Σελίδα 51 από 56 ΠρώτοΠρώτο ... 414647484950515253545556 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 751 έως 765 από 832

Θέμα: Συζητηση σχετικα με το Paintball Mods VS Members

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Ρε σεις, με 20 πόντους απο τη σημαία και παρ' όλα αυτά μόνο 8 πόντους μπροστά είσαστε;

κοβαμε κωλους στην αμυνα πακετανιε... στην αμυνα ειμασταν καλοι....καπως
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    κοβαμε κωλους στην αμυνα πακετανιε... στην αμυνα ειμασταν καλοι....καπως
    Άσε που 2 φορές τους πήραμε το λόφο...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ανήσυχο πνεύμα.... Το avatar του/της latris mixanis
    και το ποτάμι

Τρελοκοτσιδού..!!!!

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon
    Καταρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους παίξανε για πρώτη φορά. Πραγματικά μπήκατε στο νόημα του παιχνιδιού όπως πρέπει με την πρώτη. Δεν ξέρω αν όσα είχα ποστάρει για το πως πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ο άπειρος παίχτης τα διαβάσατε αλλά πιστέψτε ότι και εμείς πρώτη φορά παίξαμε έτσι μιας και ποτέ δεν μας είχε πει κανένας τπτ. Αν εξαιρέσεις την σημαία τότε εσείς ήσασταν πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι, αλλά από την άλλη μην ξεχνάτε ότι εκτός τις Ιλιάδας και τις κικίς οι άλλες γυναίκες δεν είχανε το ίδιο θάρρος με όλους εμάς.
    Άρα το αποτέλεσμα είναι πιστεύω φυσιολογικό.
    Βέβαια μη ξεχνάτε ότι η μισή σχεδόν πίστα είχε αλλάξει όπως άλλαξε και ο κανονισμός για τα 3 μέτρα που και για μας ήτανε πρωτόγνωρο. Και εδώ έχω μια ένσταση μιας και δημιουργήθηκε θέμα. Εγώ εξακολουθώ να είμαι υπέρ κάποιου ορίου βολής. Έχω δει άτομα να φεύγουνε για νοσοκομείο με σκισμένο δέρμα από κοντινή βολή και παράλληλα παίχτες να αποβάλλονται για αυτό και να ξενερώνουνε και ολόκληρο πλήθος. Άρα έπρεπε να το τηρήσουμε με μια προειδοποιητική βολή στο έδαφος η τον αέρα ( για να μην κάνουνε και μαγκιές οι όσοι δεν έχουνε σοφεράκια ). Όλο αυτό θα γινότανε αντιληπτό αν οι βολές του trooper με πετυχαίνανε η αν εγώ αντί να του φωνάξω ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ του έριχνα όπως ήμουνα σκυμμένος και τον έπαιρνε στην οικογένεια η σε κανένα λαιμό όταν βρεθήκαμε στα 2 μέτρα απόσταση.
    Anyway περάσαμε όλοι φανταστικά και ελπίζω σύντομα να ξαναμαζευτούμε για παιχνίδι και ΒΑΨΙΜΟ!!!!

Και μην το ξεχάσω, AFRO είσαι τεράστιος ρε φίλε, μέσα στο πεδίο της μάχης με την φωτογραφική μηχανή χωρίς να παίρνεις χαμπάρι μήπως φας καμία αδέσποτη. Αλήθεια έφαγες καμία?
    @ Pokerland

Τελικά όλα είναι ένα κλικ Το avatar του/της LINA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Άσε που 2 φορές τους πήραμε το λόφο...

ΔΕΝ μας τον πηρατε .......... σας τον δωσαμε :rotflmao:
    για να χατε και σεις καπου να παιζετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από LINA
    ΔΕΝ μας τον πηρατε .......... σας τον δωσαμε :rotflmao:
    για να χατε και σεις καπου να παιζετε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    α, καλά.....

Ρε πούστη μου, τώρα που το σκέφτομαι, σε όλα τα παιχνίδια ήμΑν είτε στο λόφο είτε στο ποτάμι μέσα
    (μου βγήκε η γλώσσα να τρέχω να προλάβω!)

Τελικά δεν πρέπει να με έχει σε καμία φωτό ο Αφρο

Poker, όντως respect για το φωτογράφο μας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    Βέβαια μη ξεχνάτε ότι η μισή σχεδόν πίστα είχε αλλάξει όπως άλλαξε και ο κανονισμός για τα 3 μέτρα που και για μας ήτανε πρωτόγνωρο. Και εδώ έχω μια ένσταση μιας και δημιουργήθηκε θέμα. Εγώ εξακολουθώ να είμαι υπέρ κάποιου ορίου βολής. Έχω δει άτομα να φεύγουνε για νοσοκομείο με σκισμένο δέρμα από κοντινή βολή και παράλληλα παίχτες να αποβάλλονται για αυτό και να ξενερώνουνε και ολόκληρο πλήθος. Άρα έπρεπε να το τηρήσουμε με μια προειδοποιητική βολή στο έδαφος η τον αέρα ( για να μην κάνουνε και μαγκιές οι όσοι δεν έχουνε σοφεράκια ). Όλο αυτό θα γινότανε αντιληπτό αν οι βολές του trooper με πετυχαίνανε η αν εγώ αντί να του φωνάξω ΕΙΣΑΙ ΕΞΩ του έριχνα όπως ήμουνα σκυμμένος και τον έπαιρνε στην οικογένεια η σε κανένα λαιμό όταν βρεθήκαμε στα 2 μέτρα απόσταση.

βαγγελη με ολο τον σεβασμο...απο μενα δεν υπηρχε θεμα.απο την αρχη λεγαμε αν θα βαραμε η οχι απο κοντινη...οταν καναμε τη βολτα στο λοφο επανω ο ανθρωπος ελεγε οτι οσοι πανε για λοφο,να περιμενουνε κοντινο χτυπημα!!!!!!!!αρα το ξεραμε και οι δυο!ο φοβος του νοσοκομειου απο σκισμενο δερμα εμενα προσωπικα δε μου λεει τπτ οπως και η σπασμενη οικογενεια.τραυματισμοι υπαρχουνε σε ολα τα αθληματα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για extreme sports.παρ ολα αυτα εχω να πω...οτι προσωπικα περασα πολυ ωραια και σας ευχαριστω ολους.
    γνωστους και μη!!!!!

υ.γ.ποση κολωφαρδια πια εκει που ησανε πανω απο το ποταμι καιεφαγες τουλαχιστον 10 σφαιρες χωρις να σκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

:a19: :a19: Σε όλους γιατί με κάνα 2 παιχνίδια ακόμα θα μπορούμε να έχουμε ομάδα που θα μπορεί εύκολα να αντιμετωπίζει άλλες ομάδες με πολύ μεγάλη εμπειρία.
    @ Pokerland

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    βαγγελη με ολο τον σεβασμο...απο μενα δεν υπηρχε θεμα.απο την αρχη λεγαμε αν θα βαραμε η οχι απο κοντινη...οταν καναμε τη βολτα στο λοφο επανω ο ανθρωπος ελεγε οτι οσοι πανε για λοφο,να περιμενουνε κοντινο χτυπημα!!!!!!!!αρα το ξεραμε και οι δυο!ο φοβος του νοσοκομειου απο σκισμενο δερμα εμενα προσωπικα δε μου λεει τπτ οπως και η σπασμενη οικογενεια.τραυματισμοι υπαρχουνε σε ολα τα αθληματα ποσο μαλλον οταν μιλαμε για extreme sports.παρ ολα αυτα εχω να πω...οτι προσωπικα περασα πολυ ωραια και σας ευχαριστω ολους.
    γνωστους και μη!!!!!

υ.γ.ποση κολωφαρδια πια εκει που ησανε πανω απο το ποταμι καιεφαγες τουλαχιστον 10 σφαιρες χωρις να σκανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν μου ήσουνα άγνωστος από ξένο περιβάλλων θα έτρωγες καλά και δε θα με ένοιαζε αλλά σε σεβάσθηκα εκείνη την στιγμή γιατί έτσι είχα μάθει να παίζω.
    Όσο για τον ποτάμι μη λες για κωλοφαρδία γιατί έφαγα 10 σφεράκια, σηκωνόμουνα όρθιος φώναζα ΕΞΩ από τον πόνο και ο άλλος μου έλεγε ΟΧΙ ΠΑΙΖΕΙΣ και πάλι ξανά τα ίδια με αποτέλεσμα να έχω εγκλωβιστεί, να μην μπορώ να ανταποδώσω τα πυρά και να ξέρω ότι πρέπει να ξανά πονέσω. Πάλι καλά που έσκασε ένα και έφυγα!!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    @ Pokerland

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αν μου ήσουνα άγνωστος από ξένο περιβάλλων θα έτρωγες καλά και δε θα με ένοιαζε αλλά σε σεβάσθηκα εκείνη την στιγμή γιατί έτσι είχα μάθει να παίζω.
    Όσο για τον ποτάμι μη λες για κωλοφαρδία γιατί έφαγα 10 σοφεράκια, σηκωνόμουνα όρθιος φώναζα ΕΞΩ από τον πόνο και ο άλλος μου έλεγε ΟΧΙ ΠΑΙΖΕΙΣ και πάλι ξανά τα ίδια με αποτέλεσμα να έχω εγκλωβιστεί, να μην μπορώ να ανταποδώσω τα πυρά και να ξέρω ότι πρέπει να ξανά πονέσω. Πάλι καλά που έσκασε ένα και έφυγα!!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΗΡΓΗΣΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!!!!!!!!!!:a19:

μηπως δε βαραγες γιατι κολλησε το οπλο σου????????

τελος παντων...μη ξεχνας οτι εσυ εχεις παιξει πολλες φορες και μπορεις να ελεγξεις τις αντιδρασεις σου ενω εγω εχθες επαιξα για πρωτη φορα...

σε εβγαλα τελικα ρε εκει που σε ειχα καθηλωσει???????

no hard feelings...
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Mε λίγα λόγια και καλά ένα μεγάλο μπράβο σε όλους μας για τον σεβασμό που δείξαμε και την υγιή Άμμιλα!

πςςςς τι είπα τώρα :hypnotize

@ :rotflmao:

Τρελοκοτσιδού..!!!!

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
    ..... μας για τον σεβασμό που δείξαμε και την υγιής Άμυλα!

....
    Τα Άμυλα ήταν απο ψωμί ή πατάτες;

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

BMW+KTM = GS 1450 EXC-F Το avatar του/της Nik0s
    Να ζητήσω κι εγώ "συγνώμη" από το παιδί που τον πέτυχα στο δόξα πατρί με τρελλό sniper shot με αποτέλεσμα να καθαρίζει τα μαλλιά του

- So, what do you do for a living ?
    - I'm into murders and executions.
    - I'm sorry ?
    - I said, I'm into mergers and acquisitions.

Patrick Bateman
    -------------------------------------
    Bikepics Photo Album
    Ινδία: Δύο εβδομάδες στο Rajasthan

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nik0s
    Να ζητήσω κι εγώ "συγνώμη" από το παιδί που τον πέτυχα στο δόξα πατρί με τρελλό sniper shot με αποτέλεσμα να καθαρίζει τα μαλλιά του

Είναι ο αδερφός του Βαγγέλη ο Βάϊος!

Τρελοκοτσιδού..!!!!

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Καταρχάς να δώσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους όσους παίξανε για πρώτη φορά. Πραγματικά μπήκατε στο νόημα του παιχνιδιού όπως πρέπει με την πρώτη. Δεν ξέρω αν όσα είχα ποστάρει για το πως πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει ο άπειρος παίχτης τα διαβάσατε αλλά πιστέψτε ότι και εμείς πρώτη φορά παίξαμε έτσι μιας και ποτέ δεν μας είχε πει κανένας τπτ. Αν εξαιρέσεις την σημαία τότε εσείς ήσασταν πιο αποτελεσματικοί στο παιχνίδι, αλλά από την άλλη μην ξεχνάτε ότι εκτός τις Ιλιάδας και τις κικίς οι άλλες γυναίκες δεν είχανε το ίδιο θάρρος με όλους εμάς.
    Άρα το αποτέλεσμα είναι πιστεύω φυσιολογικό.
    Anyway περάσαμε όλοι φανταστικά και ελπίζω σύντομα να ξαναμαζευτούμε για παιχνίδι και ΒΑΨΙΜΟ!!!!

Και μην το ξεχάσω, AFRO είσαι τεράστιος ρε φίλε, μέσα στο πεδίο της μάχης με την φωτογραφική μηχανή χωρίς να παίρνεις χαμπάρι μήπως φας καμία αδέσποτη. Αλήθεια έφαγες καμία?
    :
    enas tropos iparxi na ma8is an efaga kamia rota pianou tsouzi o kolos tou
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ