €40 στο eurosport βλέπεις online WSBK & BSB σε HD?
    Give me fuel, Give me fire

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από chr1s_86 Προβολή μηνύματος
    Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα μπορεί τα €100 να φαίνονται πολλά αλλά αν κάνεις μια διαίρεση 100/18 αγώνες βγαίνει €5,5.

Ωστόσο, αν κάποιος ενδιαφέρεται να δει μόνο τον αγώνα της Κυριακής στη μεγάλη κατηγορία ε τότε ναι, ίσως να μην αξίζει.
    Σχετικό το να μην αξίζει
    Αν πεις οτι πας σε μια καφετερια να δεις ΜΟΝΟ τον αγώνα της Κυριακης τοτε τα 3-4 ευρω στο καφε/μπυρα τον έχεις στανταρτ
    Συν του ότι δε μπορείς να δεις καποιες περιεργες ώρες μεταδόσεις (πχ PI)

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sapadak Προβολή μηνύματος
    Σχετικό το να μην αξίζει
    Αν πεις οτι πας σε μια καφετερια να δεις ΜΟΝΟ τον αγώνα της Κυριακης τοτε τα 3-4 ευρω στο καφε/μπυρα τον έχεις στανταρτ
    Συν του ότι δε μπορείς να δεις καποιες περιεργες ώρες μεταδόσεις (πχ PI)

Απόλυτα σωστός !

Όπως έγραψα και σε άλλο θέμα μπορεί τα €100 να φαίνονται πολλά αλλά αν κάνεις μια διαίρεση 100/18 αγώνες βγαίνει €5,5. Και αυτό δε σημαίνει €5,5 ανά αγώνα αλλά ανά αγωνιστικό τριήμερο (βλέπεις practice, qualifying, race) για όλες τις κατηγορίες, συν τις συνεντεύξεις πριν και μετά, συν αφιερώματα, συν παλιούς αγώνες από το '92. Επίσης δε χρειάζεσαι να είσαι εκεί τη ώρα των αγώνων, τους βλέπεις όποια άλλη στιγμή θέλεις και από οποιοδήποτε άλλο Η/Υ με internet

Ε, δε νομίζω ότι είναι και τόσο άσχημα, δεν πληρώνεις για να δεις ένα δύο αγώνες το μήνα αλλά μια ολοκληρωμένη υπηρεσία.

.

Να ρωτήσω τώρα κι εγώ, με τα €40 στο eurosport βλέπεις online WSBK & BSB σε HD?
    HD οχι,τoυλαχιστον την περσινη χρονια(2012-2013) που εκανα συνδρομη στο eurosport player ηταν για SD.Εγω παντως ακομα και αν ζηταν και φετος 40 ευρω για HD δεν τους τα δινω,ξερω οτι θα σπασουν τα νευρα μου σε καποιους αγωνες απο live streaming αλλα δεν με νοιαζει,ουτως η αλλως σπασαν και επι πληρωμη,τουλαχιστον φετος δεν θα πληρωσω.

Για motogp.com παντως ανανεωσα την συνδρομη μου.

με πείσατε... 100 ευρώ στη dorna

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tasosm Προβολή μηνύματος
    HD οχι,τoυλαχιστον την περσινη χρονια(2012-2013) που εκανα συνδρομη στο eurosport player ηταν για SD.Εγω παντως ακομα και αν ζηταν και φετος 40 ευρω για HD δεν τους τα δινω,ξερω οτι θα σπασουν τα νευρα μου σε καποιους αγωνες απο live streaming αλλα δεν με νοιαζει,ουτως η αλλως σπασαν και επι πληρωμη,τουλαχιστον φετος δεν θα πληρωσω.

Για motogp.com παντως ανανεωσα την συνδρομη μου.

Περισσότερο με ενδιαφέρει για WSBK και BSB μιας και έχω ανανεώσει κι εγώ στο motogp.com. Τους έστειλα mail στο eurosportplayer.com να μου πουν αν θα μπορώ να δω όλους τους αγώνες γιατί κάτι έλεγε στο site τους ότι το British Eurosport το βλέπεις μόνο αν μπαίνεις από Αγγλία. Εσύ μπορούσες να τους δεις όλους κανονικά;

Α και στο faq τους λέει ότι είναι recommended τουλάχιστον 5 mbit σύνδεση για το HD. Οπότε ή έβαλαν HD ή δεν είναι διαθέσιμο παντού...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DeusEx
    Εδώ στην Γερμανία τους δείχνει τσάμπα τους αγώνες στο sport1 ...
    Άμα δεν σας ενοχλούν τα γερμανικά φωνητικά ψάξτε το, μήπως παίζει κανένα stream.

Εδώ το επίσημο site του καναλιού:
    http://www.sport1.de/

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DeusEx Προβολή μηνύματος
    Εδώ το επίσημο site του καναλιού:
    http://www.sport1.de/
    Leider ist Ihre Netzwerkadresse (IP) nicht für die Nutzung dieses Angebots freigegeben.
    Aus lizenzrechtlichen Gründen müssen wir uns bei diversen Inhalten auf Zuschauer bestimmter Länder beschränken.
    Mit unserem Systemcheck können Sie prüfen, welche Inhalte in welchen Ländern verfügbar sind

Ασε που ξενερω με τα γερμανικα.

Μπαινεις πισω απο ενα προξυ και βλεπεις BBC Live
    Οποιον τον ενδιαφέρει λεπτομέριες με πμ

Περισσότερο με ενδιαφέρει για WSBK και BSB μιας και έχω ανανεώσει κι εγώ στο motogp.com. Τους έστειλα mail στο eurosportplayer.com να μου πουν αν θα μπορώ να δω όλους τους αγώνες γιατί κάτι έλεγε στο site τους ότι το British Eurosport το βλέπεις μόνο αν μπαίνεις από Αγγλία. Εσύ μπορούσες να τους δεις όλους κανονικά;

Α και στο faq τους λέει ότι είναι recommended τουλάχιστον 5 mbit σύνδεση για το HD. Οπότε ή έβαλαν HD ή δεν είναι διαθέσιμο παντού...
    Πιστεψε με απο ταχυτητα ειμαι ενταξει,αλλα και παλι δεν επαιζε HD,δειχνει κανονικα WSBK και BSB ζωντανα απλα ορισμενες φορες δεν μπορουσα να κανω ουτε login,οχι δεν εφταιγε η ταχυτητα.

Σε σχεση με το streaming του motogp.com εχει πολυ δρομο ακομα ο eurosport player.Φιλε μου ειναι καθαρα δικη σου η επιλογη,εγω απλως δοκιμασα και δεν μου αρεσε,θα συμβιβαστω με το τζαμπα για wsbk-bsb και θα πληρωσω για μοτοχεπε.

Σκουριασμένο μέλος Το avatar του/της farflung
    Και γιατι ρε παιδια αν ειναι να δωσετε 100 στην DORNA να μη δωσετε στον οτε και να το βλεπετε και το gp σε hd και το sbk και nba κλπ κλπ
    Αν ειναι να δωσεις 100 και να βλεπεις streamarisma το κανεις και τσαμπα εστω και με χαμηλη αναλυση.

Ημίκουλο μέλος Το avatar του/της KostasV2
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από farflung Προβολή μηνύματος
    Και γιατι ρε παιδια αν ειναι να δωσετε 100 στην DORNA να μη δωσετε στον οτε και να το βλεπετε και το gp σε hd και το sbk και nba κλπ κλπ
    Αν ειναι να δωσεις 100 και να βλεπεις streamarisma το κανεις και τσαμπα εστω και με χαμηλη αναλυση.
    Για να μην ακούς τον ΔΔ (), και βασικά για να βλέπεις τους αγώνες όποτε θέλεις, συν όλους τους αγώνες από το 1992 μέχρι σήμερα...

Άσε που ο πΟΤΕ θέλει 30Ε το μήνα!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από tasosm Προβολή μηνύματος
    Πιστεψε με απο ταχυτητα ειμαι ενταξει,αλλα και παλι δεν επαιζε HD,δειχνει κανονικα WSBK και BSB ζωντανα απλα ορισμενες φορες δεν μπορουσα να κανω ουτε login,οχι δεν εφταιγε η ταχυτητα.

Σε σχεση με το streaming του motogp.com εχει πολυ δρομο ακομα ο eurosport player.Φιλε μου ειναι καθαρα δικη σου η επιλογη,εγω απλως δοκιμασα και δεν μου αρεσε,θα συμβιβαστω με το τζαμπα για wsbk-bsb και θα πληρωσω για μοτοχεπε.

Ναι δεν το είπα για τη σύνδεσή σου, λέω μήπως και το έβαλαν σε HD από φέτος. Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, την άλλη εβδομάδα αρχίζει το WSBK στο Philip Island, μπορεί να κάνω τη μηνιαία συνδρομή με το 5ευρώ να το δοκιμάσω...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από farflung Προβολή μηνύματος

Γιατί τo otetv όπως βλέπω θέλει €20 το μήνα = €240 για τον ένα χρόνο. Το motogp.com θέλει όπως ξέρεις €100 και ας πούμε και ότι βάζουμε και €40 επιπλέον στο eurosport. 240-140 = 100.

Μιας και δεν με ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα κανάλια του otetv μου λες δηλαδή να δώσω €100 παραπάνω για να ακούω τον ΔΔ και να χάσω και όλα τα προνόμια* των online players που έγραψα παραπάνω;

*= βλέπεις ότι θες, όποτε θες, απ'όπου θες.

Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω.

ΥΓ: Το δωρεάν streaming που λες δεν έχει καμία μα καμία σχέση με το 720p του motogp.com

Τι αρώτηξε; Το avatar του/της Acacius
    Εγώ έβαλα τη χριστουγεννιάτικη προσφορά της forthnet και ουσιαστικά έχω το βασικό πακέτο της νόβα στα ίδια ουσιαστικά λεφτά που έδινα ήδη για σταθερό+ίντερνετ. Eurosport έχει, οπότε με βλέπω να παίρνω τη δόση μου, έστω από SBK (και σε όποια γλώσσα θέλω, αν π.χ. αναρωτιέμαι πώς λένε τη σαβούρδα στα Πολωνικά).

Σελίδα 14 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 4910111213141516171819 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Athens Enduro 2007 στην TV
    από STOYBI στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2007, 18:48
  2. Moto GP & SBK στην TV?
    από urban στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2007, 15:16
  3. Αγώνες MotoGP στην TV?
    από dimzab στο forum Αγωνιστικά νέα