Τελευταία τροποποίηση από Aνεμος; 05/06/2013 στις 13:30.
there's no such thing as impossible
ειναι εναθλιβερο γεγονος αλλα το βιντεο ειναι αληθεια αστειο. εχει και τα καλα του παντως.. δεν ακουγατε δδ...
Οφ τοπικ
Κοιτά thunder.
Το ΟΤΕ τν το έβαλα για να γλιτωσω απο τα νοικιασμένα dvd για τα μικρά.
Όπως και έγινε.
Απλα όταν έχει GP
ΤΕΛΟΣ.
Μετα ας δούνε οτι θέλουν.
Έχουν και μια μαγκια φέτος που μέσω του smartphone καθ του κωδικού του ρουτερ και κάτι τέτοιο.
Μπορείς να βλέπεις το πρόγραμμα της τν στο smartphone.
να υποθεσω βλεπεις τα παντα απο GP;Τα βλεπεις σε HD;ε....τωρα ζηλευω πιο πολυ.........:a32:
Εγώ πάλι θα βολευτώ πάλι (εκτός απροόπτου) με συνδρομή στο motoGP. Έχω και μια έκπτωση, οπότε καλά θα είναι.
Θα βλέπω και όποιον αγώνα θέλω, όποτε θέλω από όποια χρονιά θέλω. Και αν χάσω κάποιον λόγω δουλειάς, μπαίνω από motoGP no spoiler και είναι σαν να μην ξέρω τίποτα και μόλις τώρα ξεκινάει ο αγώνας.
Αν χάσω αγώνα (πέρυσι 2 λόγω δουλειάς)
Με βοήθησε ο giotis και τον υπέρ ευχαριστώ
Σήμερα στις 22:00 στο ΟΤΕ σπορ 5
Έχει classic races
Estoril portugal 2006
Αν τα σκάσεις για το multi season, ναι.
Το έκανα τον πρώτο χρόνο και κατάλαβα πως δεν αξίζει αν δεν έχεις τηλεόραση σε διαστάσεις σινεμά. Μπορείς να επιλέξεις να χωρίσεις την οθόνη και βλέπεις, εικόνα σαν TV, παράλληλα και ελικόπτερο, χρόνους και τον κώλο του Marquez.
Στο απλό πακέτο, κλείνεις τελείως και την περιγραφή αν θες και ακούς μόνο την μηχανή/νέα.
Θα πάω πάλι για το μικρό πακέτο που θα ισχύει μέχρι και μια μέρα μετά τον τελευταίο αγώνα που γίνονται και οι απονομές κλπ. Στα 75€ νομίζω είναι καλά
Τίποτα δεν είναι δύσκολο, όταν βάζεις άλλους να το κάνουν.
Ministry Of Lost Souls
https://secure.motogp.com/de/subscri...gp.com%2Fde%2F
4 πακετα βλεπω εδω, εσυ μαλλον θα λες για το απλο season που ειναι στα 100€, δεν βλεπω τπτ στα 75€..